Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Micro_fine

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Popkulturális EPIC FAIL az MSZP kongresszusán, és ezt egy bukott párt politikusától kell megtudnunk: Coldplay-jel szembesíti Mesterházyt a kiábrándult eszdéeszes. Ajánlónkban rendszeresen szemlézzük a szebb múltra visszatekintő, kissé megkopott dicsfényű balliberális…..
Sokan szeretnek minket! Egyre többen. Egy valaki biztosan - aki beküldte ezt a bájos képet Sarka Katáról - neki köszönhetően pedig egy valaki majd biztosan nem. Hajdú Péter az utóbbi hetekben már mindenfelé magyarázkodott Kata szexképei miatt. Emlékeztek még? Ő csőszködött a…..
economy Akkor egy kis LMP 2009.11.26 13:07:00
A legútóbbi blog-trend elemzésem nyomán elkövettem azt a hibát, hogy nem vettem figyelembe az LMP-t hiszen már a google kereséseknél csúnyán elvéreztek. Ha egy picit továbbmegyünk láthatjuk, hogy az LMP legalább blogok szintjén picit láthatóbb. Ugyanakkor érdemes megjegyezni,…..
VENDÉGPOSZT A most futó szponzorált menedzserszavazással elhalványult a reklám és a szerkesztőségi tartalom közé húzott, eddig példaértékűen éles vonal az Indexnél – írja az Antagonnak küldött levelében egy olvasó.Az Index volt eddig az a lap, ami nem ment bele…..
Golfpályáról beszélnek, de gigantikus lakópark- és plázaprojektet indítottak befektetők Pátyon. A földterületeket a terézvárosi ingatlanpanamában szereplő belgák vásárolták fel, a terveket a Balatonring spanyoljai készíttették.Update: A pátyi polgármester és a befektető…..
Lehet, hogy nyilvánvalónak hangzik, hogy a méretet mindig helyesen kell megválasztanunk egy adott ruhadarabnál, de nagy részünk nem tudja, hogy hogyan is kell ezt megtenni. A lényeg, hogy amikor felveszünk egy ruhát, akkor ne legyen túl bő, sem túl szűk - ez ismét nyilvánvalóan…..
Micro_fine 2009.10.30 12:36:34
Pilu A nigger gyarmat végnapjai 2009.10.28 18:39:00
 Ha egy multi le/kivonul, nem hagy maga után mást, csak éhes szájakat. Pedig mennyire vártuk őket, eljövetelüket imába foglaltuk. Reméltük, hogy hoznak knowhow-t, tőkét, tudást, technológiát. Adókedvezménnyel, ingyen telekkel, piaccal és olcsó munkaerővel kedveskedtünk…..
Tegnap még úgy volt, hogy várjuk a döntést, és akár kizárhatják a két országos frekvenciára július végén kiírt pályázatban befutóként álló FM1-et és Adveniot. Kisebb politikai kitérőként a háttérsztori, hogy tavaly az új médiatörvényben kitalálta az Országgyűlés,…..
Az alábbi, egy kicsit zavarosnak tűnő történet egy majdnem szokványos felszámolási procedúrát ismertet.  Bács-Kiskun megyében éppen most számoltak fel egy felszámoló maffiát, amiben a bíró is benne volt.Tisztelt Zugügyvéd !Velem történt ill.még mindig történik az eset.…..
Micro_fine 2009.10.18 13:52:23
A foci szerelmesei számára a héten véget értek a legfontosabb válogatott események. A felnőttek egy nehéz csoportban teljesen mindegy hogyan, de szereztek 16 pontot, az U20-as fiatalok pedig bronzérmet gyűjtöttek be a világbajnokságon. A szerkesztőség összegyúrta a két csapatot,…..
18 óra 45 perckor kezdődik a magyar válogatott utolsó csoportmérkőzése az U20-as világbajnokságon. Az ellenfél, az Egyesült Arab Emírségek csapatától sajnos egy teljes mérkőzést sem láttunk, így sem az ellenfél bucira verését nem fogjuk ígérgetni, sem kínos zakóval nem…..
Tulajdonképpen hiányozni fog Verebes István, ahogy két tuja mögül szuszogva kérdez valamit, hogy aztán meg is válaszolja. Vagy Lakat T Károly, ahogy gyöngyöző homlokkal szerelmet vall Szekeres Imrének egy irdatlan méretű plazmatévé árnyékában. A Napkelte a rendszerváltás…..
Imádjuk a listákat, hiszen kiválóan el lehet rajtuk vitatkozni, az olyan provokatív címűn, hogyaszongya "Az évtized ötven legrosszabb albuma" meg különösen. Az Entertainment Weekly kissé korán ugyan, de összeszedte a 2000 óta megjelent fostalicska anyagokat, köztük…..
Micro_fine 2009.09.14 12:50:42
A Homár nincs az E kezdetű adalékok ellen, röhög a rettegő láncleveleken, sőt, mondhatni kifejezetten szeretem a műkajákat a Limo szörpportól a krumplipüréporon át az olvadós Maoamig. De amit a Natural Meat (háromszoros bruhaha) rántott sertésszeletével művelnek, az tényleg…..
Ha növekszik a bringások száma, több lesz az ellopható bicikli is. A kerékagy is érzékelte a bringások nagy közösségét folyamatosan sújtó csapásokat, ezért egy hamarosan induló, lopás bejelentő rovattal szándékozik csatasorba lépni a tulajdonosok és a tolvajok országos…..
Amióta a Népszavába látogatott két gárdista, valami végleg megváltozott. Hamuszürke lett az ég, barna eső szitál és a gyűlölet szagát hordja a szél. Nem elég, hogy valami történelmi újságot kínálgattak a főszerkesztőnek, de még fényképeztek is. Jogellenesen. Mire föl a…..
   Az Army of Lovers együttes tagjainak öltözve végigvonultunk ma a Meleg Méltóság Menetén. Láttunk egy csomó fiút, lányt, meg a kettő közötti mindenféle átmenetet, de semmi durvábbat annál, ami nap mint nap megfigyelhető a Gödörnél. Egyetlen sokkoló élményben…..
bodoky Egyik kutya, másik eb 2009.08.11 21:02:00
A Hagyó-Kocsis meccs igazi nyertesei az adófizetők: a titánok harca nélkül soha nem derült volna ki ennyi korrupciógyanús eset...
Képaláírás Igen, továbbra is ezt kell megvenni, de nagyon vigyázzanak, mit sóznak még önökre. Vélemények az azonos című írásunkról...
Augusztus hónapban Európa valamennyi bajnokságban befejeződött a szezonra való felkészülés (az a tevékenység, amelyet hazánkban az alapozás fedőnevű rekreációs hadművelet helyettesít) és megindult a pontokért folyó csatározás. Focimenekült körképünkben a júliust egy…..