Regisztráció Blogot indítok
Adatok
misztikus alfahím

0 bejegyzést írt és 182 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig vártad az első randit, hogy az eddig szimpatikus Úrral végre személyesen is találkozz? Ám ott elhangzott egy mondat, kijelentés, amitől egy csapásra minden megváltozott. Nézzük, mik a legidegesítőbb mondatok:  "Ha nem jössz fel hozzám, akkor minek találkoztunk"? Minden…..
misztikus alfahím 2017.06.14 08:02:18
A luxemburgi Jean Claude Juncker bizottsági elnök szerdai beszédében, a Parlament előtt bejelentette, hogy a Bizottság nem javasolja már a menekültek arányos elosztását az Unió miniszterelnökeinek...
Sokan néha azon gondolkodnak hogy mi lett volna ha mindent másképp csinálnak vagy ha minden másképp történik. Az elmúlt 26 év távlatából nagyon érdemes ezen elgondolkodni! Képzeljük el hogy milyen Magyarországon is élhetnénk ha annak idején nem az MDF hanem  az SZDSZ nyeri a választást! Lehet hogy…..
A ketogén diéta egy magas zsír, alacsony szénhidrát és moderált fehérje fogyasztást jelent alacsonyabb napi kalóriabevitellel a mindennapokban. A Paleo étrendnek egy szigorított változata, mivel a paleoban magasabb a napi megengedett szénhidrát és fehérje bevitel, és alacsonyabb a…..
misztikus alfahím 2016.07.04 17:53:00
misztikus alfahím 2016.07.04 17:54:40
Mennyi pénz kell az esti csajozáshoz? Tettem fel a kérdést öt évvel ezelőtt. Sosem tudtuk meg igazán. Öt év távlatából viszont könnyű okosnak lenni, így az is leszek. Első jelentés, avagy hirtelen ölbe pottyant vagyon... címen írtam meg első posztomat, amit eleinte érdeklődésmentesen posztoltam, a…..
Amerikai Plán Az őslakó 2016.01.31 12:37:52
Jézus valójában egy ősöreg cro-magnoni volt, aki nem más, mint Buddha tanait terjesztette a zsidóságnak? Az Újszövetség pedig merő koholmány, a szárnyaló fantáziájú utókor mesekönyve? Van emberi létezés az általunk ismert időn kívül? Mindaz, amit az egyedfejlődésről eddig hittünk, megcáfolható? Az…..
2015-ben is láthattunk néhány horrorfilmet a hazai mozikban, ám ezek többsége (Akasztófa, A fekete ruhás nő 2., A Lazarus-hatás, Sinister 2.) nem került rá erre a listára, mivel többnyire közepes vagy kifejezetten gyenge alkotásokról van szó, amelyekhez hasonló horrorfilmek…..
Tegnap este rendezték Las Vegasban a Miss Universe szépségversenyt, azt, amihez hosszú éveken át Donald Trumpnak is köze volt, és amit az NBC közvetített már évek óta, de Trump egyik vállalhatatlan nyilatkozata miatt (a mexikóiak azért mennek az USA-ba, hogy csaljanak, lopjanak,…..
misztikus alfahím 2015.12.21 18:59:17
Eljött a pillanat, hogy jómagam is csatlakozzak a blogunkat sújtó önreflexív (ha jobban tetszik: "meta") vonulathoz. Danialves kolléga a modoros bloggerek válfajait kutatja, Filmbaráth kollegina a James Bonddal kapcsolatos megnyilvánulásait kristályosítja tovább, én pedig…..
misztikus alfahím 2015.11.29 19:49:49
@Werewolfrulez:

Mivel azt írtam, hogy mindegyik kategóriában van számomra nézhetetlen és jó is, nem látom be, hogy mit segítene rajtad a kategorizálásomban ha megmondanám melyik melyik.
Maga a tény, hogy mindegyikben van számomra jó és szar bizonyítja számomra, hogy ez a kategorizálás és a post is egyaránt hülyeség.

Fenti véleményemet próbáltam a korábbi hozzászólásomban udvariasan becsomagolni. Te csomagoltad ki, örülj neki.
misztikus alfahím 2015.11.29 20:08:47
@Werewolfrulez:

Sajnos ahhoz, hogy véleményt tudjak nyilvánítani egy postról kénytelen vagyok végigolvasni... Ez a fordulat most meglepett, ugye?

Abban igazad lenne ha azt állítanád Nem egy ilyen post megírása a legfeleslegesebb és legértelmetlenebb dolog a világon.

Valóban nem, mert a legfeleslegesebb dolog az ilyen postokhoz hozzászólni és értelmetlen dolgokról vitatkozni.

ó yeah :(

A választól megkíméllek: "Leveszem a Radarról ezt a bejegyzést" ...
A Hollywooddal összeesküdött társadalom két szexinek tűnő pszichológiai fogalmat ültetett a mai emberek közös tudatába – ezek a pszichopata és a szociopata néven futó fogalmak. 3 perces olvasnivaló - Dr. John M. Grohol – Pszichológus cikke alapján. Erre a cikkre a…..
misztikus alfahím 2015.11.01 05:48:49
@Hóhér az utolsó barátod:

Jól elmélyedtél a postban, úgy látom...
Múltkor megpróbáltam megértetni, hogy miért nem volt kidobott pénz a 4-es metró építése, s nagyrészt a politika démonizációja miatt lett ilyen rossz a fogadtatása. Most szeretnék ezen továbblépni, s megnézni a lehetőségeket a metró meghosszabbítására.  Kelet Folyamatosan…..
A baloldal többnyire lapít. Néha megnyilvánul, néha parádézik a menekültekkel. Nem meglepő, hiszen fél: fél attól, hogy ha a morálisan konzekvens politikával felhívná a figyelmet a menekültek felé irányuló kötelességeinkre, akkor még további szavazatokat veszítene. Fél…..
A gyerek azzal jött haza, hogy elfelejtett egy szót, mit a történelem órán emlegettek, de a térképhez van köze és a temperához hasonlít, mi lehet az. Jók ezek a fejtörők, szeretem, frissen tartják az agyamat, hosszas tépelődés után rájöttünk, hogy a topográfiáról van…..
misztikus alfahím 2015.09.10 22:53:47
@FemmeFatal:
Most komolyan azt kérdezed egy idegentől miért az a nick neve ami? :)

Tessék egy válasz: Azért, mert a "buta picsa okoskodik " már foglalt volt. :D
misztikus alfahím 2015.09.10 23:18:43
@Bicepsz Elek77:
Tévedésben élsz ha a pszichopatákra úgy gondolsz mint habzó szájú, baltás őrültre, aki időnként gondol egyet és felaprít pár embert. Ez Hollywood.
A valódi pszichopata félti a bőrét, betartja a törvényt (ha úgy érzi lebukhat) mert el akarja kerülni a büntetést.
Egy egészséges ember azért nem öli meg a rádiót hangosan bömböltető szomszédot mert van benne egy gát, egy blokkoló, nevezzük erkölcsnek (habár ez jóval régebbi mint az erkölcs fogalma) ami nem engedi.
A pszichopata ezzel szemben CSAK azért nem öli meg, mert nem akar börtönbe kerülni.
Ezen túlmenően a pszichopaták kedves(nek látszó) emberek, akik kiválóan belesimulnak a környezetükbe.
Azért tudnak sikeresek lenni, mert ők MINDENRE képesek céljaik eléréséhez amíg úgy érzik el tudják kerülni a büntetést.

A pszichopátia a fajunk fennmaradása szempontjából valójában egy hasznos mutáció. Mindig voltak és lesznek is olyan helyzetek amikor a közösséget csak egy gátlástalan, erkölcsöt nem ismerő ember tudja átvezetni a krízisen.
30E éve ő volt a horda vezére, ma pedig egy multinacionális vállalaté, esetleg president egy ország élén.
„Előreláthatólag a Valentin-napot úgy ünnepeljük majd, hogy nem találkozunk” - a passzivitásért kirúgni ezt a lányt nem érdemes, mert kiváló szexuális töltőállomás. Könnyű ágyba vinni, ha csak aludni kell. Egy rossz barátnőben az a jó, hogy kiszámítható. Meddig…..
misztikus alfahím 2015.02.11 08:16:44
Idén már május elseje előtt egy nappal a szocializmusban érezhettük magunkat, ugyanis az állami tulajdonú Magyar Turizmus Zrt. eredményt hirdetett Az év turisztikai témájú szakdolgozata című pályázatán, és bizony az "Újszerű témaválasztás" nevű kategória nyertese Orbán…..
Azért ez így elég durva karácsony előtt. A Connecticut állambeli Newtown általános iskolájában meggyilkolt egyik kissrác utolsó sorait posztolják Amerikában a twitteren, a papírszelet felső részén, magyarul. Frissítve! Sandy Hook Elementary School, Newtown, Connecticut.…..
A múltkori cikkem után rengeteg visszajelzést kaptam olyan férfiaktól, akik magukra ismertek a leírtak alapján. Érkezett egy esetleírás is Timonytól, aki a hitét is kezdi már elveszteni a világban, de az online társkeresésben mindenképpen. A következőket írja: „Kedves…..
misztikus alfahím 2012.12.08 21:19:33
Én egy tanácsot adnék Timonynak: Hazudj!

A nők szerencsére kiválóak az önbecsapásban, de ezt az "erényüket" csak párkapcsolatban képesek csillogtatni. Addig a kisebb-nagyobb becsapás terén venni kell a fáradtságot és meg kell tennünk helyettük.

Én egyébként azt vettem észre, hogy egy dolog közös minden nőben akivel randiztam: Mindegyik másként gondolkodik, mégis mindegyik azt hiszi, hogy a többi nő úgy gondolkodik, mint ő. Igen tudom, talán érthetetlen, vagy hihetetlen, nem is nagy a mintavétel (19), de mindegyiküknél ezt tapasztaltam. Az egyik ledöbben, mert egy levél után randira hívom, a másik nem érti miért gondolom azt, hogy akarna többet levelezni. Az egyik szerint egyértelmű, ha az első találkozáson nincs meg a "kémia" akkor ott kell abbahagyni. A másik számára evidens, hogy hosszabb időnek kell eltelni, hetekig/hónapokig is lehet/kell randizgatni míg végül kialakul valami. Az egyik furán néz ha le akarom segíteni a kabátját, a másik természetesnek veszi és úgy gondolja "végre valaki"... Lehetne még sorolni.

Számomra nagyon érdekesek ezek az emberek és a legviccesebb az, amikor elmesélem a korábbi tapasztalataimat, nem hiszik el, hogy találkoztam azzal a bizonyos nővel, aki éppen fordítva gondolja, mint ők.

El kell fogadni a tényt, hogy az a nő, aki 33-38 éves koráig még hajadon az vagy nem kell senkinek (durván hangzik, de ez van, Quasimodo is egy szép lányba volt szerelmes, nem egy hozzá hasonló torzszülöttbe. Szerencsés az a csúnya férfi, aki képes meglátni a saját korlátait és egy hozzá hasonlóan csúnya nővel is megelégszik. Ugynaez persze fordítva is igaz.), vagy ő nagyon nem éri be akárkivel. (a "hosszú korábbi kapcsolat épp most ért véget" nyilván kivétel, az olyan, mintha elvált lenne)

Ja igen, a rút anyagiak: 2012-ben ott tartunk, hogy egy nő bevallja, magánál magasabb férfit szeretne. Talán hamarosan eljutunk odáig, hogy azt is bevallja, magánál tehetősebbet képzelt el. "Működjön a kémia, de persze fontos, hogy az a férfi valamit elérjen az életben" Az a nő aki "elért valamit" természetesnek veszi, hogy nem áll össze olyannal, aki szerinte nem, aki pedig "semmit sem ért el", az úgy kondicionálja magát minden reggel a tükör előtt, hogy úgy természetes ha a férfi eltartja "támogatja". (Komolyan, mintha minden nő táskájában lapulna egy eufemizmus gyűjtemény, nem?)

Ez most úgy hangzott, mintha csupa rossz tapasztalatom lenne, ugye? Pedig nem. Akikkel találkoztam 1-2 kivételtől eltekintve nagyon nyitottak és pozitívak voltak. Mindegyik keresgél azóta is, csakúgy mint én.

Na mindegy, szerintem a legjobb tanács, hogy nem feladni, hanem felébredni kell!
Kitűnő befektetés Magyarország, legalábbis a jelenlegi hozamkörnyezet és a várható magyar infláció alapján. A hazai jegybanki kamatráta, és a másodpiaci hozamszintek hétszázalék fölötti értéke régóta a legmagasabbak közé tartoznak a világon, jellemzően csak olyan…..
misztikus alfahím 2012.08.18 12:49:58
@Squid:

Mivel ilyen kedvesen reagáltál ("ostoba baromság...") engedd meg, hogy még egyszer elmondjam, te kis fasz, hogy a cikk arról szól, a jelenlegi helyzet jó a BEFEKTETŐKNEK.
Érted te, kretén, olvasni nem tudó gyökér? Nem kell szakértened, és visszaböfögnöd olyasmit amit valóban hozzáértőktől olvastál. Nem mondtam és a post sem mondta, hogy ez NEKÜNK így jó, te majom! Ezért is írtam és igazam is lett, hogy lényegtelen a szöveg már egy szó elég a handabandázásra.
misztikus alfahím 2012.08.18 12:58:10
@hackbard.celine:

Mi a jó istenről beszélsz, te szerencsétlen? Ki beszél arról, hogy jó ez így, ki mondta, hogy ez teljesítmény? Ki feltételezi, hogy ezt a blogot befektetők olvassák?

Ezt a postot olvashatnád egy német nyelvű/országbeli blogon is ami éppen megjegyzi, hogy a magyar állampapírok most jó befektetést nyújtanak. Ennyi, pont, vége.

Nem taglalja, hogy ez neked jó, nem taglalja, hogy ez Sanyinak jó, nem taglalja, hogy mennyire ügyes/béna a kormány. Tényt közöl.

Az is tény viszont, amit írtam, ha a hozzád hasonló okoskák meglátják a szót <kamat>, rögtön sereglenek szakérteni és pártállástól függően orbánoznak, vagy gyurcsányoznak.

Ha befektető vagy, és magas hozammal veszed a magyar állampapírokat az neked jó, ha a magyar állam vagy és csak magas kamattal tudsz hitelhez jutni, vagy magyar ADÓZÓ állampolgár vagy akinek ezt vissza kell fizetni, akkor rossz.

Remélem most megnyugodtál, hogy nem csak te érted az 1x1-et. Bár olvasni úgy tudnál, mint számolni!
Ezzel a címmel elég jól sikerült Orbán Viktor eheti beszédeit összetömöríteni. Biztos megegyeztek Matolcsyval, hogy amíg "Tündérmese" Gyuri nyaral, addig Orbán helyette is nyomja a hülyeséget, gondolom majd fordítva is így lesz. (Eddig tökéletesen teljesítette a feladatot…..
Pénzkérdés Fico - Orbán 4:O 2012.04.26 11:55:00
A két ország közötti gazdaságpolitikai meccsben kétségtelenül nyerésre állnak szomszédaink. Szlovákiában 10 évvel ezelőtt felvállalták a radikális szerkezetátalakítást. Lássuk mire jutottak ők, s mire jutottunk mi ez alatt az egy évtized alatt. Hiába reménykedtek sokan…..
Szajlai Csaba gazdasági újságíró, ECHO TV műsorvezetője, a Magyar Hírlap főmunkatársa. Korábban a Magyar Nemzet rovatvezetője volt, a belpolitikai, valamint a gazdasági rovatot vezette. Nyilvánvalóan akkora reakciós lehet, mint a szegény Dr. Tulassay rekor, aki a Professzorok…..
misztikus alfahím 2012.04.06 10:46:59
Ezen a "manyup pénzek elrablásán" mindig kiakadok. Azon nem csodálkozom, hogy a tenger fenekére nem jutnak el az információk, de tényleg nevetséges, hogy olyanok írnak részben hülyeségeket, részben féligazságokat különböző lapokban, akiknek lenne lehetősége a számoknak is utánajárni, és talán lenne eszük felfogni is a számokat.

Az elverték a pénzt és nincs látszata, meg hol a 3000 milliárd? Eleve a manyup pénzek 50%-ka magyar állampapír volt. Azzal, hogy "einstandolta" az állam (csak, hogy átvegyem a szlenget) már eleve 1500 mrd államadósság megszűnt, mert képletesen azokat az államkötvényeket ketté lehetett tépni. A másik tétel különböző részvények, vállalati kötvények formájában került az államhoz. Mit kéne tenniük? 1500 mrd értékű részvényt egyben rányomni a piacra? Azt csak apránként lehet "pénzzé tenni". Komolyan nem hiszem el, hogy ennyire nem lehet felfogni, megérteni, hogy mi a helyzet.

Egyébként is a manyup megszüntetésének nem az a 3000mrd egyszeri tétel volt a lényege, hanem az, hogy ne növelje TOVÁBB a hiányt. Azt a 8% járulékot, ami '97 óta nem a ktgvetésbe, hanem magán számlákra folyt be hitelekből kellett pótolni, melyek kamata MINDEN évben meghaladta a manyup pénztárak által megforgatott befizetések hozamát. Ezt a manyup rendszer támogatói is elismerik (már azok akik számolnak és nem csak blogokon hörögnek).
A jelenlegi nyugdíj rendszer fenntarthatatlan, mindenki elismeri. 30 év múlva nagy szopás lesz, akinek csak az állami nyugdíja van. Azonban a manyup rendszer a JELENBEN fenntarthatatlan, még 2 év manyup és ÁLLAMCSŐD.

Nagyon sok mindennel nem értek egyet, ami gazdasági téren történik az országban, de ettől a demagóg manyup hörgéstől már feláll a hátamon a szőr.

ui:
Most mondom, ha valakinek eszébe jut, hogy leírja a következőket bármilyen kontextusban:
"Miről beszélsz, az az én pénzem, amit elvettek, én takarítottam meg..." akkor, akkor... áhhh... reménytelen :(
misztikus alfahím 2012.04.06 11:32:00
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos:

"Ne állítsuk már be győzelemnek egy biztos, olcsón hitelező réteg megszüntetését győzelemnek. "

Öntsünk tiszta vizet a pohárba!

Az állam odaadott 100 Ft-ot a manyupoknak ami neki hiányzott, pótolni kellett. A 100 Ft egy részét úgy pótolta, hogy felvett hiteleket, devizaalapúakat, kötvényt bocsátott ki stb. A másik részét úgy pótolta, hogy a manyupoknak adott pénz egy részét visszakérte és kamatot fizetett utána. Ezek azok a magyar államkötvények, amik a manyupoknál voltak és amiket a manyupok abból a pénzből vettek, amit a magyar állam (mi) adott nekik. Eddig remélem követhető?

Ha nem, akkor megpróbálom még egyszerűbben. Add oda nekem a fizetésed egy részét mondjuk 30000 Ft-ot! Csak úgy, mondj le róla, holnaptól az enyém! Utána ha hiányzik a családi költségvetésből az a 30000 gyere hozzám és kérd kölcsön. Én kölcsön is adom neked évi 5-6%-kos kamatra. Na jó üzlet? Tetszik?

"Sajnálom, ha ha nem tetszik, de ez a rendszer nem véletlenűl lett létrehozva. Csökkenti ugyan az állam bevételeit, de 40 év múlva visszahozza, ennyit kellet volna kibírni, de a politikusaink nem bírták ki, 14 év múlva politikai célokra ellőtték, lőttek egy k*rva nagy lyukat. "

A rendszert azért találták ki, mert egyrészt jó pénz volt ez egy csoportnak (de ezt hagyjuk ez olyan jobbikos duma) a másik, mert abban bíztak, hogy a gazdasági növekedés magasabb lesz, a manyupok hozama meg fogja haladni a felvett hitelek kamatát, illetve szép lassan a nép torkán majd le lehet nyomni egy akkora járulék/adó emelést ami ellensúlyozza a kieső bevételeket. Ebből sem a gazdasági növekedés, sem a manyupok jó teljesítménye nem valósult meg.
Ha az ember eltervez valamit, nekilát megvalósítani, de időközben rájön, hogy több ponton tévedett, a valóság nem igazolja a döntéseit, akkor illik változtatni. Ugye szimpatikus ez az álláspont, amikor számon kérjük Matolcsyt? Akkor esetleg lehet alkalmazni másra is.

Ez a jelen, jövő még egyszerűbben:
Kiderül, hogy rákos vagy, egy éved van hátra. Ha eladod a taxidat, amivel a pénzt keresed, akkor a bevételből kezelnek és 60%-hogy meggyógyulsz. Persze akkor nem lesz taxid, amivel pénzt fogsz tudni keresni, de legalább van esélyed életben maradni, igaz a pénzkeresés marad a jövő problémája.
misztikus alfahím 2012.04.06 12:29:06
@vladys73-Vonajugend által kiképzett fényharcos:

"Persze ez most befolyik az államkasszába, 20 év múlva meg ki kelen folynia, "

Nincs ilyen. A jelenlegi (demográfiai okokból fenntarthatatlan) nyugdíjrendszerben 20 év múlva az akkori aktívak fizetik a nyugdíjat. Nem ez a mostani pénz fog 20 év múlva kiáramlani. Viszont, ha 20 év múlva az adód nem 30 hanem 70 százalékát fordítják hitelkamat törlesztésre akkor mindenki cseszheti. Jelzem a manyupból a nyugdíjad csupán 25%-ka származott volna!!! 25% a többi ugyanúgy az akkori munkavállalók dobták volna össze. Egy olyan világban ahol már szinte minden adóbevétel a kamattörlesztésre megy el. Persze a gyakorlatban már előbb csődbe mennénk, úgyhogy ez csak elméleti matek.

"Vagy leszokhatnál a cigiről, a piáról meg minden egyéb felesleges kiadásról. "

Igen, nem sok értelme van bármilyen hasonlatnak, ha arra rá lehet vágni egy értelmetlen, demagóg hasonlat választ. De csak a játék kedvéért, komolyan, ha rákos vagy és egy éved van hátra szerinted számít, ha leszoksz a cigiről?

"Nem azt mondom, hogy az MNYP olyan rohadt jól működő dolog volt, de a mostaninál jobb."

Ez a baj, hogy ezt a mantrát ismételgeted. Nem. Minden manyupban eltöltött év növelte a ktgvetési hiányt, jobban, mintha nem lett volna manyup rendszer. Mindkét rendszer fenntarthatatlan. Az egyik a demográfiai változások miatt, a másik simán azért mert államcsőd a vége.

Nem lett volna semmi baj a manyuppal, ha az állam 8-ról 16-ra emelte volna a járulékot, amiből 8-at befizetett volna a manyupba. Ki vállalta fel ezt a döntést? Senki. A manyup ilyen formában bevezetése pontosan az a leszarom mi lesz jövőre, az a lényeg most mi van. Ez az igazság.

Sok üres duma a pazarló rendszerről , meg a megtakarításról, átalakításról. Szavakkal lehet dobálódzni, meg nagyon jól hangzanak de, hogy egy számot valaki elolvasson, összeadjon 2+2-t az már sok. :(

"Matolcsyék mikor ismerték be, hogy tévedtek? "
Arról nem vitatkoznék, hogy miben és mekkorát tévedtek, de éppen erre írtam, hogy mindenki számára szimpatikus az a hozzáállás, hogy Matolcsy tévedett miért nem változtat?! Ez jogos. Ezért nem értem miért kell szent tehénként kezelni a manyup rendszert, amikor a számok azt mutatták, hogy bukás.
Ehhez persze számolni kell. Azt mondják Matolcsy nem számol, de szemlátomást te sem. Veled sem járnánk jobban, azt hiszem, de persze amíg a partvonalon állsz addig bármit be lehet kiabálni, nem lesz baj belőle és számon sem lehet kérni.