Regisztráció Blogot indítok
Adatok
{*} (törölt)

0 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy három napos eltűnést követő szerelmi vallomás-roham gyanakvást ébreszt mai posztolónkban. A pasija Németországban él, és havonta egyszer látogatja meg őt. De hiába van belógatva non-stop az msn, ha nincs rajta hűségradar. A távkapcsolatok egy két és fél éves időtartamú…..
Amíg nem jönnek értékelhető szakítóstörténetek, a régieket fogom újraposztolni. A téma a közelgő szakítósbulira való tekintettel a takony. (Volt már!)A story nagyon tömören és röviden, bár szerintem még ennyit sem ér meg, de ezt persze döntsétek el ti. Életem nagy…..
{*} (törölt) 2012.01.28 11:16:42
Így karácsony előtt adja magát a gondolat, hogy eljátsszunk azzal az alternatív történelmi felvetéssel, hogy mit ünnepelnénk ebben az évben, ha nem lenne karácsony, mármint a szó hagyományos, keresztyén/európai kultúrkörben érvényes értelmében vett karácsony. Mert hogy…..
{*} (törölt) 2011.12.20 19:30:42
{*} (törölt) 2011.12.20 19:34:03
@max val, a bircaman: inkább az erkölcsöt hehe
(A képet Burzum küldte Törökországból.)..
{*} (törölt) 2011.04.17 21:39:09
Mandiner blog Worluk és a nuncius 2011.04.15 09:01:00
  „Magyarországon nemhogy elnézik, de egyenesen díjazzák a szexuális eltévelyedés legkirívóbb fajtáit.” Ezt annak kapcsán posztolta a mester, hogy Juliusz Januszt, feltehetően a pécsi ügy miatt, délebbre helyezte a Vatikán. Azzal, ha az ember a pedofil…..
  Talán észrevették már: nekünk is vannak celebjeink. Onnan lehet felismerni őket, hogy lázasan pakoljuk őket véleményszemlénkbe, hiszen azt szeretnénk, ha az Üzenet nem rekedne meg a mi szintünkön. Olyan közszereplőkről van szó, akik megszólalásaikkal különösen…..
Kedves Szerkesztő! Jelenleg egy németországi kisváros kórházi ágyát nyomom, így van időm gondolkozni a magyar és a német ellátás különbségén. Mint beteg és laikus nem tudom megítélni, hogy ott a műtőasztalon abban a fél órában mást, jobbat vagy rosszabbat, kaptam-e. Azt…..
{*} (törölt) 2011.04.09 10:45:36
@KolompárRómeó: hát nem tom, felénk állítólag az egyik legdrágább a világon, de így majdnem önrész nélkül is ennek a felére jönnék ki. Biztos bahamai utazás nélkül érdtendő? :-D
Mit tehet Manka, akinek a társasház főszivattyújának zaja miatt lakhatatlan lett a lakása?Ha felrobbantja a főszivattyút, kénytelenek lesznek ténylegesen megjavítani, csak ki tudja milyen egyéb galibát okozhat. Akinek van pacifistább megoldása, kommentelje bátran!Lassan 3 hónapja…..
{*} (törölt) 2011.04.07 22:28:32
hogyvolt VV4 - 4X109 2011.04.05 15:35:00
Nem szeretem a hétfői öfiket, mert feszt igazmondó hintázás van, ráadásul, mióta Lilu kiejtette a száján, hogy dzsungel hét lesz, a dölájonszlípsztunájtot dúdolgatom, kellett ez? Hát igen, van élet azon túl is, hogy a győzött az igazság, és a nő, Aki Magát Adja kiejtette az…..
{*} (törölt) 2011.04.05 21:31:39
{*} (törölt) 2011.04.05 23:25:38
Illető távozott a színről. A történet folytatásából én már kimaradtam, szóval itt a vége, huss...   Kedves mindenki! A story maga szerintem nem olyan fontos. Tipikus "hűűdenagyszerelem" ,aminek sikerült véget vetni a következő sorokkal: -"Ha kurvának…..
{*} (törölt) 2011.04.05 21:57:11
Keverj magadnak élethű természethangokat! Kedvenc kombónk: Strand + Méhraj + Baglyok + Darth Vader. (via zmn mstr)..
Az Országgyűlés előtt lévő alkotmánytervezet koncepciója a magyar LMBT-közösségre nézve súlyosan diszkriminatív, hiszen az nem terjeszti ki az azonos nemű párokra is a különnemű párokat megillető jogokat. Így hazai melegek másodrendű polgárokká válhatnak Magyarországon.…..
Subba Napi GIF: Klasszik 2011.04.02 12:48:00
VIA..
Moczi esete bár egyáltalán nem tűnik kirívónak, felveti azt az érdekes kérdést, hogy mi a Homárért tart legjobb esetben is másfél (hivatalosan a CIB-nél 4, az OTP-nél pedig 12?!) hónapig az automatában ragadt 25 ezer forint helyzetének elbírálása? Már másnap meg lehetne…..
A magyarokat az arabkérdés leginkább a benzinár által érinti, de ennél sokkal tanulságosabb, ami odaát történik. Közvetett hatásait majd hosszas átfutással tapasztalja az ország.   Mindenekelőtt nyugi. Az arab forradalmakkal kapcsolatos leggyakoribb félelem, miszerint…..
(2008-as évértékelő - azóta csak zordabb lett)A jelenlegi miniszterelnök után eddigi legerősebb kihívója/egykori legyőzője is megszólalt ma este: Gyurcsány Ferenc jó érzékkel nyúlt számos témához, amivel mozgósítani lehet a szavaira amúgy is szomjazó,…..
{*} (törölt) 2011.02.18 22:54:14
A tegnapi határidő lejárta után napvilágot látott, hogy kicsivel több, mint százezer fő vállalta „önként”, hogy kiközösíttetik az állami nyugdíjrendszerből (illetve egyéb szociális juttatásokból) „most és mindörökké”. Nincs kétségünk afelől, hogy…..
Százezer bizony, ennyi maradt. Hárommillió pénztártagból ez nagyon kevés, az országnak pedig egy árva százaléka.   Egyiptom egy százaléka nyolcszázezer ember. Kedden körülbelül ennyi vette a fáradságot és felháborodást, hogy utcára menjen Mubarak ellen. Nyilván eszemben…..
Durva Nem értem a rinyát 2011.01.07 21:16:00
Mindenféle állampolgárok könnyei fürdetik Magyarország utcáit, tereit, amióta a Fideszes többségű kormány bejelentette, ráteszi a kezét a magánnyugdíj-pénztárakban felhalmozott zsetonra. Nézzük sorba, hogy az isten adta nép miket pityereg..."A Fidesz ellopja…..
{*} (törölt) 2011.01.08 09:53:51
@pancho_sanza:

12 millióból 5 évig? Az súlyos nyomorgás lenne. Ezekért a hozamokért jobb országokban (ahol kivándorláskor, házépítéskor - ugye nem kell magyarázni, miért) parasztlázadás törne ki. De ti csak sajnálkoztok a szerencsétlenségeteken. Az igazi magyar azt mondaná, hogy lehet megszívom, de mivel úgysem lenne több az egész a végén egy jó ebéd áránál, hadd szopjanak amazok is egy orbitálisat. Játsszanak a magukéval, ne az én virtuális számlámmal.

Lassan mondom, hogy értsd: kultúrországokban a tőke reálhozama évi 15% fölötti , különben bezárják a céget. Magyarországon ennél sokkal durvább profitábilitások vannak, valahogy mégis olyan az MNYP-s reálhozam, mint amilyen.
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
Tegnap este belenéztem a Megasztárba, gondoltam már csak négyen vannak, ők már biztos tudnak énekelni, Eszenyi aktuális maskaráján meg legalább röhöghetek egy jót. Jó döntés volt, a műsor alatt ugyanis belefutottam a mostanában erősen gondozatlan bulvárvonalunk abszolút ezévi…..
 Tegnap nézegettem a használtautók hirdetéseit. El kéne passzolni a verdám, ennek okán próbáltam kideríteni, mennyit is kóstál a piacon. Nagyjából egy gurigát ér. Pont ennyi van a magánnyugdíj-számlámon. Elviszi az Orbán az autómat? El, baszd meg.Persze, még mindig jobb,…..
{*} (törölt) 2010.11.26 00:24:34
Vastagbőr Élet az SZDSZ után 2010.01.21 13:01:00
Lehet rettegni, bőröndöt csomagolni.... Ha áprilisig minden így marad, meglesz a Fidesz kétharmada, derül ki a HVG részére készített januári Medián-kutatásból. + bónusz: "a bejutásért versenybe szálló kispártok közül még a legjobban álló MDF sem éri el az 5…..
{*} (törölt) 2010.01.22 01:14:09