Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Falshang

0 bejegyzést írt és 198 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igen, imádjuk a Netflixet… Igen, epekedve várjuk már a Disney+ magyarországi eljövetelét… És igen, nagyon örülünk a hazai streaming szolgáltatók megjelenésének, gondolok itt a Filmio-ra és a Cinego-ra. De legyünk őszinték magunkhoz: mi, filmimádók, elmondhatatlanul hiányoljuk a nagyvásznakat, az…..
A #lifeshot élesszemű megfigyelői szúrták ki, hogy Alekszej Navalnij jogilag meglehetősen kétes meghallgatásán Moszkvában egy rendőrirodában a faliújságon Jagoda, a hirhedt sztálini titkosrendőrség egyik vezetőjének a fotója látható...
Falshang 2021.02.01 15:52:04
@nincs1agy: "Mennyi pénzt vett fel Orbánéktól a HétköznaPICSA?"

megdolgoztak érte, miért ne vehetnék fel. Legközelebb nem kell őket meghívni, csak áki, mándoky, tóth gabi, fankadeli, nagy feró, stb, stb. kapjon ilyen lehetőséget.
Ja, múltkor is elolvastam ennek a 888-as propagandistának az írását, amit belinkeltél, azt nem értem, ezt miért nem a kis naplójába írja, se füle, se farka a köhögéseinek.
Falshang 2021.02.01 18:35:41
@nincs1agy: "Olyan kurva nagy diktatúra van ebben az országban, hogy a kormány raktárkoncertet szervez, és egy valag pénzzel tömi ki az őt támadó zenekarokat, hogy segítsen rajtuk.."

ja, segít, csak ne jáccák el a kényes számaikat, és bizonyos feliratú póló se legyen. Tehát, a kérdésem, minek hívták el őket?
Falshang 2021.02.02 11:30:49
@nincs1agy: "Megtehette volna a kormány, hogy csak a baráti zenekaroknak nyújt pénzügyi segítséget, de ez a geci diktatúra az őt kritizáló zenekaroknak is nyomatja a lóvét. Nagyon el vagytok nyomva.:D"

véletlenül odakeveredett 1, azaz EGY zenekar, aki más volt, mint a jobbágyok, és nekik sikerült ezzel olyan reklámot csinálni, hogy most már mindenhol ismerik a nevüket.
Amúgy meg, ha egy rendszer egy 50+ korú punkzenekartól ennyire retteg, az valahol jót jelent, hamarosan jön a vége.
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
Falshang 2020.12.08 10:28:37
@Ekrü: "Igazad van tényleg a focimeccsek,- ahol a szurkolók maszkban, két méterre ültek egymástól-az okai mindennek"

www.youtube.com/watch?v=nfUL7J_xeG8

Kicsit tekerj bele, 3-4 percnél már lehet látni, ők azok, ugye?
Az egyetlen jó, amit Bayer Zsoltról el lehet mondani, hogy őszinte. Nincs kétségem afelől, hogy amiket mond, azt valóban úgy is gondolja. Az esetek 99 százalékában ez talán hasznos a Fidesznek, hiszen kell egy nagydumás szélsőséges, akivel meg tudnak fogni néhány tíz, vagy rossz esetben százezer…..
Falshang 2020.12.06 20:04:51
@nemecsekerno_007: erről még évekig lehet majd röhögni, annyira vicces sztori, sőt még lehet, hogy sacha baron cohen is csinál egy különkiadást neki, csak még nem döntötte el, melyik karakterével fogjon hozzá.
Bájos magyarázat házibulinak nevezni egy gang bang party-t, de nem ez az, amivel Szájer József milliók arcára csalt mosolyt. Önmagában azzal, hogy lebukott, de még inkább, ahogy magunk elé képzeltük, ahogy kezét véresre súrolva az ereszcsatornán menekül a rendőrök elől, táskájában a nyilván…..
Falshang 2020.12.02 16:17:53
@Etniez: sacha baron cohen elégedetten csettint most, irigykedve olvassa a történéseket.
A magyar férfi labdarúgó-válogatott 6 nap alatt mindent elért, amit az elmúlt szűk két és fél évben, Marco Rossi kinevezése óta el lehetett érni: részt vehet a jövő évi Európa-bajnokságon (remélhetőleg több mérkőzést is hazai pályán, a telt házas Puskás Arénában játszva), és feljutott a Nemzetek…..
Falshang 2020.11.23 08:10:48
@vackor1: CR7 már retteg, hogy újra sigérrel kell összecsapnia.
Komoly sikert aratva a magyar labdarúgó-válogatott kijutott a jövő évi Európa-bajnokságra (remélhetőleg megrendezik). Az Izland ellen 2-1-re megnyert mérkőzés a sporton túl mást is megmutatott, mégpedig azt, hogy mennyire nem lehet ma már szétszálazni Európát és mennyire alap lett a…..
Falshang 2020.11.15 13:11:57
@Robiekin: így van, megérte a csilliárdokat költeni rá.
Egy szociológus és két pszichológus segítségével keresi a választ a Huffington Post. A beszélgetés másokkal időt és koncentrációt igényel és ez a mindennapi feladatok mellett plusz megterhelést jelent – magyarázza a szociológus. A mobiltelefon különösen tolakodó, mert nem helyfüggő.  A hálózatitól…..
Hetek óta változó idegességgel olvasom azoknak az idiótáknak a kommentjeit, akik teljesen random cikkek alatt fröcsögnek a meccsrejáró emberekre, és azt követelték, hogy vegyék el az emberek szórakozását. Most végre örülhetnek, szar lesz nekünk is. ..
Falshang 2020.11.09 14:38:24
@Zsolteee: hát, akkor minden rendben, bejutottunk a BL-be a migránscsappatal, és kapjuk a nagy zakókat, ha neked ez a mérce, akkor oké, én spec. nyerni szeretek.
Falshang 2020.11.09 14:58:30
@Zsolteee: ne hasonlítsd össze őket a barcával, meg a juvéval, ott SZÍNVONAL van.
Falshang 2020.11.09 16:32:36
@Zsolteee: tehát, mert rosszat mertem írni a kedvenceidről, nem is lehet véleményem, ez aztán jó demokratikus. Amúgy nézném én őket is, de én a jó focit szeretem. Ezek tudod miben jók? Szabálytalankodásban. Persze, ha nem megy ésszel, akkor oldjuk meg erővel.
Szokásos péntek reggeli verdiktjei közül az egyik legvitatottabbat adta ki legutóbb a Magyar Rádióban Orbán Viktor. A járvány eldurvulását ugyanis a magyarok fegyelmezetlenségének számlájára írta, ezért szigorú ellenőrzéseket és büntetéseket ígért azoknak, akik szerinte lazán vették eddig az…..
Falshang 2020.11.01 08:07:09
@Ekrü: én kivezényeltem volna az összes tüntetőt a nagy nemzethy rangadóra, hát milyen magyarok már ezek?
Tegnap délután/este egy roppant érdekes tényfeltáró riportot lehetett olvasni a Direkt36-on, mégpedig a budapesti Főpolgármesteri Hivatal első évéről. Ebben elhangzott pár olyan állítás, amire már régen rámutattam, hogy bizony, ezek látszódnak a valóságban, és ezekért bizony a választók keményen…..
Falshang 2020.10.23 18:06:50
@Ménár Atya: figyu, nálatok mindenért karigeri a hibás, jól beleillik a soros, brüsszel, migráns, gyurcsány, homoszexualitás, stb., stb. toposzba.
Nem felejtettem ki semmit, csak nincs kedvem napokig sorolni a dolgokat, így is nehezen értetted meg. Ja, és a bringám miatt nem védekeztem, csak ismertettem veled a dolgot, amivel számonkértél.
Így van, üljél csak a dugóban sokat, mire te elütnél, árkon-bokron túl vagyok a bicóval, bruhahaha.
Falshang 2020.10.23 19:33:30
@Ménár Atya: azt mondtad az előbb, hogy értelmetlen a vita, erre írsz egy kisregényt, tényleg ennyire nem az erősséged a nyolcadik parancsolat? Ja, jut eszembe, te is járhatsz bringával, senki sem tiltja.
Falshang 2020.10.24 10:44:12
Jelentős kínálatból válogathatunk, ha igazán jó háborús filmekre vagyunk kíváncsiak. Az elmúlt évtizedekben ugyanis rengeteg kiemelkedő produkció készült az amerikai látványfilmektől egészen az orosz és német alkotásokig és a több évtizedes  régi klasszikusok közt is rengeteg zseniális munka akad. A…..
Falshang 2020.10.11 11:50:16
Tarján András blogja Bringa 2020.10.04 12:14:05
        Nagyon későn, 1962-ben, huszonkét éves koromban tanultam meg biciklizni. Történt ugyanis, hogy az egyetem terepgyakorlatot szervezett a Mátrában, ahol vagy gyalog, vagy kerékpárral lehetett közlekedni. Indulás előtti nap kimentem a Városligetbe a kölcsönzőhöz, gondolván nem lesz ez olyan…..
Falshang 2020.10.05 11:55:31
@illibernyák: "summa summarumm, ha bringázni akarsz, akkor irány a Városliget, a Margit sziget, a Népliget stb. Vagy ki a külsö kerületekbe. Ott a helye a bringázásnak, nem pedig a belvárosi gyors közlekedésre megépített utakon."

Jaj, tényleg, rögtön elköltözöm, és a munkahelyem is megváltoztatom ennek érdekében.
Kijött az első jogállamisági jelentés, amiben érdekes dolgokat írnak hazánkról, ráadásul úgy, hogy az egyáltalán nem tetszik az ország vezetőségének. De vajon hol az igazság, itt, ott, vagy esetleg félúton?..
Falshang 2020.10.03 13:32:49
@Etniez: "Lényeg, hogy Soros meg migráncs." Kihagytad a buzikat, ők is a nagy ellenségek közé tartoznak náluk.
Falshang 2020.10.03 17:01:49
@Etniez: "http://www.youtube.com/watch?v=zY1HG_W_GXk"

óriási. Hogy meg van szeppenve a propagandista, úgy látszik, neki is csak a hír tv-ben nagy az arca.
Falshang 2020.10.04 10:57:22
@Kovacs Nocraft Jozsefne: hát, igen, az igazi nemzetikeresztények(értsd: pl. a prostisrácok) csak dull szabolcs és hadházy lakásába csengetnek be.
Az elmúlt időszak nagy visszhangot kapott akciója volt, hogy Dúró Dóra, a Mi Hazánk alelnöke fogta magát, és iratmegsemmisítőbe küldött egy általa nem megfelelőnek tartott könyvet. Az ellenző és a támogató oldalban ugyanaz a közös. Mind a kettő háborog, de miért?..
Falshang 2020.10.01 19:23:24
@Billy Hill: jaj, tényleg, igaz, akkor nincs is ilyen ember.
Falshang 2020.10.02 14:49:50
@MAXVAL birсaman közíró: elkezdtem olvasni a könyvet(30-at vettem), még csak a második fejezetnél tartok, de már érzem, hogy transznemű lettem.
Falshang 2020.10.02 14:59:37
@MAXVAL birсaman közíró: ha az lettem volna, nyilván egyetértenék a baromságaiddal. Csak jeleztem, mennyire fertőző a könyv.
Az elmúlt napok, hetek Fradi-ajnározása közben bármilyen kiritikai vélemény az FTC-vel kapcsolatban hatalmas ellenérzéseket váltott ki a ferencvárosiakból. Azt még korábban leírtam, hogy én miért nem örülök a Fradi sikerének, alapvetően a futballkultúrával áll összefüggésben a dolog, ahogyan azt…..
Falshang 2020.10.02 10:12:15
@Nancsibacsi: rendes vagy, hogy megválaszoltad helyettem, de azért kifejtem. Gulácsit minek hoznád haza? Nincs elég kapus a fradiban? A megélhetési sztárokat meg hagyjuk, a 2 srác 1euróért bármikor továbbállna.
Ja, hogy a tökmag félék olcsók? Gondolom, hallottál róla, hogy a fradi mindig az utánpótlásról volt híres. Most is felhoz pár srácot rebrov, de nem játszatja őket, de a német sem arról volt híres, hogy fiatal magyar srácokat rakott volna be. A 95-ös fradi szerethető volt, tele fiatal, magyar focistákkal, de ezek? Csak kapkodja a fejét az ember, hogy kik ezek.
Falshang 2020.10.02 10:13:28
@MAXVAL birсaman közíró: én spec. nem kaptam, jól szórakozom, hogy behájpolják most őket.
Falshang 2020.10.02 10:15:19
@birkamenet: majd utána meg sírnak, amikor kapják majd az ötösöket. Vajon miből gondolják, hogy majd messi és kriszti idejönnek, hogy egy lovrencsincs vagy valami ukrán jól felrúgja őket, és megsérüljenek?
Legalábbis az irigy prolibunkók szerint.   Tegyük egy kicsit tisztába az ő ügyét! Bármikor Balázs neve szóba kerül az internetes fórumokon, akkor előjön, hogy elcseszte a karrierjét és pénzéhes, meg mit tudom én milyen negatív dolgok. Fel nem foghatom, hogy miért van ez, de azért ötletem van.…..
Falshang 2020.09.24 17:10:00
@fofilozofus: értem. Tehát csak óvatosan, kellő alázattal bírálhatom a világklasszist.
Már régóta meg akartam írni ezt a posztot, csak valami mindig közbejött. Egy ma olvasott index cikk azonban megadta a szükséges utolsó lökést. Ebben a mai index cikkben szülők csodálkoznak rá jogosan, hogy miként lehetséges, hogy a gyermekük karanténba kerül a lakásukban, mindeközben nekik szabad…..
Falshang 2020.09.18 18:08:03
@GyMasa: hogyhogy itt vagyonokba kerül a teszt, németben meg ingyenes?
Falshang 2020.09.18 18:23:11
@GyMasa: de jó, máris jobban érzem magam, hogy csak ilyen keveset lopnak, tényleg jobban teljesít magyarország, halleluja.

azért kérdeztem tőled, mert te írtad, hogy akkor lenne értelme, ha nem kerülne egy vagyonba.
Falshang 2020.09.18 20:16:42
@GyMasa: szerinted idegeskedtem? Inkább nevetni tudok csak rajta, pláne a foggal-körömmel védőkön.

igen, nem csak azt írtad, de csak arra volt kedvem reagálni, remélem, túléled.
Budapesten járva kelve egy teljesen jó és hasznos dolog ütötte fel idén a fejét, mégpedig a biciklisáv. Ez alapvetően hozzájárul ahhoz, hogy egy benzingőztől  akarom mondani kipufugógáztól fuldokló városban lehetséges legyen a biztonságos biciklizés. Ez a XXI. században sajnos néhány embernek,…..
Biciklin tekerve hirtelen megnő a világ felbontása, aminek egyik ajándéka az a szabadon kukkolás, ami az álló autók mellett elgurulva minden drótszamarasnak elérhetővé válik. Autósok tömött sorokban állnak a pirosban (és gyakran a zöldben), én pedig jobban látom, hogy mit csinálnak odabent. Autósok!…..
The Milkman Fogd a pénzt és kuss! 2020.09.09 20:33:14
Úgy gondolom, hogy ezzel a mondattal bocsátja útjára a magyar Elit azt a "réteget", aki a holdudvarához tartozik. Feltétlen engedelmesség, szervilitás, és nem árt némi szenilitás, ha bizonyos - de egyre fogyó - libernyák újságírók például Tihanyról kérdezősködnek . Cserében van pénz, közbeszerzés,…..
Falshang 2020.09.10 14:06:25
@nemecsekerno_007: így van, de én még a gondolkodást is betiltanám, tök fölösleges, hiszen a főni megmondja majd mindig, hogy mi van.
Falshang 2020.09.10 18:19:34
@nemecsekerno_007: csak tükröt tartottam neked, meg a magadfajtáknak. Menj, nézz egy kis propagandát, aztán verd ki rá.
Az elmúlt napokban, hetekben felgyorsultak az események, bevezették a határzárat, a "majdnem saturól" kiderült, hogy bizony a fémpofák szorosan összezártak, majd egyből el is kezdek résnyire nyílni, elindult a személyes találkozáson alapuló oktatás és sajnos bizony elindult a járványgörbe is…..
Falshang 2020.09.10 11:59:57
Napokban vezető hír, hogy az Színház és Filmművészeti Egyetem hallgatói elbarikádozták magukat, tiltakozva az ellen a változás ellen, amelyet a fejük fölött hoztak meg. Egyik oldal azzal érvel, hogy joguk van hozzá, a túloldali vélemények között pedig még a vandalizmus is szerepel. Melyik félnek van…..
Falshang 2020.09.07 22:08:41
@élveteg: ezt a gondolatmenetet követve, a magyar foci sem termelt tehetségeket kb. 50 éve, akkor le kéne dózerolni döbrögi bácsi stadionjait is, ugye?
Véget ért az NB I, és most látszik csak igazán, hogy mennyire kegyelmi állapot volt ez az elmúlt bő egy hónap! Többször írtam már arról, hogy az NB I már nem hoz lázba, elfordultam tőle, és az alsóbb osztályokban találom csak meg azt, amiért érdemes meccsre járni. Ez a blog is azért jött létre,…..
Megjelent a magyar horizonton az új közellenség: a munkanélküli. Hamarosan a rettegésre alapozott gyűlöletpolitika csúcsmodellje lehet. Egyszerre olyan ingyenélő - jószágfelzabáló, mint a migráns. Ráadásul képes ugyanazt a pszichológiai mechanizmust is beindítani, mint a hajléktalan. Ellentétben az…..
Falshang 2020.05.03 22:06:29
@Maxim Tsigalko: honnan fognak létrehozni kb. 60 nap alatt/múlva mesterséges munkahelyeket?