Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Xenu a galaktikus lord

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itthon szokatlan, külföldön évek óta gyakorlattá vált húzásra szánta el magát az RTL Klub, és közzétette az X-Faktor élő adásaira érkezett sms-szavazatok és telefonhívások összesített listáját, igaz, nem azt, amiben a konkrét számok szerepelnek, hanem a voksok százalékos…..
Nem vagyok közgazdász, de biztos vagyok benne, hogy ha valaki tök ugyanazt próbálja csinálni, mint a piacvezető, az nem nagyon vezet sehova. Nincsenek látogatottsági, feltöltési adatok a kezemben, de felteszem, hogy a piacvezető ingatlanhirdetési oldal itthon az Ingatlan.com,…..
  Idén májusban kezdődik a Szépművészeti Múzeum bővítése a Hősök tere alatt, ami gondolom elég nagy felfordulást, meg forgalomkorlátozást jelent majd. A múzeum főigazgatója most azzal állt elő, hogy mi lenne, ha ez így is maradna - mármint nem a felfordulás, hanem a…..
Xenu a galaktikus lord 2010.01.29 13:48:53
@Cook kapitány: A Dózsáról az Andrássyra nemcsak a tér megkerülésével lehet balra fordulni (én ezt még soha nem választottam), hanem már korábban befordulsz balra a Városligeti fasorra, ott jobbra, és megint balra, és máris az Andrássyn vagy!
Több száz biciklis lepte el a Margit hidat kedden este, a déli járdán bringaláncot alkotva tiltakoztak az ellen, hogy a főváros felrúgta a civilekkel kötött megállapodást, így a híd felújításából kimarad a déli oldalra tervezett biciklisáv. Készült egy kérdőív, ami…..
Mit érdemel az a bűnös, aki 2 év hűségnyilatkozattal előfizet műholdas tévére, mert az ügyfélszolgálat azt mondja neki, hogy kábeltévé nincs, pedig van? Csurika kedvenc műsorait először a szél fújta el, aztán utána vagy a médiabox halt meg vagy nem tudták cserélni vagy nem…..
Az új Soproni-reklám szinte mindenkinek tetszik, úgy tűnik, sikerült azokat az érzelmi húrokat megpengetni, amik hatnak nemcsak a magyar sörfogyasztóra, de azokra is, akik ismernek legalább egy magyar sörfogyasztót. Szóval mindenkire. Lássuk: Szerkesztőségi röpfelmérésünk…..
Xenu a galaktikus lord 2009.02.16 17:43:27