Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Papa47

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes jelenséget tapasztalhatott az, aki a Hunvald György MSZP-s polgármester őrizetbe vételéről szóló mno.hu-s cikkeket az első perctől fogva nyomon követte.A Magyar Nemzet online kiadása először hétfői datálással számolt be az eseményről.Erre a Google még most is…..
Kedves Miniszterelnök Úr! Kommunikációs tanácsadó cégünk üvegfalú irodájában, az én high-tech asztalommal szembeni high-tech asztalnál ülő kollégám tanácsainak megszívlelését követően sajnos továbbra sem foglalkozhatsz kedvenc szabadidős elfoglaltságaiddal (futás,…..
Papa47 2009.02.15 18:29:52
 Nehéz nap volt a péntek 13. a Reakció Hubertus- és demonstrációügyi videóbrigádjának. Megkezdődött a tüntetési szezon, aki számít, az utcán volt, és kifejezte szolidarítását. Ki Bayer Zsolttal, ki a cigánybűnözés áldozataival, ki Hunvald Györggyel. A nap folyamán…..
Papa47 2009.02.15 18:07:39
@VIII. Nagyapó: Ő az. A jó édes pásztorlányka anyukáját.
Tiltakozom! 2009.02.14 11:32:36
Felháborít, hogy az index "hetvenes átlagékletkörú pásztorlánykák" szolidaritásáról írnak "hercegük", Hunvald György ügyében. Várom az index bocsánatkérését az idős hölgyektől és uraktól, továbbá a nem idős hölgyektől és uraktól!Egyébként…..