Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stiel

0 bejegyzést írt és 790 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Meereen Tyrion nem egy beszari csávó, illetve, de, alapjáraton az, csak néha hodori méretű tököket növeszt, például Királyvár védelmekor, de ez most nem releváns, hagyjuk. Miközben az öböl rabszolgatartó kiskirályai Meereent lövik a tengerről, és a városra méretes, égő golyóbisok záporoznak, (néha…..
A Folyóvidéken Valaki nagyon kovácsol valamit, mások meg építenek egy magas izét, magtárat vagy templomot, ki tudja, a szerkezet jelen állapotában legfeljebb bábszínháznak jó, se fala, se mennyezete csak szerkezete, az is fából. Mindenesetre akik melóznak, nem panaszkodnak, nincs az a károgás, ami…..
Tudom, hogy nem annyira kedvelitek, hogy mostanában aktuálpolitikáról is szól a fáma, de spec engem rohadtul zavar a tegnapi, illetve az emberek reakciója. Mivel a vendéglátással igen éles párhuzamba tudom állítani a jelenséget így grafomániámnak hála olvashattok egy kicsit, másabb de kalandos…..
Erős a kezdés, Ottot és Ryet temetik, utóbbi esetében azt ami megmaradt belőle, szóval egy övcsatot búcsúztatunk. Gyászol a család, bár vannak hiányzók, Balta és Hanzee ki tudja merre vannak, Charlie ugye börtönben. Bear igazoltan van távol, ő a kansasiakat gyilkolássza…..
Hát kérem, alaposan a lovak közé csapunk ezzel a résszel, lesz itt minden, kémkedés és árulás a köbön – nézzük. Madridban Juan Apostol – Roper fontos üzleti partnere – lányának, Elenának a születésnapi buliján ott van jópár rosszarc, aki az alvilági bizniszben tényező, úgy mint maga Roper, Corkoran…..
Fegyverkereskedőnk felesége a zuhany alatt pacsál, majd öltözködés közben megszólal a mobilja: anyja hívja. A rövid párbeszédből elég sokat megtudunk róla, például azt, hogy szerény körülmények közül jött (legalábbis anyja ilyenek között él). Nem igazán örül a…..
Stiel 2016.03.08 10:25:47
@AaannnaaA: Na, örülök. :) A sorihoz: az 1. rész hv-ja után elkezdtem nézni, jó lesz ez. :)
Ismét főcímmel kezdünk, ami csalhatatlan jele, hogy nagyjából visszatérünk a szokásos ügymenethez. Kora reggel Főncsi és John egy kávézóban beszélgetnek: hősünk Forrás és Shaw felől érdeklődik, de főnökének egyikről sincs információja. Viszont arról is beszélniük…..
Személytelen, szinte steril irodában vagyunk, haladunk a folyosón, boxok mindenütt. Az utolsó sarokban üldögél egy hivatalnok, nem hinném, hogy dolgozik, a monitor halacskákkal teli akváriumnak mutatja magát. Emberünk feszültnek tűnik, kifelé nézeget a dobozából, mintha bizony…..
Újabb állandó szereplőtől vált meg a Célszemély, ebben az esetben viszont nem kell a készítőket szidni. Sarah Shahi ikreket vár és mivel a "terhesen játszom akcióhőst" projektet már 2009-ben letudta, többször nem kért belőle. Tavaly Carter távozása után is volt egy kis…..
Stiel 2015.01.20 23:47:07
@Neoprimitív: Nem a 10-11-12-t hirdették trilógiának?

Köszi az írást! Szerintem is más ez most, mint Carter.
Kínai kajáldában Harold osztja az észt az őt gyilkos arccal méregető kiszolgálónak, és sorolja el sokadszorra, hogy pontosan milyen kaját kér. Gyorsan megtudjuk kukacossága okát: a hamit békejobbként viszi a megláncolt Riconak. De míg odáig eljut, láthatjuk haladása útvonalát,…..
Kopasz, hamuszürke alak készülődik: inget választ, előveszi a napi kiegészítőket, majd elégedetten telepszik le a tükör elé egy kis sminkre. Van mit korrigálni a fazonon, mert nemcsak, hogy orra sincs, hanem a nyakán is van valami sebféle. De nincs miért aggódni, van műfül,…..
Csapjunk bele. Egy kis emlékeztetővel indítunk az előző részből, na meg ismét bemutatkozik Barry, hogy ő a leggyorsabb ember a földön, majd rögtön utána közli, hogy de persze ezt már nem kell elmondani, hiszen tudjuk. Akkor minek mondtad el? Legalább utána rögtön rátér a…..
Fiatal csávó fut atomsebességgel az utcán, John és Fuszkó a nyomában. A gyorsütemű macska-egér harcban a menekülő jelentős előnyre tesz szert, ezért Reese felugrik egy elhaladó turistabuszra, irány annak nyitott tetejű emelete, körülnéz - a srác már messze jár, de még pont…..
Hogy megérts, amit most elmesélek neked, meg kell tenned valamit. Hinned kell a lehetetlenben. Képes vagy rá? Szuper, mert a pirosan szolgáló izé én vagyok (mármint Flash). Kezdődik a Flash, és még jó, hogy felhomályosít, mert én azt hittem, hogy egy Ferrari laFerrari, de hát éhes…..
Hónapokon át gyűrt és vagdosott centi után végre elértünk a szeptemberhez, elkezdődött a Person of Interest 4. évada, nem is akármilyen nyitánnyal. Lehet olvadozni, vagy idült képpel vigyorogni, az első évad után ismét visszatérünk kis hazánk fővárosába, bár csak a nyitó…..
Stiel 2014.10.01 14:11:35
@AaannnaaA: Ennyi év alatt egy kis halványodás belefér. :)
Stiel 2014.10.01 19:11:42
hogyvolt Grimm S03E05 – El Cucuy 2014.02.28 13:00:00
„Aludj, kicsikém, aludj szépen, vagy a mumus lenyel egészben.” – El Cucuy legendája A történet szempontjából két héttel korábban kezdjük, egy benzinkutas srácot rabolnak ki, azután vernek péppé, majd az álarcosok lelépnek a napi bevétellel. A helyi tévében közlik a…..
Stiel 2014.09.20 22:48:17
@Kapitánylány: "hát én abban reménykedem, hogy Renard az apa, de ugye fifti-fifti az esély arra, hogy nem"

Az tuti, hogy Renard, a kérdés inkább az, hogy Sean vagy Eric.
hogyvolt The Last Enemy 1x01 2014.06.02 16:41:01
Kedves Benedict Cumberbatch rajongók! Ígéretemhez híven alább olvashatjátok rajongásunk tárgyának egy korábbi sorozatos munkájának bemutatását. A nemrég megénekelt Parade’s Enddel szemben ez egy napjainkban játszódó sorozat, korántsem a romantikus fajtából, amit bátran…..
Fotó: Tanyasi Tahó/Indafotó Kedves olvasóink, gratulálok! Annyi sziporkázó beköpést hoztatok össze felhívásunkra  a témában, hogy ígéretemet fölfelé megszegve nem a legszellemesebb 10-et, hanem 12-őt hozok le. Persze a válogatás szubjektív, nyilván másnak nem pont ezek…..
Az eseményekhez ott kapcsolódunk vissza, ahol az előző rész végén abbahagytuk – Collier bejelenti a tárgyalás kezdetét. Eszelős tekintettel sétál fel-alá az öt vádlott előtt, jókora mordállyal a kezében, az üres raktárhelyiségben pedig John, Shaw és Hersh bámulja a…..
hogyvolt Ray Donovan 1x08 - Bridget 2014.05.05 09:00:00
Sullyval és nejével kezdünk, az asszony amiatt rinyál, hogy a férfi elhagyja Bostont ő pedig nem mehet vele – naná hogy nem, Sullivan anyuról kell gondoskodni. A nő fényezi magát egy kört, miszerint ő tud legjobban a férjéről gondoskodni bármiről legyen is szó, mire az ura…..
Főcím nélkül indítunk, jelezvén, hogy a dolgok komolyra fordultak itt a célegyenesben; a kezdő visszaemlékező képsorok pedig Grace-ről szólnak (jaj), aztán arról, ahogy Főncsi kijelenti, ha gyilkosságot kell elkövetniük a gép miatt, ő kiszáll – az eltűnését láttuk ugye az…..
Az Északi Fény létének napvilágra kerülése, majd annak kormányzati letagadása nem jelenti azt, hogy a média leszállt a témáról – TV, újság stb, még a csapból is ez folyik. John és Shaw kajáldában ülnek, a nyilvános TV készüléket ők sem kerülhetik ki, így a…..
"Utastájékoztató a Hősök terén. Nyilván nem akartak igazságtalanok lenni, lerakták a két megálló közé, bár sokkal közelebb ahhoz, ahol csak egy busz áll meg, a többi hat járatra várakozó meg hordjon magával távcsövet... :)" - írta Tücsi és képeket is küldött hozzá.…..
Stiel 2014.04.05 13:47:39
@karmakoma: Ha ez lenne a cél, kb. felesben jobb lett volna, mint 1+6-ban. De egyébként a Hősök terén annyira nem rossz szerintem a helyzet, mint a 7-es vonalán.

Random tippem, hogy a turistákat nem akarják megkeverni (105-ös turistajárat, a többi viszont nagyrészt a Keletibe megy, nehogy rosszra szálljanak :p). Pár éve amúgy még az Andrássy úton volt a 105-ös megállója.

És persze a Futár tábla rossz helyen van, nyugodtan mehetett volna a trolik és Keleti felé menő buszok megállójához. Eléggé két szék között a pad alá megoldás ez.
Ismét félbeszakadó főcímmel nyitunk, ám ameddig eljutunk, ott a szokásos bevezető szöveget pár szó után Főncsitől Forrás veszi át; végig azonban nem mondja, kapunk helyette visszatekintést, mely a nő múltját összegzi pár lényeges szóban, aztán a lovak közé csapunk.…..
Az eddig megszokotthoz képest erősen megvágott, majd félbeszakadó főcímmel nyitunk - itt már sejteni lehet, hogy ma rendkívüli részhez lesz szerencsénk: gatyákat és állakat felkötni, hullámvasút indul. Csinos fiatal nő menekül futva támadója elől, Főncsi az irodában ülve…..
Stiel 2014.03.18 20:38:20