Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wellington_89

0 bejegyzést írt és 121 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem az ajándékok árát szerettem volna én, hanem amit kölcsön kért a tetoválására tőlem. Keresed, de nem találod az igazit? Szakíts magadnak új szerelmet! Hazudozás, kihasználás, megcsalás, öngyilok kísérlet nálam, meg minden ami kell. Ez nem egy szokványos történet,…..
Wellington_89 2011.05.10 15:16:05
@Kicsiii: Azt azért ne feledd, alaposan megszopatva lett Hoze is... Én meg egy pesti barátja vagyok, többször láttuk itt őket együtt mint ti lent Nagykállón.
Ami feltünt, mindig a lelkét kitette a dolgokért, és szart se kapott érte vissza cserébe.

Az meg evidens, hogy most is hiányzik neki Vivi mint az állat, hiába próbálja haragba fojtani, meg az 1 hetes új barátnőibe, akiket hetente cserél le, egy csomót gondol ég mindig rá, és nem utálattal.
Nekem meg nekünk ez jön le. @-- Hoze --: És ezt te se tagadd jóember.:)

Nem baj ez, csak olvasva az itteni köröknek egész másként jön le, és ami itt a top sztoriba le van írva, Hoze ezt így élte meg.
Ezért nem őt kell támadni, nyilván ha ismeritek, tudjátok jól, ő se egy paraszt alapjáraton, csak amiket a neten csinál próbál annak látszani.

Ennyit mondtam volna:
Üdv:
"próbatermes" Andris
Hoze Hozé úr romantikus rovata 2011.03.29 00:16:00
Adri <3(2 képpel)Jó volt amúgy ez a hétvége is, Adrival megetettük a disznókat a kertben, aztán levágtuk a tyúkokat is, a tojást szétvertük egymás fején, majd maggal hintettük meg a galambos ketrecünket, ahonnét huhogván jelezték a bentlévők, hogy köszönik mindezt. Én…..
Wellington_89 2011.03.29 01:04:09
@Mina_21: Mindegy, a Zsozsónak az a hobbija, ha egy új nője van, akkor fogja és randi helyett lehozza ide a próbateremünkbe "megmutatni" nekünk, vagy ki tudja miért.:D
Mondjuk nem zavart ez minket soha sem, de hogyha 500 nőt ide le nem hozott eddig életében, akkor egyet sem.:D
Erre írtam, hogy nyilván most ez a lány következik a vendégségbe:)

Ja és akkor egy kis reklám is már :) Itt van a placcunk, Daróczi utcában 11.ker:)
budaiprobaterem.hu/
www.hangszerberles.hu

Gyere te is vendégségbe, van 200-ért sör is, 150-ért üdítő ha azt kérsz.:D
Hoze Doktor úr megmondja 2011.03.25 00:59:00
Na ilyen az alkohol-érzékenység:  Kissé orvosi témájú cikk következik, ilyen talán még nem is nagyon volt itt a H.B.-n. Próbálván sajnos érintettként sajátosan előadva mindezt: Hát elmesélem most nektek őszintén, milyen alkohol-érzékenynek lennem. És rohadtmód nem…..
Hoze Ques 2011.02.28 23:06:00
Miért nem veszem fel a telefonom sokszor? (+ Képek is még <3)Régi rejtélyre derül ma fény, azt kell mondjam. Pár olvasó tán épp kajánkodva kérdezgeti is önmagától, hogy tényleg, de miért nem. Én egy legendásan telót-baszó felvevő ember vagyok ugyanis, egyesek már jóideje…..
Wellington_89 2011.03.02 22:02:31
@-Hoze-: Mindig kifogod a jókat, az biztos! :D

Akit azért ide lehoztál a Cleanerbe szombaton, az irdatlan fiatal... Vigyázz azért vele. Az a nagyobbik szöszi az még jó volt előtte egy hete, de ez túl kicsi lesz hozzád baszkikám...
Én szóltam.
Cs.
Wellington_89 2011.03.02 22:03:33
Hoze Na hát akkor 2011.01.16 10:36:00
Nyilvános elnézéskérés a Dr.Melancholia zenekartólNo igen, a cikk címét olvasva most bizonyára egyesek felröcögnek, mi a túró van velem, megőrültem e, vagy hasonlók. Pedig komoly az indíttatása. Az a helyzet, röviden szólva, baszottúl elegem lett az utóbbi időkben az…..
Wellington_89 2011.01.16 15:28:22
@Skinny Spider: Én speciel totál örülök neki, mert ezek is olyanok voltak és vannak mint egy totál rossz szerelmes pár:D:D
Olvasom régóta ezt a blogot, volt itt emlékszem 2008 felé is egy nagy Melancholia és Hozés összeveszés, aztán meg kibékülés :D:D

Christina Bin Laden, neked meg annyit, ha van kedved, lejöhetnétek a próbatermükbe: www.hangszerberles.hu
Ezzel én is hozzájárulva nagy béküléshez, lejöhetnétek Hozéval, mert igazán meghallgatnálak titeket én is már élőben:)
Hoze Ál- kifogás 2011.01.09 11:10:00
Jó meglátás, hogy nem volt blog a hétvégén, hamarosan lesz egy. Csak igen illusztris vendégsereg van épp nálam, akiket le kell épp foglalnom, ezért nincs rá időm:Itt vendégeskedik épp I.Rákóczi Ferenc szabadságharcos,  sógorával Aspremont Ferdinánd gróffal, és teáznak…..
Hoze Blog 2011.01.05 22:24:00
Beszari lányok...Egyre furcsábbak a nők az elmúlt 5-10 évben. Egyrésztől ez a fenenagy kozmopolitán-járvány alaposan átmosta jópáruk agyát, lassacskán kezdenek dominánsabb nem lenni a férfinál. A filigrán, egyedül álló, és magát baromi okosnak hívő nők ugye, akik tudva…..
Hoze Jee 2010.12.29 21:00:00
Hurrá, EU soros elnökök leszünk! Jaj de jó! Hogy a mindenségit neki, aztaa! Csúcs! Ünnepelni KELL! Bővíthetném is a kislistám a debil ünnepekről szólóan, ám mégsem, ez ugyebár egyszeri kuriózum most. Persze jellemző, a magyarok több mint fele nem is tudja, hogy most a mi…..
Hoze Képek 2010.11.22 00:10:00
Model sqad at Csukás Tibor's studioMármár kijelenthetjük, szezonálisan egy egy jókora modell sorozattal lepem meg itt a jónépet. Akadt ugye idén egy tavaszi, egy nyár-őszi, most meg fogjuk rá, egy ősz-téli sorozat készült. Ennek okán most nem a szabadban, csak stúdió fotók…..
Wellington_89 2010.11.22 08:53:16
Hoze Tech rovat 2010.11.19 13:11:00
Miért szar a TelenorSosem értettem azt aki 0620-as mobilhálózatú, a köznyelvbe vett "pánnonos". Volt nekem pedig eddig életemben úgy nem hazudok: kb 25 db telefonszámom: szerettem elhagyni, összetörni, tóba ugrani telóstúl részegen, falhoz vágni mérgemben, stb,…..
Wellington_89 2010.11.19 14:30:41
@dorian gray: Erre én is emlékszek. Sőt volt még egész korrekt csoportos kedvezményes tarifa szisztéma is. Mi pont akkor nyitottuk meg a próbatermünket pár ismerősömmel, és azon is voltunk - míg meg nem szűnt. (www.hangszerberles.hu, de ahogy látom Hozé is kitette a bannerünk ide)

Szerintem most Vodásnak éri meg a legjobban lenni.
Már hogyha kis tarifás, nem előfizetéses csomagban szeretnénk lenni.
Hoze Minigun 2010.10.31 14:57:00
Ismét lekerült a blogról pár a hetekben megjelent kissé fika cikk - Vivien Valentine felé. Inkább a kommentek miatt ugyan amik ott voltak - bármi is lesz bízom benne, nem okoz fentakadásokat a továbbiakban eltöltött együttlétem véle. Önök szappanopáránk 54535345 fejezetét…..
Wellington_89 2010.11.01 21:50:08
Hehehehe, elolvastam, jó kis kommentek, szakadok.:D

@Mitrash: Hozé bácsi hibbája az, hogy nem tud szakítani normálisan, mert vannak normális szakítások is! Én Timimmel úgy mentem szét, 4 év után, hogy azóta is telefonon kommunikálunk és stb, még én kérdezem meg hogy hogy van most az új párjával épp. Sőt egyszer még ide le is hozta bemutatni nekünk a próbaterembe, ott pizzáztam a sráccal.

Hozé fater meg...XD

Direkt délután visszaolvastam most, nagy nehezen megtaláltam pl a Dórikás szakítása cikkét: Ez a csaj úgy, de úgy felbosszantotta Hozét, hogy még csikket is elnyomott rajta, sőt szerintem ha tovább nyomják akkor egyszer (életében szerintem elsőre) pofán is baszta volna.
A Kyrára emlékszünk mindnyájan, ő meg a cigányokat küldte rá, addig fajult a helyzet.

De nem mindegyik ilyen sztorija ilyen brutál, vannak szerintem viccesebbek is, ezek a tipikus Hozés parasztságok:D
Kamillát a Punportálon basztatta 2005 felé, de úgy 2 éven át lazán, úgy hogy nem véletlen az kb utána 4 évig nem bocsáltott meg neki, csak most lettek jóba megint nemrég.:D

Meg volt neki régen egy nője nagyon, akivel 3 és fél évig járt, arról talán itt nem írt, a leghosszabb kapcsja volt ugye eddig. Nagy szemét csaj volt, az is egy hiba volt azzal járni, de legalább korabeli volt akkor.

És úgy szakítottak, hogy miután őt szarrá csalta a csaj - utána szarrá alázta azt is!!!! :D
És akkor is ő nyert.:D
Akkoriban még nem volt nagyon ilyen net, szóval egyéb módon. Eleinte telefonon basztatta, ilyen hülye madárhuhogós hangokkal hívta fel éjjelente - majd utána már nem ő, hanem a 100 haverja közösen akik egy csettintésre, plussz utána kezdődtek ezek a Hozés tréfák, hogy éjszaka kellős közepén Don Pepe pizzát rendelni hozzá, utána vagy nemtudom hány db szekrénysort rendelt neki az Ikeából kamionostúl, aztán volt hogy a rendőröket küldte ki hozzá meg a vadőröket, azzal hogy valami mérgeskígyó elszabadult a házba :DDDDD
Ha jól emlékszem a csaj a végén olyan idegbeteg lett, hogy még el is költözött miatta albérletbe otthonról.:D

Szóval még mi állítottuk le a végén, hogy felejtse már el basszus. Ez kb 2001 környékén lehetett.

Olyan dolog ez, mikor fogja magát, odamegy valami várhoz ezer tankkal és egy egész hadsereggel és addig lövi utána, míg úgy lógatják ki a fehér zászlót bőgve az ablakon, hogy "elég elég, igazad van, kérhetsz bármit, csak hagyd abba" :DD

Nemtom ez miért jó, de Hozé fater az ilyen, ha megalázzák, addig nem áll le míg vagy a sárba nem tiporja az embert és totál megtöri, vagy bocsánatot nem kérnek tőle.

Szal szakítani tudni kell. Hozé bácsi meg nem nagyon tud békésen.:DD
Már előre várom, itt milyen tréfák lesznek aztán.
Hoze Képek 2010.10.30 00:59:00
Last days...Legutolsó dárkos fotóim ezek, a legeslegutolsó 10 fentmaradt példányból (ebből a sorozatból). Egyébként sem nagyon áltam már a gép elé, mert undorodtam ettől az irányzattól. Képek készítője ugye Csukás Tibor, egy nagyon kedves arc, a Blikk, és a Napi ászok…..
Wellington_89 2010.10.30 20:19:36
@Kálmi : Helló! Te figyelj, te az a Kálmi vagy akivel a próbatermünkben vettétek fel a Hozéval a Fókusz anyagot? Csak egy kérdés. Ha nem, akkor bocsesz!
Wellington_89 2010.10.31 05:08:41
@Elvis Predator: Reggelt:) Nem nem, én csak kérdeztem, és nem csesztetésből:) Hallottam már rólad, mert sokat mesélt régebben, csak kíváncsi voltam tényleg te vagy e ez, vagy az apja akit szintén így hívnak, mert írtál már ide be.

Viszont... Hozét szerintem ne csak a haja miatt bírjad. Mert kb ezt írtad. Mi tudod mióta ismerjük őt... Alattunk járt 1-el általános suliban... Mindig rém hülye hajai voltak különben, de mi se sose ezért szerettük őt:)

És egyébként pl itt van az egyik legnagyobb példaképe, a Christ Novoselic basszusgitáros a Nirvánából. Ő is egyszer úgy levágta a haját, pedig neki aztán fél méteres haja volt.

Meg is kerestem egy videót erről, a baloldali fickó az:
www.youtube.com/watch?v=_SnvejVyL2s
Mégis mindenki ugyanúgy szerette. Sőt a Cobain is, aki Hozéka top 1-ese, ő is ezen a videón pl levágott hajjal van...

És még tovább fokozom: ráadásul ha jól emlékszem, te is basszus gitáros vagy. Vagyis mikor a próbaterembe dugtuk össze a cuccaitok, mikor a Fókuszt hívta ő le, akkor így emlékeztem.
És megint tovább menve: neked is rövid hajad volt... Nem tudom van e most, de akkor az volt.

Szóval szerintem ne piszkáld a rövid hajáért, mert ez volt az első kommented ide be ami igazából szemet szúrt.
De nem bántásként, csak ha a barátodnak tartod, akkor ne már a haja miatt bírd:)

Hidd el tudja jól ő mit csinál épp most, mindig is megélt a jég hátán és full leszart minden mást.:)
Helló, és tényleg semmi harag, meg majd jöhetnétek erre megint:)
Üdv!
Hoze Pix 2010.09.21 17:31:00
Master photosNa kérem, mit hozott ma a postás? Beröttyentette Csukás Tibor fotóművész által készített képeink. A teljesség igénye nélkül csak a best ofok válogattan ki (váll-lógattam ugye bár), akit a teljes 1400 dbos sorozat érdekel írjon számomra a djhozeinfo@yahoo.com…..
Hoze Vélemény 2010.09.07 00:17:00
Ezek a mai idősek...Kettős érzelmekkel íródik e bejegyzés. A téma alapja a 60 év feletti emberek, idősek. Hozzáállásuk, hozzáállásunk. Verbális búvárfelszereléssemmel merülök a téma alá hát most. A kettős érzés egyik pólusán a következő van: Nyilván az…..
Hoze - 2010.08.21 13:31:00
Pár nap szünet, és lövünk!..
Wellington_89 2010.08.21 14:16:27
Hoze Reality 2010.08.05 16:10:00
"Mert a producerek NEM köztünk járnak"Ne tessünk már álmodozni...Holywood általában rendszeresen átbassza a világot a palánkon, és számos olyan történettel kábít mindenkit amik teljesen életszerűtlenek a való életben. Kiváltképp európában, és kiváltképp…..
Hoze Art 2010.07.22 09:42:00
Életnagyságú Hoze viaszszoborGondoltam akkor írom le, ha már fix. Hát most fix már, olyannyira, hogy ma megyek mintamodellnek. Előre bocsájtom, nem személyi kultusz kérelmet nyújtottam be, mitöbb nem is az én ötletem volt ez az egész. Egy képzőművész hölgy keresett ugyanis…..
Wellington_89 2010.07.22 19:44:31
@Zero Starscream: Nekem is ez ugrott be kb.:D Hoze ül a zongoránál - jelenet! :DD
Hoze Média 2010.07.14 16:49:00
Holnap reggel 8:00-tól Linda Daemon és Hoze az RTL ReggelibenÉlő adás, ezúttal többet szánnak ránk mint legutóbb. Műsorvezető többek közt Hujber Ferenc, valamint Brasch Bence is látható lesz. Aki korán kel, aranyat lel. Aki meg nem, az majd nézze a délutáni blog beszámolót…..
Wellington_89 2010.07.15 19:44:51
@Skynet-Adry: Tessék széplányzó!:)
www.rtlklub.hu/musorok/reggeli/videok/95633
A fő interjút viszont sehogy sem találom meg sehol.

Amúgy meg elvileg most a Dan haverjával mulat épp most, ünnepelnek. Bár itt ki be lépked msnről, de utoljára délbe beszéltem vele, akkor ezt mondta.
Mér érdekelez ennyire ez? Szerelmes vagy belé? :D :P
Hoze Blog 2010.06.22 12:33:00
Névmemória gondok"Haaallod! Te ismered a Szőrme Lacit nem? Tudood, a Szőrme Lackó! Múltkor ott volt a Barka Palival, emlékszel!! Barka Pali megvan, nem? Nemár, hogy nem ismered! Tudod a Susnya Saci barátja! Sacika?? Na? Náluk ittunk a Vackor Verával, így már megvan nem?"Mivan?…..
Wellington_89 2010.06.22 13:52:44
Hoze "Ünnepség"... 2010.06.17 09:44:00
28Damn it! Mert soha semmi sem jó. Ha az ember 16, szeretne 18 lenni. Ha 20 akkor fel sem fogja milyen jó korban van. Ha 25, akkor már jobb lenne megint 20-nak lenni. Ha 27, arra gondol, túléli Körtkobint. Ha meg 28 lesz... Akkor azon filozofál, még 2 év,…..
Hoze Interjú 2010.05.13 19:30:00
Linda Daemon (Drugzone) rádió interjúBár nem én csináltam vele, attól még frankó. Linda ismét megmondja a tutit, és kiáll az igazi zenészek mellett. Emellé Drugzone számok is felcsendülnek közben. Ajánlott lejátszás: Windows Media PlayerIDE KATTINTÁS (mp3)*Ez a…..
Hoze Kísérlet 2010.03.18 12:17:00
Keressünk viccesen melót!Kísérleti rovatunkban világi dolgokba mártom a fejem. Eddig nem sok siker termett munkakereséskor, így bevetjük az elemi tréfát. Mindenhol ezzel az Önéletrajzosdival jönnek. Tessék, én meg rajzoltam egyet. Kíváncsi vagyok, a viccesre vett figuránál…..
Wellington_89 2010.03.04 21:16:01
Hoze Közérdekű 2010.02.24 07:57:00
Megszűnik, vagy sem?Találgattok, vádaskodtok, hízelegtek, könyörögtök, ajánlatok, tanácsoltok azzal kapcsolatban, amit úgy 2 héttel ezelőtt közzé tettem: "Megszűnik a Hoze.Blog". Egyesek megint szentírásnak vették az itt leírtakat, változtathatatlan törvénynek, ami…..