Regisztráció Blogot indítok
Adatok
odoremmy

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A világgazdasági válság miatt mostanában azt veszem észre, hogy az emberek feszültek. Érthető. Kevesebb munka(hely), kisebb fizetések, kevesebb megvásárolható autó. Unalomig ismételt frázisok. De kérdem én, miért sírunk mindannyian? Sztojka Sz. Iván és családjának esete…..
odoremmy 2009.02.16 16:17:32
@Aston Kanál:
Nem érzem úgy, hogy elviccesedett a téma.
Ellenkezöleg. Humorral, szatírikus mondatokkal, kis karikírozással sokszor többet lehet elérni, mint a száraz, unalmas szájbarágással, amin elalszom.
A bodza pedig mint vagyonforrás egy olyan merész benyögése az érdekelteknek, amin a legtoleránsabb, legliberálisabb agy is eldobja önmagát.
Ott kezdödik ugyanis az ember lenézése, lekezelése, semmibe vétele amikor nyilvánvalóan hülyének nézik. Ha pedig valaki annyira szánalmas hülyének tart, hogy még a bodzát mint vagyonforrást is bepuszilom neki, az menjen a fenébe, különben én küldöm el.
Pont úgy mint most a blog író. Ha pedig tovább dühít, akkor nem úgy mint a blog író, hanem sokkal keményebben.
Ha partnerei akarunk lenni egymásnak akkor jöjjön a másik is szembe velem kinyújtott kézzel, hogy megfoghassam. Amíg viszont csak én nyújtogatom felé a kezem, ö pedig kiröhög, addig még sok teendönk lesz egymással, míg találkozunk.
Apropos találkozunk. Èljen Farkas Flórián a kinyújtott kéz leköpésének eklatáns példája.