Adatok
                            
                                
                                herczega
                                
                            0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

                                                                                                    A Bordeaux en primeur poszt zárásaként jöjjön a többi bor és a végére néhány konklúzió. A kostoló második felében érezhetően feljebb léptünk, koncentráltabb, strukturáltabb, ámbár helyenként még nagyon kemény borok érkeztek poharainkba.
Château La Gomerie…..
                                                                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                        herczega
                                                                        2012.05.01 11:44:51
                                                                    
                                                                    
                                                                        Nagyon jo osszefoglalo! Koszonom Philippe neveben is! Remelem jovore folytatjuk...
                                                                    
                                                                
                                                                                                    [UPDATE 00:45 Hivatalos interjú a séffel!]
Ezekben a percekben teszik közzé Londonban a Restaurant magazin a világ legjobb éttermének 50-es listáját, ez egyébként a lista 10. születésnapja. Nekem azért sikerült megelőzni az élő közvetítést 7-8 perccel, gyordsaság, fél…..
                                                                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                                    A mineralitás erősen túlértékelt. Évek óta így gondolom, és évek óta egyedül maradok ezzel a véleményemmel. Szó nincs arról, hogy zavarna, ha megjelenik egy borban, de nem tartom a minőség, még kevésbé a magasabbrendűség csalhatatlan jelének. Egy ideje tudom, hogy majdnem…..
                                                                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                                                    Talán véletlen volt háziasszonyunk választása, talán nem, amikor a számomra egyértelműen legprofibb kicsit (Szepsy) összeterelte a legprofibb naggyal (Oremus). Lehet, sőt biztos, hogy Szepsy István nem mindig találja el elsőre azt az utat, amit aztán járni akar.…..
                                                                                            
                                            
                                            
                                            
                                                                        herczega
                                                                        2009.02.16 11:04:02
                                                                    
                                                                    
                                                                        @pcxyz: Pár palackot ki tudok neked vinni, mert március elején megyek ki Londonba. Konkrétan ezekre a borokra a kóstoló kapcsán kaptunk egész jó árakat. A régi Oremusokra is és a Magnumokra is. 
                                                                    
                                                                Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
                                                                    
