Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FJPO

0 bejegyzést írt és 78 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volga, Moszkvics, Csajka, ZIL. A legszebb szovjet autók szinte mind arcpirító koppintások voltak az utolsó domborulatig...
A Tianqu XS809W koncepciójában kísértetiesen hasonlít a híres DJI Mavic-ra, csak az árban van durván 1200 dollárnyi különbség. Ez persze nem véletlen, hiszen a nagyhírű modellhez képest lényegesen kevesebbet tud, de vajon pontosan mit kínál nettó 14.000 forintért? Például…..
Azt gondolná az ember, hogy a mopedekben aztán végképp nem rejlik semmiféle variációs lehetőség. Legtöbbjük, így a napszítta piros Puch Maxim és a nálam örök titkos favoritnak számító Peugeot 103 motorja lent van és középen, de írtunk már a kis Sachs Saxonette-ről is,…..
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A kollégának van, pontosabban volt néhány hónapig egy Garelli mopedje. Már nem pontosan emlékszem, hogy honnan került hozzá (majd megírja, ha akarja), de közel sem volt hibátlan állapotban. Ő maga hozta rendbe, kapott festést, matricát. De a mi szempontunkból most nem is ez a…..
Ez a majom benne van a top tízben, simán. Parti a medence szélén, menő motorok és egy Datsun 240 Z leparkolva a parton, a DJ tolja a zenét, mi kell még? Hát persze, tiltásig forgatva füstöltetni a gumit a jobb sorsra érdemes Honda CBR 600 RR-en. Mekkora móka már, de tényleg, annyira…..
Blogunk rendszeres olvasói számára ismerős lehet ez a cikksorozatunk, amelyben a kormányzat államosításait kísérjük figyelemmel. Ebben próbáljuk összegezni mindazt, amit a kormány „védőszárnyai alá vett” az elmúlt négy évben. A tempó továbbra sem lassult,…..
  Szánalmas, hogy ezt a cikket már meg akartam írni, és most már konkrét apropója is lett a baráti körömből. A motorosokkal szemben sok dolog jobb, mint régen, de mindig akad egy-két súlyos homályökör és nagyon bajt tudnak csinálni. Sajnos az utóbbi időben divat lett a "ez…..
A Papp László Tamás cikkére reflektáló, Mi lesz veled, fiatal középosztály? című cikkünk sok visszajelzést, nagy visszhangot kapott az elmúlt napokban. Úgy döntöttünk: vitát, párbeszédet, beszélgetést indítunk a témáról egy cikksorozat formájában. Várjuk a…..
Csendes kis rendezvénynek indult még tavaly az Oldtimer Premier árnyékában, annak társeseményeként a Retropartyzánok. A rendezők félig-meddig maguknak akarták csak bebizonyítani, hogy bele lehet túrni a magyar autós-motoros múltba ízléssel is, össze lehet hozni itthon is valami…..
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Nem is tudom, valójában pontosan mikor került sor erre a beszélgetésre, amely végül itt kötött ki, ezen a blogon. Valószínűleg azért, mert úgy gondoltam, hogy mindenképpen érdekes és tanulságos, bátran leközölhető lett volna a sok bulvárszar mellett máshol is, de végül nem…..
Napjaink új autója frissen importált használt. Mire cserélik a magyarok húsz éves romjaikat? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
FJPO 2013.09.26 15:20:16
@calibra91: én autózom, meg robogózom (200-as rendszámos) is, teljesen osztom a nézetedet. Nem az zavar, hogy elmegy mellettem: menjen! Engedem, mert nekem is saját tempóm van. Sajnos viszont a legtöbbjük miatt húzzák fel magukat az autósok, mert annyira amorálisan közlekednek. Aztán jön a "betartás" a sávban az elengedés helyett... lásd a korábban szólókat.

Az NKH dumbkopfjai közt meg egyszer majd csak rájön valaki, hogy milliókat lehet ebből kaszálni az államnak, még annyit se kell befektetni, mint a traffipax-üzletbe.
A mi hozadékunk: erős motor - csak jogsival!

Az is igaz, hogy majd választások után...

Aztán felébredek...
Tizennyolc év autózás után bringára ült. Milyen a másik oldal? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
FJPO 2013.06.06 08:40:36
Korábbi ötlete alapján börtön várna a képviselőre, aki reggel halálra gázolt egy idős nőt. A szakértő szerint nem a jogszabály a hibás, hanem az autós, aki nem ismeri. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A régi nem használható többé, mondják, de azért még kiadnak belőle néhány ezret. A hatóság félrevezeti az autóst. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
FJPO 2013.04.11 13:49:11
@Carisma001: mégiscsak jól áll a Fidesz! Nem fogynak az elvakultak eléggé...
Magyarország elbukta a tél ellen vívott harcot: a vidéki úthálózat állapota sok térségben siralmas. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Mindenki megvárhat egy autót, nem igaz? Várjon csak türelemmel, mert én éppen másra koncentrálok. A telefonomra. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...