Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ikhór

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ritkán fordul elő, hogy ennyire fázisban legyünk a történelemmel. Egy véletlen folytán a hosszú hétvégét éppen Komáromban töltjük, ahol az eredeti tervek szerint egy belvárosi, híd közeli panzióban nyugodt, kicsit elhajlós hétvégére készülődtünk. Nem sejthettük, hogy e…..
  Erősen szappanopera gyanús jelenet játszódott le a nyárelőn vezető politikusaink közt. Viktor ugyanis azt mondta Ibolyának, hogy hölgy még nem erőltette így rá magát. Nem szeretem a himihumit, inkább b..nák - mondaná erre Trágár Tóni. Női szemmel az ilyen megjegyzések…..
Ikhór 2009.07.02 23:46:29
@Polgárlány: A jelek szerint csak ketten vagyunk. Lehet, hogy bennünk van a hiba.
Mandiner blog Sötétség délben 2009.05.04 12:01:00
  Találtunk egy névtelen nyílt levelet, volt miniszterelnökünknek, kedves Ferinek címezve, az internet megannyi rejtett bugyrának egyikében. Utánajártunk egy kicsit a szerzőnek és a levélben írtaknak. Mielőtt megosztanánk, mire jutottunk, először álljon itt a vidia…..
 A tegnap közölt megdöbbentő jelentés második, befejező része: A Tanár úr színre lép   Obama beiktatása, gyors reformintézkedései, a dollár erősödése, valamint a Financial Timesnak adott februári Orbán-interjú tették világossá a wall street-i kör számára, hogy…..
Mandiner blog Böjt és áldozatok 2009.02.25 14:31:00
   Spanyol szólt, hogy kezdődik a nagyböjt, és ma van a kommunizmus áldozatainak emléknapja. Az emléknapok engem a kommunizmusra emlékeztetnek, arra a ragacsos görcsre, ahogy az úttörővezető próbálta rávenni a kórust, hogy lelkesebben énekeljék: éljen május elseje!…..
 GG ajánlotta figyelmembe a Google Books tegnapi Népszabadságban közölt „jogügyi értesítését” (elképzelhető, hogy más lapokban is megjelent). A majdnem egy teljes oldalt elfoglaló (ún. Junior méretű), puritán megjelenésű hirdetés szövege szíven ütött: nem…..
 Sok bírálatot kapunk amiatt, hogy cseszegetni merünk jobboldali politikusokat, közszereplőket, médiumokat is, s ezzel veszélybe sodorjuk a Jobboldal Végső Győzelmét, és elősegítjük a gyurcsányizmus fennmaradását. Legutóbb az jelentett komoly problémát egyesek számára,…..
Ikhór 2009.02.16 15:51:14
@dszg:

Saját bevallásuk szerint ők űzik.
Ikhór 2009.02.16 15:59:57
@X Y kronosz óra:

Való igaz. És ennek még csak hat éve.
Lám, tévedtem.
Ikhór 2009.02.16 16:14:49
@Ács Feri:

Már elismertem, hogy van egy példa. Hiába, ennyi év a szakmában, csak becsúszik egy tényfeltárás. Ami persze szerinted, amint azt rögtön ki is derül, inkább a politikusok feladata. Tényleg? Akkor ez nagyon kényelmes, akkor igazatok van, a médiának, benne nektek, nem marad más, mint az okádó megmondás, minden nap erősebb jelzők használatával, minden nap trágárabb kiszólásokkal, mert az a trendi.
A Heti Válasz valóban kitűnő, bár kisebb számú oknyomozásokat végez, a Nemzet többet indít, de többször felületes, ebben nincs köztünk vita.