Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dior_Tenshi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kirsty Mitchell az Anglia kertjeként emlegetett Kent megyében nőtt fel. Édesanyja irodalomtanár volt és megszállott mesemondó, ami a későbbi képzőművész, fotós, jelmeztervező és művészettörténész életútját is jelentősen befolyásolta. Csaknem felnőttkoráig mesélt minden…..
Egy angliai farmház bővítése jellemzően nem onnan startol, ahonnan egy bedőlt falú, alföldi parasztházat emelnek át háromra. A kégli eleve 2368 négyzetméterről indult, és egy meglévő épületszárnyat kaptak szét egy korszerűbb, szebb kilátással bíró házikó kedvéért. Nem…..
Betonrészeg alakokat, szétesett csajokat fotózni az éjszakában biztosan ott van a világ legszórakoztatóbb hivatásai között - és ott is lesz, amíg az emberiség nem undorodik meg végleg saját, hazafelé lehányt öltözetétől. A technika, a környezet, az stílus és a felhasznált…..
Dior_Tenshi 2012.06.09 09:18:09
@mademoiselle_r:

Nekem is pont ez jutott eszembe. Ha ő egy ilyen ismert személyiség és mindenki örül, ha ott van a buliban, akkor nyilván nem lesz semmi természetes, és pont ezt érzem a legtöbb képén. Nekem kicsit polgárpukkasztó (amivel önmagában még nem is lenne baj), de mellé még beállított is. Nekem ezek közül csak 1-2 kép tetszik, a többi felesleges pózkép.
A Csibor etno-beat együttes teker egyet a hazai lemezkiadás/eladás szokásos mechanizmusán, nem mellesleg be is árazza a hazai piacot. Borbála című cédéjük nem csak azért különös, mert valódi gombokkal lehet kigombolni a borítójából, de az ára is változó. Koncerteken lehet…..
Az ausztriai Frohnleiten területén épült fel Reinhold Weichlbauer és Albert Josef Ortis, a Weichlbauer Ortis Architects építészeinek alkotása, a műfűvel borított családi ház. A szintetikus zöld falak és az  Escher képeket idéző részletek minden bizonnyal határozott kontrasztot…..
Ilyen, amikor egy személyben találkozik a művész és az építész: Victor Enrich a két területet kombinálva készíti különös építményeit, melyek talán futurisztikusak, de ilyen jövő azért valószínű nem lesz. Az organikus építészet karikatúrája is jó megközelítés lehet,…..
Az Axo Light kínálatából rendelhető, meglehetősen borsos áron a Polia P illetve G névre hallgató kiegészítő világítás, amely egy-egy csomag szétnyíló papírköteget mintáz. A Manuel Vivian tervezte, festett fémlapokból készült fényekért 400-500 dollárt kell felköhögni,…..
A nem mindennapi installáció Hamburg mellett, az MS Dockville névre hallgató zenei, illetve művészeti fesztivál helyszínén készült. Megálmodója az EVOL néven ismert német művész, aki korábban már több urbánus alkotáson tökéletesítette technikáját. A derékszögű,…..
Colin Tury nemrég végzett a Detroit-i iparon, vagyis egy kiforratlan gyémánt, vagy mit is szoktak mondani. Nagyjából ezt a kissé rendezetlen, zajos, konfúz életállapotot mutatja be az Unorganized Cabinet című munkán keresztül, ami másfelől tanulmány és vizsgamunka is egyben. A…..
Dior_Tenshi 2011.08.30 12:39:06
@kapujanincs: Nekem is pont ez jutott eszembe, annyira az ő világaiba illik ez a kis alkotás :)
Karim Rashid számos más terület mellett a különleges világítótestek tervezésében is leteszi névjegyét. A DNA elnevezésű fényszalag a Rashid védjegyeként is értelmezhető színeket hordozza, de ez inkább reklám, a lényeg a moduláris rendszerben van. Az olasz SLIDE társaság…..
Tizennégy év krampácsolás eredményeként, megszámlálhatatlan szög és deszka felhasználásával elkészült Horace Burgess (rém)álma, egy közelítőleg 30 méter magas lombház, illetve valójában erdei faház, mert egy ekkora tosznak azért lábat is kellett eszkábálni. Kicsit…..
Michael Reedy grafikus, illusztrátor munkáiban izgalmas elegyet alkot a klasszikus portré, az anatómia kézikönyv informatív naturalizmusa, valamint az alkotó személyiségéből fakadó, barátságos hülyeség. (Igen, végül is lehet, hogy beteg, drogos, vagy torzszülött az ember de…..
Jessica Harrison, angol képzőművész nem kifejezetten a fátyolos szemű nagymamák ízlését vette alapul, amikor 2010-es kollekcióját reszelgette otthon. Könyvesboltokba, könytáraknak a horror-polcokra ideális, de otthonra is hangulatos kiegészítő egy letépett fejű, báli ruhás…..
Hoze Blog 2009.08.07 02:29:00
Mert elvárjátokNincs különösebben miről írni, mégis érdemes. 3-4 ezer olvasót nem illik cseben hagyni, legyen szó nyári fülledt estéről, közömbös dolgokról. Vagy arról ha valaki "üzenget" nekem a szaros kis blogján affelől, milyen prímán megkúratta magát…..
Ajándékozott: Andrea Blake Korhatár: Ööö... o.O Hát, sztem nem kell, de mivel egy kicsit shounen-ai, legyen 12. Figyelmeztetések: néminemű slash xD Leírás: A KAT-TUN együttes óriási koncertet ad Tokióban, de egy aprócska áramszünet nagy galibát okoz, ugyanis Kame és Jin…..
Dior_Tenshi 2009.02.15 19:39:56
Awww, de kawaii * - * Gratulálni szeretnék csak, mert nagyon tetszik, hogy utána olvastál és nem csak úgy megírtad ^^ Köszönöm a sok mosolyt meg kacagást, amit ezek ketten adtak - a Te közreműködéseddel :)
Ajándékozott: Lylia Bloom Korhatár: - Figyelmeztetések: - Leírás: A képen Viv és Draco látható. Kívánság: Illusztráció a Francia kaland című ficemhez, Viv-ről és Dracóról, jelenet szintén mindegy. (http://fanfic.hu/merengo/viewstory.php?sid=42821)   Még mielőtt…..
Dior_Tenshi 2009.02.15 19:01:55
Kívánság Üst Mione ajándéka 2009.01.25 20:00:00
Ajándékozott: MioneKorhatár: nem korhatárosFigyelmeztetések: -Leírás: ilyen volt - ilyen lettKívánság: 2. Ez csak úgy kapcsolódik a regényhez, de ennek is örülnék nagyon. Annyi lenne, hogy egy viszonylag nagy rajzlapot (te döntsd el a méretet) ketté kellene osztani, és a bal…..
Ajándékozott: LittleBlackLily Korhatár: korhatár... hát, 12? mert a sztori, amiből készült, az slash, de a rajzon csak 2 egymást ölelő fiú van... x") Leírás: Ron vigasztalja Dracot egy tanteremben. Kívánság: "Ron és Draco? Please please please, nem kell karikásnak…..