Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ergbertegon

0 bejegyzést írt és 137 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mellékelten küldöm a mai vásárlásom fotóját. A mai nappal (2014.11.27-én) vásároltam 2014.11.28-i csomagolási dátumú trappista sajtokat. Mivel ezek a sajtok nem a jövőből jöttek, arra következtetek, hogy a csomagolt áruk lejárati dátuma is meghosszabbodik annak ellenére, hogy…..
Múltkor volt egy orangeways ügyfél, akik légkondicionált Mercedes buszt kaptak, amikor ottfelejtették őket Prágában. Emiliáé viszont annyira szakadt buszt kaptak, ami 3,5 óra késéssel érkezett meg hajnalban: Augusztus harmadikán Prágából szerettem volna hazatérni az este 11…..
ExHoméréknek már bírósággal kellett visszafenyegetniük a T-Home-ot és csatlós behajtójukat, miután 12 hónap alatt nem sikerült feldolgozniuk, hogy lemondták az előfizetésüket és visszavitték a modemet is. Biztos nagyon nehéz lett volna egy olyan Helyszín Budapest II.…..
Zsuzsánál bepróbálkozott egy általános iskolás hekker, aki arra gondolt, hogy háromszínű emailjével sikerül elnyernie a felhasználók bizalmát: Küldöm nektek az alábbi, szuperamatőr adathalász emailt további szíves felhasználásra :) ..
Juditék nem értik, hogy mitől nem garanciális a két hónap alatt elromlott, majd javított gőzkabinjuk, aminek ezután röviddel széttört az egyik üvegfala. A Fogyasztóvédelmi Hatóság szerint nekik kellene bizonyítaniuk, hogy nem direkt verték szét kalapáccsal: Tavaly július…..
ergbertegon 2013.01.25 15:57:44
@agresszív kismalac:
..hát már, hogy a náthásba ne. Kocognom kell.... :-) Plastic Bertrand - ca plane pour moi.
Én vizesként szoktam néha márkásabb kabinokat összerakni néha.. amikor ilyen sanyimix és egyéb hulladékot hallok akkor azonnal NEM a válasz. Ezek a RAVAK -nál kezdődnek, kétzser annyi forintban.
Nem egészen világos mit hallucinált a soproni Humanic személyzete, akik feljelentették a rendőrségen naiv ügyfél rendszámát, amikor azt hitték, hogy lopás történt. Mint kiderült, lopás nem történt, de a rendőrök addigra már naiv ügyfél anyjánál jártak: UPDATE: Apróbb…..
ergbertegon 2012.09.03 17:12:35
@Rosszindulatú Vászka:
JA nem..:-)
Csak bevésném neki a munkaidő végét valahova...
ergbertegon 2012.09.03 18:53:31
@Manyecska:
Van rá esély, hogy azt fogod álmodni, hogy egy nagy szökőkútba pisilsz éppen..és akkor...
A többit tudod. :-)
Félreütött kártyás fizetéseket sem lehet elég gyorsan korrigálni bankon keresztül, a SZÉP kártyásakat pedig különösen nehéz, főleg nyáron. A Széna téri Burger Kingnek eddig 4 hónap alatt nem sikerült visszaadnia mintegy 7000 forintot: Mivel az én ügyem most lépte át a 4…..
Lassan 100% fölé emelkedik a Tescóban a magyar termékek aránya: a Pólus Centerben lévő Tescoban készült a csatolt kép. Felhívnám a figyelmet a származási országra...Üdv,Gergő ..
Tékozló Homár T-Homeless lettem 2012.06.22 16:08:00
Pál már örült, hogy a T-Home milyen gyorsan bekötötte új lakásába az összes szolgáltatását, aztán pár nappal később kiderült, hogy bár ő használja, a telefonszáma nem létezik a rendszerben, ezért aztán ki is kapcsolták. Hiába mondta le azonban az új előfizetéssel…..
A Globetrade Hungary Kft. állítólagos csődjéről szerzett tudomást naiv ügyfél, amikor már 2 hónapja várta meghibásodott SSD-je cseréjét. Azt javasolták neki, várjon türelemmel, amíg újra működőképes lesz a cég, akkor majd visszafizetik a pénzét. Annyira mégsem naiv…..
Meg is érkezett a Vodafone válasza a kérdésre, hogy miért is kell 50 ezer forintot fizetnie annak, aki a telefonadó miatt felmondaná hűségszerződését: A Vodafone sajtóosztályán elmondták, hogy azon lakossági ügyfeleik, akik szerződésük megkötésekor jelentős…..
Gábor nem érti, miért sír mindenki, hogy elpusztult az építőipar, miközben másoknak annyi a munkájuk, hogy visszahívni nem tudják, hogy nem érnek rá a piszlicsáré ablakcseréjével foglalkozni: Egy érdekes történetet szeretnék megosztani a nagyérdeművel. Történt, hogy…..
Gábornak mázlija volt, hogy egy ellenőr (?) találta meg a telefonját, aki azonnal sms-ben indult a keresésére. Így egy órán belül visszakerült hozzá a mobilja, ami Homár-szinten is szinte biztosan területi rekord: Ez év május 14 reggelén a 130-as buszon kiesett a hátizsákom…..
ergbertegon 2012.05.14 19:13:53
@Prof. GiraffaCamelopardalis Phd.:
Sajnos igazad van valahol.
Elég csak megnézni a hírek kommentjeit.
A sok fészbúkos beirogatót. Csak két irányvonal bontakozik ki. Az egyik a : Feltó, a kurva anyád.... és a Viki, a kurva anyád. Értelmes hozzászólás semmi.
Igazi fasza összetartó nép vagyunk. Az életben nem jutunk sehová.
Ideapad-tulajdonosoknak már késő bánat, a többieknek viszont közérdekű információ lehet laptopválasztásnál, ha tudják, hogy a Lenovonak már csak Thinkpadre van magyar szervizpartnere, amúgy küldik ki a cuccokat Lengyelországba. Sőt, embert nem lehet elérni a román callcenteren…..
ergbertegon 2012.05.11 17:00:04
@dr. _mmm_:
Ezt nem mondod...
Ha deszka vagy LCD hibás a gép, azt is javítja helyszínen?
Ha ez komoly, akkor veszek egy Dell -t
ergbertegon 2012.05.11 17:14:39
@Jani haverja: Igazad van az rövid.:-)
ergbertegon 2012.05.11 19:09:47
@BobaFett:
Ezen most le vagyok döbbenve amit írtál.
De rendkívül örülök is neki.
Most egy 4 éves BENQ R56 gépen nyomja az asszony, ami /koppkoppkopp/ hibátlanul megy azóta, de lassan modernizálás előtt állunk.
Naiv ügyfél egyik reggel arra ébredt, hogy a Digi koponyát lékelt rajta szoftvert frissített a beltéri egységén. Ennek hatására a megszűnt a csatornák rendezésének lehetősége, még prémium szolgáltatásként sem igényelhető. Sőt, jóváhagyni sem kell, elég, ha kikapcsolják a…..
ergbertegon 2012.05.10 17:21:39
@Szabó F. Balázs:

Ez valahogy emlékeztet engem a régi fiberszarra, ott is az übergagyi beltérit adták a digitálishoz, borzalmas képminőséggel és ott is állíthatatlan csatorna kiosztással!!
Tegnap megtudtuk, hogyan számláznak az E.onnál, ma pedig a faktoringjukkal ismerkedhetünk meg. Ernőék családját 1877 forint miatt zaklatták olyan értesítő levelekre hivatkozva, aminek a nyomát postán sem találtak: Tisztelt EOS Faktor Zrt! Tisztelt Uram! Szombati…..
ergbertegon 2012.05.09 19:26:35
@gelsystem:
Már-már majdnem jó az ötleted, de a foschpunepa kimaradt belőle...:-)

Valamelyik nap mondta az asszony kéne nézni egy csendes szállást nyárra Balatonfüreden.
- Óóóó, hát tudok én egy jót ottan....
mondtam neki. :-))
Tamás fennakadt az Auchan logisztikai rendszerén, a kinézett gyerekágyon ugyanis rossz vonalkód volt. Hiába vitte volna oda a pénztárhoz a kiállított példány cetlijét, csak bútorosztályos kolléga azonosíthatja, aki pedig nem volt az üzletben épp: A feleségem kinézett egy…..
Amíg valaki felveszi a telefont, potenciálisan vásárolhat is - gondolhatják a Zepter központjában, ahonnan soha nem törlik ki az adatait annak, aki egyszer is vett tőlük bármit. Nyilván az unokák melegen emlékeznek, milyen sokat is segített a 360 ezer forintos Bioptron-lámpa a…..
Úgy tűnik, vannak helyek, ahol a besurranó tolvajok telepatikus összeköttetést tartanak fent a szálloda portájával, ezért pont a szobába becuccolás után már ki is tudják rámolni a T. vendégeket. Naiv ügyfelet a Petneházi Clubhotelben érte a besurranás: Itt olvastam a…..
Adminisztrációs hiba történt vagy mások is tapasztaltak már olyat, hogy biztosítóváltás után az új cég nem fogadta el az előző cég Bónusz-igazolását? Naiv ügyfél a K&H-nál kapott váratlanul drágább besorolást: 2011. decemberében gépjárművem Casco biztosítását…..
comment:com DTK lenyomta a TV2-t 2012.01.14 10:30:00
Hip-hip hurrá, íme a tuti bizonyíték arra, hogy a vámpírmozik ideje lejárt, a csütörtöki DTK show (itt nézhető meg), benne Geszti Péterrel, Osvárt Andreával és a freestyle foci magyar világbajnokával megalázó vereséget mért a TV2-n futó Vámpír Brooklynban című Eddie…..
Ahhoz képest, hogy a comment:com látogatóinak nagy részének a) nincs tévéje, b) ha van neki, azon csak Discovery-t néz, már ha felhozza a pincéből, mint a Bénát szokták a Ponyvaregényben, a magyar netezőket a vslóságshow-k érdekelték igazán 2011-ben, A Google minden évben…..
Kivételesen nem egy konkrét termék, hanem az áruház "családbarát" intézkedéseit kihasználó nem vásárló vendégekkel szemben emelte fel a billentyűzetét Magnus Heron. Szerinte el kellene gondolkodnia az IKEA-nak, hogy mennyiben járul hozzá a kulturált bútorvásárláshoz, hogy a…..
Újabb ügyet sikerült megoldania a Homárnak. Eszter hétfőn beküldött megmagyarázhatatlan fantomjelzálogát a Raiffeisen még aznap leszedette a Földhivatalban lakásáról:Míg csupán a tulajdoni lapot lobogtatva jártam (jártunk) múlt héten a 2007-ben még nem ott dolgozó, ámde…..