Regisztráció Blogot indítok
Adatok
McH

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ismerős az a helyzet, amikor van egy elég érdekes alaptörténete egy filmnek, esetleg még egy ideig még működik is a dolog, hogy aztán darabjaira hulljon később az egész koncepció? Na, valami ilyesmi történt a Széttörve esetében is. A film főszereplője Kevin (James McAvoy), akinek a fejében 23…..
Modorosblog Mesterségem címere 2011.02.06 21:28:00
Aki tudja, csinálja - aki nem tudja, tanítja. Rohamosan romlik a gyerekanyag, de tanárnak is már csak régóta a legalja megy. Alkoholisták, szadisták, alkalmatlanok. Sírnak bazmeg, hogy kevés a bérük, de bemennek reggel 8-ra kávézni, 45 perces órák, ebből késnek ötöt, jelentés,…..
Modorosblog Hungarikum II. 2011.01.18 23:33:00
"Történelmünk kezdetétől nagyok voltunk, s híresek" - beszarok. Akkor kezdjük elölről: általános iskola, első osztály. Na, szóval ott valahol a sztyeppéken, a tundrán meg valahol Ázsia közepén éldegélünk. Halászó-vadászó-gyűjtögető életmóddal, nem…..
-Mekkora már! Kábító... -Nem foglalkozom fűvel, kopjanak le! -Azaz, meg a cella kulcsa! A Kránitzcal sose volt az igazi, Bujtor viszont mindenek fölött, Isten nyugosztalja. Meg az Újréti. Aki barátot talál, kincset talál! Chi trova un amico, trova un tesoro. Mi ez, hagymás…..
Anime Comment Appleseed (2004) 2010.01.18 15:00:00
A legfrisebb japán science fictionök egyik legmeghatározóbb, a világot leggyorsabban megjáró darabjainak egyike az Apleseed mozi, aminek egyik fő oka mindenképpen a grafika, de a történetet sem kell sajnálni; a science fiction mindig is könnyű terepet adott japán különben is…..
McH 2010.01.20 01:09:50
@Khaos: Mondhatni hozzászoktam az ilyen apróságokhoz, amióta több animét nézek. Nagyon sok esetben hallgatnak el kisebb-nagyobb részleteket a készítők, már fel se tűnik, ha meg igen, akkor kitöltöm a saját gondolataimmal. Igazából minél többet kell kitöltenem, annál jobban tetszik egy film/sorozat. :D
A fenti képvicc szimpla, dupla- és triplacsavaros értelemben is borzalmas, meg rajta is van a megoldás, de itt nem is ez a lényeg. Hanem az, a laikus élvezőket, gyűlölőket és a tudósokat egyaránt izgató kérdés, hogy milyen extrém körülmények között keletkeznek a képviccek. Mai…..
Azt mondták, tegnap azért került sor a buszvezetők szabotázsára, mert végleg elvesztették lojalitásukat a BKV felé. De ez csak szöveg, a valóságban még sosem volt ekkora egység a tömegközlekedési cégnél.Bár a buszvezetők eddig sem álltak a BKV szellemi - erkölcsi…..
McH 2010.01.05 17:35:45
@Grigorij: "Hogy egyszerű hatalomszerzés végett a BKV-t használták fel az aktuális városvezetés buktatására, lejáratására!"

Mucikám (ha már ennyire közvetlen vagy hozzám), ha szerinted se végzi kiválóan a munkáját Demszky és bandája, akkor miért is baj, hogy lejáratják és megpróbálják megbuktatni őket? Érted mi a gondom nem?
McH 2010.01.05 17:41:26
@Grigorij: Demszky egyenlőre nagyobb gond mint Tarlós, tekintettel arra, hogy ő ül a "trónon" Budapesten. Ha majd eltűnük és egy nála valószínűleg kevésbé bebetonozott ember kerül a székbe, akkor majd lehet gondolkodni, hogy ki legyen az aki értelmesen elvezeti ezt a koszfészket, addig a legerősebb takarítsa el (nem a legjobb, mert azokat kicsinálja a média baráti fele), aztán majd jön másik... Egyenlőre Demszky takarodj, mert eddig csak kárt okozott. Kíváncsi lennék másra is... Ha annak jobban megy (tök mindegy ki az, lehet SZDSZ-es is), akkor benne vagyok.
McH 2010.01.05 18:05:25
@Kis Hableány: "Lassan már Indiában is jobb lesz a tömegközlekedés mint itthon."
Ott már régóta. :D Ha felférsz a tetőre elvisznek.. Ráadásul ilyen hideg sincs... :D
István "vicce" minden felesleges magyarázgatás nélkül megérteti az emberrel, miért magányosak oly gyakran a pizzán növesztett, boroskólával meghajtott számítástechnikai szakemberek. régóta dédelgetett szóviccemet borítom agyatokra: hitech klotyó logfájl?  …..
Már a tavalyi melegfelvonulás után írtam, hogy minden résztvevő kordonon innen, és kordonon túl hülye volt. Sajnálattal látom, hogy semmi sem változott.A melegfelvonulás a világ normálisabb tájain nem más, mint egy ok az utcai bulizásra. Nálunk pár fontoskodó, a melegséget…..
Reckl Amál blogja elSZIGETelődve 2009.08.18 13:18:00
Leírhatnám, hogy nem szeretem a sok embert (pláne, ha részegek) egymás hegyén-hátán, nem szeretem a zajt, a táborozást - vagyis az egész miliő taszít, de megértem, hogy más emberek meg szeretik. Szeressék!A Sziget nem az én világom, sosem voltam, és nem is megyek ki soha. És jól…..
Reckl Amál blogja A gólem 2009.06.22 17:36:00
A szokásos péntek esti ejtőzésem most már közel két éve azzal telik, hogy a jobboldali tévék közéleti beszélgetős műsorait nézem. Nem tehetek róla, valahogy ez kapcsol ki. (Tudom, miért, de ezt most nem fejtem ki.)Fél kilenckor az Echón kezdem Bayer Zsolttal és válogatott…..
McH 2009.06.22 22:31:05
@Dyson: "Érdekes - és valóban így van -, amire Szentesi Zöldi László utalt ebben a műsorban, hogy ti. a Magyar Hírlap és az EchoTV a 168Órának szélsőjobboldali - és ha jól értem neked is -, a kuruc.info-nak meg cionista. Én ehhez annyit teszek még hozzá, hogy ha ezek egyikének sem tetszik, akkor valamit csak jól csinálnak. :)"

Ezzel egyetértek. Nem szoktam túl sokat foglalkozni a politikával, mert undorító, de ezt észre lehet venni.
kérdezi Zöld Dani. A válaszunk: nem, még nem volt, de reméljük, Lovasi András barátunk olvassa ezt, és jövőre átkereszteli a fesztivált, aminek a névadó szponzora természetesen innentől az NBSZ lesz...
McH 2009.06.22 16:40:48
McH 2009.06.22 21:37:20
Attól függetlenül, hogy ez a film a mozikban volt, azért kőkemény zskategória. Karl Urban posztja régóta érik , de ez a kis blockbuster megadta a végső lökést. Minden egybe van egy jó röhögéshez. Az egész film legfontosabb eleme, hogy kb. egy A4-es oldalon elférne az egész…..
Nem irigylem azokat, akiknek ismeretlen vonalon kell utazniuk. Velem is megesik, hogy egy megbeszélésre, találkozóra olyan járatokkal megyek, amikkel még sosem utaztam. A legtöbb helyen a buszvezetők nem mondják be a következő megállók neveit, vizuális tájékoztatás is hiányos. Így…..
Kellően beteg vagy? Esetleg csak szimplán szereted a szusit? Az utóbbi idők egyik legvéresebb filmje itt a blogon. Megszakítás nélkül. (Elvileg.)..
McH 2009.06.02 16:23:17
@terrormaci: Hát baszki jött belőle a kultúra rendesen...

Mindenhol vannak elmebetegek...Csak egyes helyekről több alkotásuk kerül elő :D
Napiborzasztó-függő-e vagy? Ha a cím olvastán önkéntelenül is arra kezdtél el asszociálni, hogy itt valami bazi nagy L betűn fog álldogálni egy ember, akkor igen. De most mégsem ez fog következni, hanem az, hogy Kenny lerántja rólunk a leplet, miszerint célunk a világuralom, és…..
McH 2009.05.26 12:47:05
Reckl Amál blogja Sehogyse jó! 2009.05.24 20:48:33
Rohadt egy választó vagyok! Semmi se jó nekem. Kedden még azon morcoskodtam reggel, hogy Horn Gábor, aki ezt a remekbe szabott kampányt vezeti az SZDSZ-nek, már megint fasisztákról osztotta az észt. Nem igaz, hogy a gazdasági válság közepette csak ennyi mondanivalója legyen egy…..
McH 2009.05.24 23:00:16
Anime Comment MILA 18.: FLCL 2009.05.14 15:00:00
FLCL - azaz a Fenomenálisan Lökött Citromízű Lapkomédia, mert az egésznek körülbelül ennyi értelme van. Mégis, valahogy az egész hasonlít az élet egy érdekes korszakára, amin mindenki átesik egyszer, mert ki ne érezte volna magát elhanyagoltnak, feleslegesnek, elveszettnek, és…..