Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barnamedve

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
UPDATE 2019:Bár a poszt 2012-ben íródott, de jelenleg is aktuális! 2019-ben! További hasonló posztok (rendelés külföldről):ÁFA-VÁM határok: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol1reszSzállítási idők: http://bit.ly/junkieeeboyrendeleskulfoldrol2reszVámolási folyamat:…..
Barnamedve 2013.11.06 14:03:16
@JunkieeeBoy: Köszi az infót.
Biztos, hogy boltostól vettem, mert csak notebookokat árult, de azt rengeteget, ill. van saját store-ja is eBayen. Azt nem tudom hogyan kellett volna nettó áron vásárolni, szóval a bruttót fizettem, mint bárki más.
Azt állítod, hogy amit a bolt az USA-ban befizet ottani 23% ÁFÁ-t azt vissza lehet igényelni MO-on és még az itthoni 27%-ot is? (bár ezt lehet a könyvelőnek kéne tudnia, de nem dicsekedett vele)
Ha egy játék olcsón és egyszerűen elkészíthető, az korántsem kell, hogy együtt járjon igénytelenséggel, csúnya külsővel vagy egyszerű megoldhatósággal. Jópár filléres játék szerepelt már itt a blogon. Azt hiszem, akik kipróbálták némelyiket, egyáltalán nem csalódtak…..
Gondolta a Homár, hogy lesz még móka a becsődölt MÁV Biztosítóval, de ilyen szörnyűségre nem számított: Párommal 2006 év elején karamboloztunk az egyik madaras áruház parkolójában. Érvényes felelősségbiztosításunk volt (vesztünkre a Mávnál.) Kedvesem elismerte a…..
Barnamedve 2011.06.19 20:12:40
@salapapa: "biztosítókat becsődöltetni" majd mindjárt elkezdem sajnálni őket. Ha nem értenek a szakmához, akkor menjenek gyapotot szedni veled együtt.