Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rf dori

23 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Este odavágunk!!! Gyertek, 7 órától várunk benneteket a ojjektumban! Mindenkinek jó alapozást :) Mágnesek..
rf dori 2010.11.01 15:47:37
Elképzeléseim szerint a normál zenekari fejlődés valahogy így néz ki: megalakulás -> próbák -> koncert -> saját dal -> koncert -> saját dalok -> videoklip -> album Természetesen a folyamat bármelyik pontján tagcserékkel, balhékkal, és a felbomlás…..
Ha mondhatjuk magunkról, hogy alkotunk valamit, bár ez kicsit nagyképűen hangzik, akkor mondhatjuk azt is, hogy alkotói válságban szenvedünk.Csöppet sem a lelkesedésünkkel van gond, vagy az elhivatottságunkkal. Mind az öten élvezzük a zenélést és az azt követő sörözéseket :-)…..
rf dori 2010.05.07 16:31:35
@BLac: De LAci, ha így folytatot, nemhogy a torkodat, de a hangodat sem fogod tudni eladni, szóval tessék csinálni!!! Gyakorolni kell rendületlenül, nem feladni. Most kihagytatok kicsit, de menni fog az meglátod!
Jellemzően fiatal, vonzónak tartott - nők számára ellenállhatatlan vonzerővel bíró tárgy vagy személy. VAGY ZENEKAR!!! :)..
A Kispál és a Borz szeretete, a PM koncert számok közé erőltetett egy-egy felejthetetlen dala mindig óriási kihívás volt nekem. A többiek egészen más irányú zenei szeretete örök konfliktus forrás a PussyMagnetben, mely' harcot, jobb híján, egyedül kell mindig megvívnom.…..
Kedves Látogató!Örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy a zenekar legmagasabb és egyben legjobban doboló tagja, Dani, tegnap este másik zenekarával a Kiscsillag előtt lépett…..
Még öösze sem szedték az üres üvegeket a Rézmálban, még mindig érezzük a szánkban a szülinapi torta ízét, és még mindig fáj a bordánk az ugrabugrálástól, amikor Szenyó jóvoltából máris egy jó nagy csokor videó áll rendekezésünkre a feledhetetlen éjszakáról. Ezúton…..
rf dori 2010.03.16 13:46:44
@BLac: Igen Laci, mondhatjuk, látni kellett volna, ahogy a fejét rázta itt a gép elött, Téged utánozott :) egyszer remélem el tudjuk vinni egy koncertre..
A színpadra vonulás után a PussyMagnet az Almaszósz c. nagysikerű feldolgozással melegítette be a hangszereket. Mint annak utánanéztünk, ezen versikét Halász Judit zenésítette meg először és hazánk punkzenekarai előszeretettel dolgozzák fel (lásd Prosectura). A PussyMagnet…..
rf dori 2010.01.13 11:43:28
A 2010-es évet egy rövidített programú, a legjobb nótákkal operáló, rövid évzáró koncerttel zárjuk, Maglódon.Reméljük, az új évben tovább fejlődünk és rajongóinkat hónapról hónapra tökéletesebben tudjuk szórakoztatni!Tartsatok velünk január 1-től továbbra is, mi nem…..
Párom szerint szombat éjjel görcsösen pengettem a basszusgitárom húrjait álmomban...   Aggodalomra azért nincs ok, de ebből is látszik, hogy az nem kifejezés, hogy izgatottan várjuk a jövő pénteket.  Gyakorlatilag minden gondolatunkat, szabadidőnket ez tölti ki.  …..
A napokban minden rajongónk, és barátunk megkapja a koncertmeghívót! Különböző okokból a koncert zártkörű! Ha megkaptad a meghívót kurjants egy nagyot, és hirtelenazonnal válaszolj a meghívásra. Ha nem, és úgy érzed márpedig neked ott a helyed, akkor panaszkodj ide, vagy…..
Jójó, tudom elég fura dolog Pinamágnes feliratot a hátunkon cipelni, nem is várnám el senkitől, de mégiscsak ez lett a banda neve, nincs mit tenni. Minden olyan gyorsan történt, gitárvásárlás, zenekaralapítás, első próba, aztán mire feleszméltünk már volt is nevünk... És…..
rf dori 2009.10.28 13:41:41
Kedves Rajongók és nem Rajongók!A zenekar 3 tagja ezúton közli veletek, hogy elérkezett az idő, hogy a harmadik évtizedbe lépjünk. Életünk hosszú fonala már eddig is kusza volt, de hobbyzenekarunk megalapításával már Nagy Sándor sem tudja átvágni a rajta keletkezett csomót. (mi…..
Rég meséltünk a próbáinkról. Továbbra is nyomatjuk, hetente 2 vagy 3 órában, megállás nélkül. Már három próbatermet kipróbáltunk, de úgy néz ki a 2-4 lesz a kedvenc. Nagyon tetszik a hely hangulata, ki lehet ülni a közös dohányzóba egy sörre, a cuccok is elég jól…..
Laci, ezek után ne gyere nekünk azzal, hogy nem voltak már korábban is rocker ambícióid!érdemes megnézni a rajongók arckifejezését, úgy tűnik már akkor megosztotta a performanszod az embereket :)..
Élünk ám, és van is egy kis aprócska sztorink is! Két irányból közelítem meg. Egyrészt múlt hét óta új teremben próbálunk, ami a belvárosban van, közelebb kicsit a nem XIII. kerületi zenekartagoknak. Egész jó, kicsit drágább mint a korábbi, viszont a dobszerkó fullos, az…..
Majdnem el is felejtettük mondani, hogy korábbi zenekarunk - a Pussymagnet - a múlt heti próbán feloszlott, aztán alakítottunk egy új bandát, PussyMagnet néven. Így nekem személy szerint ez a második zenekarom, bő egy percig szabadonfutó session-zenészként próbáltam boldogulni, de…..
rf dori 2009.09.09 12:12:09
@szobi30: Szobi! hogy kérdezhetsz ilyet? ilyen komoly zenekarnak nem illik csak úgy.. a rajongóknak tudni kell miden apróságról!
Igen, igen, megvolt a várva várt második próba is. Gyakorolgattunk újabb két dalt, ismételtük a korábbiakat, bénáztunk egy csomót, és kicsit túlbecsültük a kitartásunkat (a 3 órás próba embertpróbáló), és volt két vendégünk is (akik a Na milyen volt? kérdésre csak…..
Előkészületek: Bandatagok - majdnem rendben, dobosunk Dani  kicsit kehés - beteg Ruhaválasztás - rendben Sörök - rendben Hangszerek - talán rendben, nálunk vannak... A helyszín: Izgatottan közeledünk a próbahely felé, szívünkben égtek a kis punk dalok. Eldugott…..
A voksokat ezen a héten még leadhatjátok, vasárnap éjfélkor zárulnak a szavazókörök. A győztes számot természetesen valamilyen formában közkinccsé tesszük. Minden eddigi szavazónknak köszönjük a segítséget, hálánk jeléül ingyesenen tekinthetik meg első koncertünket -…..
Most egy kis betekintést nyújtok a zenekar első próbája előtti legizgalmasabb órák levelezésébe, amiből kiderül, hogy mi nem bízunk semmit a véletlenre, van igazi managementünk, komolyan vesszük magunkat és amit csinálunk, nagyon profi zenekar vagyunk, és a zenélésen kívül…..
Holnap tehát első próba!Mindannyian ezerrel készülünk: Laci tanulja a dalszövegeket, Szobi állítólag egész hétvégén a "drágaszágát" nyüstölte, Andris is megkapott minden kottát, Dani is lassan elkezdi hallgatgatni a számokat,  és én is kifejlesztettem a szép…..
rfd Fahéjas szilvás lepény 2009.04.24 10:22:27
25 dkg porcukor25 dkg margarin30 dkg liszt 3/4 csomag sütőpor 5 egész tojás 3 ek. darált dió A szilvákat kimagozzuk és elfelezzük, egy tálban fahéjat és cukrot szórunk rá, félre tesszük. A 25 dkg porcukrot a 25 dkg margarinnal alaposan kikeverjük, hozzáadjuk a 5 db tojást,…..
rfd Sport szelet 2009.04.24 10:20:24
50 dkg darált háztartási keksz 3 ek. cukrozatlan kakaópor 25 dkg margarin 2 dl tej 20 dkg porcukor 1 cs. vaníliás cukor 6 kávéskanál rumaroma (még jobb az igazi rum) A bevonathoz: 20 dkg jó minőségű étcsokoládé (70% vagy afeletti) 2 ek. vaj 1 dl habtejszín Elkészítés: 1. A…..
rfd Kakaós kalács 2009.04.24 10:19:00
Hozzávalók: • A tésztához: • 3 tojás sárgája • 3-4 dl tej • csipetnyi só • 6 dkg cukor • 2 evőkanál étolaj • 5 dkg élesztő • 60 dkg liszt • A krémhez: • 25 dkg margarin • 3 csomag vaníliás cukor • 20 dkg cukor…..