Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gotz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat írtam már a harmonikus, hozzád illő, céljaidat támogató megjelenésről. És még fogok is. :) De ma arról lesz szó, hogy ennél tovább kell és lehet lépni. A legtöbben előbb-utóbb megvásárolják azt a fránya öltönyt. Igen ám, csakhogy az utcára is ki kell lépni…..
Egy társas házat terveznek a Gül Baba utcába, nagyjából a türbe alá, ami Gabriellának nagyon nem tetszik. Mint írja: Tisztelt Urbanista!Az oldalon nem találtam a Gül Baba utcára vonatkozóan semmit.Szeretném megtudni,hogy ki fogadta el ezt az ottani milliőbe szerintem nem illő…..
Putri Tours Gittegylet 2010.09.06 20:53:33
Ja, pont egy ilyen kormányra vágytam mindig. Ahol öt ember, egy hétvégén rakja össze a kormányprogramot cuzammen mit dém gazdasági program. Nyolc év után, elvileg kialakult - és elkötelezett! - szakember gárdával, kormányzati tapasztalattal, lojális brüsszeli tisztviselőkkel (ja…..
Mi ösztönzi az embereket kérdések feltevésére? Mi tesz bennünket kérdezőkké, Keresőkké? Ilyen és hasonló dolgokkal tervezek halálra untatni mindenkit a következő percek folyamán. Habár nem mindenki dolgozik kutatási központokban, ahol olyan dolgokkal foglalkoznak, mint…..
A tavalyihoz hasonlóan idén is "beépültem" a melegfelvonulás résztvevői közé - őszinte leszek: nem más céllal, mint hogy bemutassam a sok "deviáns köcsögöt" akik miatt egy fél városnak kell szenvednie ezen a szép, napfényes szombati napon. Nem titkolt szándékom volt, hogy…..
Pár órája egy postban jelentette be a cég, hogy a Chrome-ot operációs rendszerré erősítik. Minek egy újabb operációs rendszer? A Google érvelése egyszerű és kézenfekvő: amikor a jelenleg létező operációs rendszereket tervezték, még nem volt internet. A Google…..
gotz 2009.07.08 23:28:42
Hello
Sorry h offtopik írok, csak akit érdekel, annak írom, hogy itt:
www.xpango.com?ref=91806187 lehet ingyen IPhonehoz jutni. A lényeg h regisztrálsz, és ha elég barátod regisztrál utánad, kapsz egy ingyen Iphonet, vagy mást ( pl Iphonehoz pont 32 barát kell) Sztem nem teljesíthetetlen, és tényleg működik, kipróbáltam.
Folytatódnak az összecsapások Szomália fővárosában, Mogadishuban a kormánypárti mérsékelt iszlamista ICU-milíciák és az Al-Shabaab kormányellenes csapatai között. Most azzal kezdődött a balhé, hogy az Al-Shabaab egyik magasabb rangú képviselője ellen merényletet kíséreltek…..
gotz 2009.05.08 18:56:38
  Feltételezem nem csak az. Kellett hozzá egy luxus módon helyreállított palota is (a Palazzo Dorottya ugye), de mindenesetre a környék sem elhanyagolható. Valószínűleg a Vörösmarty tér 1-ben árult penthouse sem csak azért 2 millió/négyzetméter, mert egy dizájnos épület…..
gotz 2009.05.08 18:49:11
gombapresszó 200 írás / update 2009.05.07 23:55:00
Amennyire figyelemmel követem az eseményeket, egy törpe minoritáshoz fogok tartozni a véleményemmel, miszerint az új 200 forintos érme minden idők egyik legocsmányabb pénzérméje. Ennél lejjebb már talán csak az eggyel ezelőtti, az 1992-től 1998-ig forgalomban lévő példány volt.…..
gotz 2009.05.08 18:43:55