Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Crult

138 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zrínyi Nádor 7fő 2019.12.09 10:12:35
Ideje a sarkamra állnom és elővennem a keményebb oldalamat. Ennyi bazdmeg!..
Zrínyi Nádor Gyász 2019.12.07 10:33:28
Átmentem a gyász öt fázisán. Na persze nem úgy, hogy meghalt volna bárkim is, hanem úgy, hogy  bennem halt meg valami. Elhalt konkrétan. Az, hogy vagyok valaki. Eltemettem ezt a dolgot. Kurva nehéz volt és szomorú. Persze így is vagyok valaki, csak már más. Ettől függetlenül végtelenül szomorú a…..
Zrínyi Nádor Szemlélet 2019.12.02 15:08:56
Az élet szép. Induljunk ki ebből. Nem mindig könnyű, hisz a létezés, tele van bűnnel, meg szenvedéssel, de akkor is az élet szépségei velünk léteznek. Nézem a fiam és annyira megérint a léte, valóban sokat hozzátesz az emberi élet kiteljesedéséhez a gyermek. Nélkülük, üresek vagyunk. Ezt leginkább a…..
Zrínyi Nádor Nincsen 2019.11.28 10:14:19
Nincsen nekem Kincsem. A nagy reunion nem jött össze, én meg messzire szaladtam, mert hát tudom mennyire érzékeny a szerkezet akit én meg sem érdemlek. Nincs, elfogyott, keress újat, még akkor is, ha ő jó volt. Nem keresek. Van egy csomó feladatom most amúgy a csajozáson kívül, karriert kell…..
Zrínyi Nádor Kincsem 2019.11.26 16:46:10
Boldognak érzem magam, mert újra felvettük a fonalat a nyári szerelmemmel. Nem vagyok az a könnyen szerelembe esős típus, de vele azt éreztem, hogy megtaláltam az igazimat. Aztán amilyen hirtelen jött úgy el is ment, vagyis én hagytam ott, mert buta voltam. Hányszor megbántam ezt utólag, azt nem is…..
Zrínyi Nádor Sértett 2019.11.22 13:32:26
Vicc az egész, ami történik velem épp. A pálya szélére kerültem és a kurva sok ígérgetésből fasz sem lett. Vicc. Ezt az egész blog dolgot azért kezdte el anno, hogy segítsen feldolgozni azt a sok szemetet ami körbevesz és azt, amit a nyomorult gyerekkoromból cipelek magammal. Persze ennyi idősen…..
Zrínyi Nádor Derű 2019.11.14 08:54:33
Reggel derűsen ébredtem egy üzenetre. Egy hölggyel kerülgetjük a forró kását, jó volna randizni és személyesen is megbeszélni azt a sok érdekes dolgot, amit elkezdtünk.Szurkolok magamnak. ..
Zrínyi Nádor Au Revoir! 2019.11.11 11:33:09
Méltatlan az egész ahogy van. Harmadszorra futok neki, hogy leírjam mit is gondolok. Mert csak a méltatlan düh tudott kitörni belőlem elsőre, de annyira sikerült felpiszkálni, hogy feldúltan ébredtem.  Amúgy minden szép és jó és neked köszönhetem, hogy megvilágítottad az agyam, milyen típusú…..
Az élet hozza a feladatokat, végre használni kell azt a nagy eszemet. Jóval kevesebb zseton lesz a közeli jövőben, de sokat pörög az agyam azon, hogy is lehet ezt megoldani. A lehetőségeim nem rosszak, csak önmérsékletre, figyelemre és fegyelemre lesz szükségem. Ezeket most gyakorlom ahogy tudom.…..
Zrínyi Nádor Minden bentről jön 2019.11.07 11:15:17
Anno zsenge fiatal koromban volt metál bandám, ami aztán nem futott be, sőt még fellépésig sem jutottunk viszont a próbateremben jókat szórakoztunk, meg álmodoztunk sokat az egészről a társaimmal. Ebben az időszakban akartam valami olyasmi szöveget írni, aminek a refrénje az lett volna, hogy…..
Zrínyi Nádor Csodálatos 2019.11.06 12:52:03
Életemben a legjobb időszak mostani, azt kell mondanom. Az energiák bennem annyira tiszták és ez olyan könnyebbséget jelent, amit szerintem nem éreztem még soha. Egy rakás félelmet legyőztem és most a jutalom a könnyűség, nem az élet könnyűsége, hanem a belső világomé. Letettem annyi mindent az…..
Zrínyi Nádor Álmok 2019.11.04 10:44:23
Túl vagyok egy hét csendes pihenőn, ami nagyon jót tett velem. Ebben az időszakban aktívan álmodtam, ami azért érdekes, mert ritkán álmodtam manapság. Nagyon érdekes útmutatásokat kaptam ezektől az álmoktól. Érdekes volt például álmomban e-mail levelezést folytatni, továbbá egyik barátom felkavarta…..
Zrínyi Nádor Fortyog 2019.10.25 10:34:29
Egész sor érzelmen megyek át, kissé túl érzékeny lettem az utóbbi időben. Valahogy kordában kell tartanom magam és az érzéseimet, mert folyamatosan bennem fortyog egyszerre több ellentétes irányú érzelem és egy furcsa változékony masszát alkotnak. Érzelem leves, gazdagon. Szóval le kell állítanom…..
Zrínyi Nádor Irány előre! 2019.10.24 10:24:23
Vége a csendes várakozásnak, a gátat áttörtük és most nem is tudom mi van épp. Várok persze még valamire, mert azt gondolom megérdemlem. Szeretnék feladatot kapni, mert hiszem, hogy el is tudom azt látni. Jó érzés ez, de mégis félelmetes, mert főleg a kapcsolataimban bízhatok. Persze a…..
Zrínyi Nádor Csöndben 2019.10.11 09:39:11
Nagy lett a csönd. A várakozás csendje. A munka el lett végezve, a felelősség fel lett vállalva, a fizetség a kérdés. Feltettem mindenem, feltettem önmagam a szerencse kerekére, ilyenkor pedig izgul az ember. Jogosan.  Meg kell tanulnom kezelni a feszültséget, az utóbbi időszakban kiderült, hogy…..
Valahogy éreztem, hogy előző posztban a világ mocskáról kell értekeznem, hát most megmutatta magát mindez, bár nehezen hiszem, hogy bármi is alapvetően meg fog változni. Most inkább azokról értekeznék akik ezeknek a hatalmasoknak a bábui, vagy még rosszabb, szeretnének örömmel a bábujuk lenni.…..
Zrínyi Nádor A Mindenem! 2019.09.23 13:41:10
Híreket olvasok és azt veszem észre, hogy térdig gázolok a mocsokban. Persze senki nem kényszerít erre, de mivel érdekelnek a világunk eseményei ezért igyekszem tájékozott embernek lenni. Amióta elindult a belföldi politikai kampány, egyre mélyebbre megyünk, eddig sem volt magasan az a bizonyos léc,…..
Dühönghetnék az idióta kollégámon, de annyira gyenge szegény, hogy inkább sajnálom őt. Vannak emberek akik nem képesek jól járni, de azért mindent jobban tudnak a másiknál. Az ilyen emberek, szánalmasak és nevetségesek, mondjuk jó a szíve ez menti meg nálam őt magát, de akkor is az.  A fura…..
Zrínyi Nádor Feltámadva 2019.09.03 15:57:35
Benyaltam valami agresszív vírust, most kecmergek ki belőle. Hányás, láz, geci szar érzések. Ilyenkor az ember megérzi, hogy mennyire sérülékeny szerkezetben létezik. Persze az önpusztítás is benne lehet a dologban, mert az utóbbi néhány hétben csendesen romboltam magam, volt sok hosszú és mámoros…..
Zrínyi Nádor Feloldódva 2019.08.26 10:16:06
Újra itt. Az elmúlt napokban nem sok kedvem volt írni, most viszont van kedvem hozzá. A kedves M. ahogy jött ment is, már túl vagyok rajta, mintha igaz se lett volna. Szép kis nyarat adott és legalább nem sértett vérig, mint a tavalyi Miss. Az utóbbi időben azt érzem sokat erősödtem, az élet kidobta…..
Zrínyi Nádor Vicc az egész 2019.08.13 12:46:26
Nyomasztó az egész magánéletem a nőkkel. Az új szerelem is a tinyderrel jött, de gyorsan el is ment. Könnyen jött, könnyen ment. Lassan kezd szokásos lenni, ezért nem is viselt meg a dolog olyan nagyon. Inkább értetlenül állok előtte. Főleg, mert pszichiátriai betegségekkel küzdött, amik az utolsó…..
Zrínyi Nádor Visszatérés 2019.08.06 14:07:41
Üdvözlet! Visszatértem ebbe a blogba. Írnom kell ugyanis és új blogot nem akartam létrehozni, mert lusta vagyok. Több blogom is volt már ebben a hét évben. A világ is megfordult többször velem, mondhatni felnőttem ez idő alatt és már nem vagyok messze a negyventől. Írnom kell, mert valahogy ez is…..
Subba Ki ő? 2012.05.21 14:42:00
Crult 2012.05.21 15:04:17
@dagizoli: vagy Mehmet Karcsika
Tényleg vége ennek a blognak, ma van a vége! Ma van a vége mindennek!Kulcsszavak:Mars; mélyreható belső transzformáció, gyógyulás, a régi lerombolása helyet teremt az újnak, spirituális megújulás, önismeret.Útmutatás:Rendkívül intenzív átalakulási folyamat részese vagy,…..
Na eljött az idő, hogy ezt a nyomorult picsogást lezárjam... különben sem akarom, hogy ez valami kibaszott üzenőláda legyen, mert az utóbbi időben az. Elbúcsúzom a blogolástól ebben a formában legalábbis. Kedves követőim! :D :D (az a kurva sok)Mindenki életében eljön az a…..