Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kajaknemertem

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen nem értem, miért nincs megfelelő akart arra, hogy a BKV vezetősége jobbá tegye a tömegközlekedést. Az előző posztban már írtam arról, hogy például az első ajtón való felszállás kiszűrné a bliccelőket a buszokon. A metró esetében még egyszerűbb a helyzet.…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.02.19 14:49:00
Uff, kezd megint sokminden kicsúszni a kezem közül... Lulából vettem fel valamennyit, de nem tudom, mikor fogok tudni jobban foglalkozni vele, mert sokminden összejött. Otherworld videókritika (legközelebb a "7 élet" következik), hétvégén sporteseményen leszek (tudtátok,…..
Az elmúlt években sok fejlődés figyelhető meg, főleg a belső kerületekben, a forgalmasabb szakaszokon. Megértem a BKV-t, hogy bizonyos útvonalak járműparkját nem fejleszti, mivel azok olyan környékeken közlekednek, ahová egyszerűen nem éri meg Volvókat üzembe helyezni, mert…..
Múltkor hiányolták a Mona Lula képet, úgyhogy kaptok még egy pár másikat is. Az is kiderül, hogy milyen műsort néz szőke hősnőnk az ágyban miközben... na tudjátok. Valamint a "Sex macht Spass" kiírás is epikus... (Szex az jópofa!"). Kiraktam ez eddigieket is,…..
 A következő posztsorozatot a BKV-nak fogom szentelni. Folyamatosan lehet hallani, hogy a BKV így szar, meg úgy szar. Tehát lényegében szar az egész. Indult is erre egy blog, BKV figyelőnek vallja magát és igyekszik összegyűjteni a panaszos eseteket, majd továbbítani a BKV felé.…..
Kajak nem értem emo 2009.02.16 15:31:00
Már régóta érlelődik bennem az elképzelés, hogy kellene indítani egy blogot, amiben megoszthatom a közzel, hogy mennyire nem is értem a mi kis világunkat. Hátha egy kedves olvasó orvosolja majd hiányos tudásomat, vagy – ami talán jobb is – ráakadok más hasonszőrű…..