Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zsírmester

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sosem derült volna ki ez a turpisság, ha a hangok nem mondták Jucinak, hogy menjen a Lidlbe és vegyen egy vagdaltkonzervet. A kérdés igazából, hogy mennyibe volt ez:Egyik nap a Lidl-ben jártam és ugyan nem tudom hogy miért de megvettem egy vagdalt konzervet. Aztán gondoltam megkéne…..
Zsírmester 2007.11.15 11:07:02
Zsírmester 2007.11.15 11:08:12
Van itt ez a kampány az üzletek vasárnapi bezárásáért. Felülről kitalált házifeladatnak tűnik, csinálgatják hát, még a különösen irritáló kommancs szakszervezetet is sikerült mögé állítani, derék. (Holott szerintem az MSZOSZ léhűtő…..
Nem kell itt a mindenféle uniós kritérium-koordináta-konvergencia-rendszerek labirintusában kavarogni, meg gyúrni a jó öreg Forintot, netán várni még 5-10 évet az eu-s pénz bevezetésére - jelentem: Budavára megcsinálta. Ugyan csak 80:1 arányban, de kész az új magyar…..
Aki már járt akár a közelében is bármilyen gimnáziumnak vagy felsőoktatási intézménynek, az pontosan tudja, hogy az egyes szakterületek felé orientálódó fiatalokkal kapcsolatos sztereotípiák legnagyobb része igaz. A bölcsészkaron tényleg sok a tarisznyás, a jogászok…..
Subba A nő: 100% hús 2007.08.02 10:33:00
Valószínűleg most vetik le magukat a tűsarkú cipőikről a különféle gender-bender harcos nőszervezetek, megjelent ugyanis az utóbbi évek legprogresszívebb "reklámozzunk nővel" műfajú óriásplakátja. A zalai húsosok kreativitásban megboldogult reklámszakemberei…..
A Homár kisíján lefotózta a kamikáze berepülő pilótát szerda koraeste Budapest egén, akit röviddel ezután fel is jelentettek emailben gyermekpermetezésért: Egy átdolgozott nap után párommal kivittük a gyereket a játszótérre, hogy "hadd homokozzon". No ekkor olyasmi…..
Újabb mérföldkőhöz érkezett a Homár. Azt ugyanis remélni sem mertük, hogy egyszer vki vendéglátóiparilag feljelent egy zsíroskenyeret, pedig Szatyi épp ezt teszi alant, Kapolcson találták. Rutinos helyszínelőkhöz híven nejlonzsacskóban szerették volna megőrizni a…..
Talán érdemes lenne gondolkodni, mielőtt az ember idétlen körleveleket küld szét ismerőseinek, mint amit nemrég kaptunk. A levélben Danone-termékek újabb bojkottjára szólítják fel a magyar fogyasztókat, amiért a HírTV szerint bezárt a kekszgyár, Kóka nem segít, nincs többé…..
Menő álrokkantak sorozatunk páneurópai darabja következik: A mellékelt képeket a hetedik kerületi Dohány utcában lõttem a mai délután során: egy olasz rendszámú VW Touareg, a biztonság kedvéért magyar rokkantigazolvánnyal felszerelve. Hozzáfûzni én se sokat tudok.…..
Zsírmester 2007.07.31 09:42:28
Most viccen kívül meg vagyunk rendülve. Az Unilever pályázatot hirdetett, miszerint az olvasók csináljanak magukról fotót reggelizés közben úgy, hogy a képen szerepeljen 2 darab margarinos doboz is. Nézzék végig a képeket, amik igazán megrendítő szögből mutatják…..
Egy megszívatott ügyfél küldte el a történetét a Zugügyvédhez. Félreértés ne essék, a Zugügyvéd nem az adócsalókat védi, de véleménye szerint a bizonyítás teher megfordítása a vagyonosodási vizsgálatoknál igencsak sérti a jogbiztonságot. Az is érdekes adalék az…..
Mandiner blog Új Többség 2007.03.28 11:44:00
Tegnap tartotta tisztújító közgyűlését a Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége, ahol Új Többség is tiszteletét tette (ahogy korábban benézett Heves megyébe és az OCÖ-választásra is). Az 1743 tag közül pontosan 167 polgármester jelent meg, s választott új…..
Zsírmester 2007.03.28 21:25:41