Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A Tigris

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Két napja ott virít a Kapcsolaton a volt miniszterelnökünk épületes blogbejegyzése. Ez az idő nem volt elég arra, hogy észrevegyék ezt a szarvashibát: ...Mit gondol arról, hogy emberek hallnak meg, ...   Két eset lehetséges. Ha Gyurcsány maga írja a…..
A Tigris 2009.12.10 10:28:50
  A strasbourgi Emberi Jogi Bíróság az olasz Ateisták és Agnosztikus Racionalisták Uniójának beadványának helyt adva kötelezte a fenntartókat, hogy távolítsák el az olasz állami iskolák, kórházak falairól a kereszteket, az európai identitás szimbólumait. Az Olasz…..
A Tigris 2009.11.11 12:09:36
Mandiner blog Rohadtnarancs.hu 2009.09.22 15:01:00
  Tegnap este a domain.hu-n belekukkantottam azokba a domainekbe, amelyek ún. várólistán vannak. Egy Dr. Molnár István nevű - az MSZP-től feltehetőleg nem túl távol álló - úriember (lehet, hogy ő az ott az aláírók között?? - köszönet Syr Wullamnak) a következő…..
A Tigris 2009.09.22 16:41:28
A Tigris 2009.09.22 19:24:51
Mandiner blog Családi ital, az! 2009.09.22 07:01:00
Persze mondhatjátok, hogy nézze meg az ember, hogy mi az, amit leemel a polcról. Vizsgálom is általában, szavatossági idő, származási hely. Társam, aki az alapélelmiszerek beszerzésének családi letéteményese azonban csúnyán belefutott valamibe a tejtermékek pulton. Jó áron…..
A Tigris 2009.09.22 14:52:33
@Őrnagy Őrnagy: ...és nem bomlik le!
Ezt kihagyta, Uram! :)
Mandiner blog 3017 2009.09.11 16:29:36
  Második napom volt az egyetemen. Délután egy haveromhoz mentünk lakásavatóra, sörözés közben kapcsolgattuk a tévét, Tom és Jerry ment a Cartoon Networkon, egy ideig röhögtünk rajta, ahogy Jerry odacsap, majd átkapcsoltunk pár adón, ahol ködös new yorki látképet…..
  Mindig öröm látni, ha egy sokszorosan kiérdemesült elvtárs helybe megy a pofonért (vadász, vadász, ugye), s biztosra veszem, hogy Draskovics Tibor miniszter és polihisztor legutóbbi alakítása igazi klasszikusa lesz a műfajnak.   Draskovics pénteken a Magyarok…..
 Rakjuk el Magyar Bálint ütős mondatait az utókornak, a mai, "Ennek az SZDSZ-nek vége" című interjújából.  "Az SZDSZ volt az a párt, amely mindvégig követelte a titkosszolgálati iratok nyilvánosságra kerülését, miközben a bal- és jobboldal ezt együtt…..
A Tigris 2009.07.17 09:54:20
 A Heti Válasz és a Magyar Hírlap oknyomozása alapján megdöbbentő kép állt össze a már első pillanatban is messziről szagló Velencei tavi King's City óriás kaszinóberuházásról, ami miatt ma már a Központi Nyomozó Főügyészség nyomoz hűtlen kezelés gyanúja miatt. Az…..
Mandiner blog Nekünk Boris kell 2009.07.08 16:18:00
 A Twitteren követem Boris Johnson londoni polgármestert. Nem, mintha bármi közöm lenne hozzá, nem leszek angol szavazópolgár sem. Az angol konzervatívok legújabb hulláma, a komolyodó David Cameron és a hiperlaza Boris Johnson politizálása viszont kifejezetten érdekel. Keserves…..
Ütős videóriportunk holnap jön!    ..
A Tigris 2009.07.03 00:26:03
Mandiner blog Táposok 2009.06.15 12:21:00
  Mi itt a Kiskörúton belül úgy képzeljük el az erdélyi magyarokat, hogy gumicsizmában járnak és furulyáznak. Ők pedig minket úgy, hogy táposok vagyunk. S hogy miért vagyunk táposok?  Ennek járt utána a Manna.ro stábja. „Egymásra tukmálni a magyarságot. Ez a mi…..
Mandiner blog Szoktatás 2009.06.14 12:01:00
  Június 15-étől, azaz holnaptól fizethetünk az új 200 forintossal. A hasonlóság egy már létező fizetőeszközhöz nem a véletlen műve. Egy külsőleg igen hasonlító érme bevezetésével szoktatja az MNB a lakosságot az euró használatához.   Most aztán igazán nem…..
  Pénteken indítottuk el mandiner.hu című hír- és véleményblogunkat, az első időszak elég sűrűre sikeredett. Párhuzamosan folytak (folynak) a technikai és a tartalmi fejlesztések, ami hol kisebb, hol komolyabb fennakadásokat okozott. Sem az arculat, sem a funkciók nem…..
  Közvetetett módon magát szidta Gurmai Zita - vagy csak tudatta mindenkivel, hogy igazából konzervatív. Akkor viszont skizofrén lehet, mert nem szereti a saját maga által képviselt nézeteket. Zagyva szöveg, a szocialisták EP-képviselő(jelölt)jének nyilatkozataiból mégis ez…..
 Aljas dolog a földön fekvő embert rugdosni, de mi alapvetően aljas emberek vagyunk, ezért megosztjuk önökkel az alábbi videót. Ez azokban a pillanatokban készült az SZDSZ-székház udvarán, amikor Rytkó Emilia asszony 22:00-kor ismertette az EP-választás végeredményét, majd…..
A Tigris 2009.06.09 22:29:52
@indus:
hahó! vége! vedd már észre...
pihenj le, jót fog tenni
  Eörsi Mátyással beszélgettünk június 7-én, 22 órakor, közvetlenül azután, hogy Rytkó Emilia kihirdette az EP választások végeredményét. A láthatóan megtört Eörsi beszélt a Fidesz kudarcáról, a Jobbikról, amely valós problémákat vetett fel, és a lehetséges…..
Egy ország mondja: nem azt jelenti Gábor, hanem azt hogy menjetek... Ezzel nem állítjuk, hogy az SZDSZ-t az LMP szivatta meg, de faragtak, farigcsáltak. És ezzel már teljesítették az elvárt minimál programot. Piros haj van, Schiffer András van, bejutás nincs. De legalább a politika…..
  Úgy kellett ez az EP kampány az MSZP-nek, mint Silviónak a partifotós. Dehát nem volt mit tenni, ki kellett találni egy Kádárra hajazó retró designt, kellett találni két vállalható arcú MSZP-st, akik maguk is vállalják az MSZP-t. Aztán felkérni a Societas-t, hogy csináljon…..
  A Fidesz szerint a kormány nem éri be a 30 milliósnál drágább ingatlanok megadóztatásával, hanem minden ingatlanra adót akar kivetni. (Állítják mindezt a Magyar Hírlap cikke alapján - ajándék Széles Gábor-véleménnyel!)   Mire jó ez a buta, erősen kétes…..
 Engedjék meg, hogy kommentár nélkül osszuk meg önökkel a határon túli magyarok nagy védelmezőjének, Gyurcsány Ferencnek legújabb blogbejegyzését: Éva története Késő estébe nyúlóan beszélgettünk közeli ismerősökkel. Egyiküket gimnazista korom óta ismerem,…..
A Tigris 2009.05.27 10:54:39
@lelkylola: LOLa :-)
  A ma megjelent Heti Válasz részletesen foglalkozik anonym-us barátunk februári levelével. Királyság. Végre. Talán így felrepedhet a hallgatás fala. Annál is inkább, mert Bódis András, a Válasz oknyomozó újságírója talált egy másik levelet is, amely 2009. március 4-én…..
A Tigris 2009.05.21 13:40:09
@countrystudy:
mint egy rosszfiú a BS & TH filmekből
muhahaha
  Vadai Ágnes megvadult. A szocialista politikusnő legújabb nyilatkozatában azzal rettegtet, hogy a Fidesz elvenné még az ivóvizet is az emberektől. A teljes Gréczy-életművet zárójelbe tenni képes látomása olyan pusztító erejű, hogy kommentár nélkül közöljük a hirado.hu…..
Mandiner blog Helló Kati! 2009.05.10 19:51:00
  Szili Katalinon a példátlan szeretetkampány sem segített: a pécsi polgármester-választást a Fidesz jelöltje, Páva Zsolt nyerte a szocialisták legnépszerűbb politikusával szemben. Kiütéssel.  Hiába támogatta az SZDSZ mellett az MDF is Szilit, hiába készült saját…..
A Tigris 2009.05.11 14:26:22
@davkedav: Muszáj lesz kiganézni.
 Alig nevezték ki Szollár Domokost kormányszóvivőnek, már meg is érkeztek számára a Fidesz jókívánságai: „A minősíthetetlen stílusú Szollár kinevezése bizonyíték arra, hogy a minden eddiginél brutálisabb megszorító csomagot kidolgozó MSZP és az illegitim…..
Az MSZP nem ismeri, de jó jelöltnek tartja Patait  A szocialista frakció nincs igazán tisztában azzal, hogy ki az a Patai Mihály, de ha az SZDSZ-nek jó, akkor ők is támogatják, csak hogy elkerüljék az előrehozott választást. (Index) Ebben az egymondatos hírben benne van a…..