Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NetzArbeit

0 bejegyzést írt és 127 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csökkentek az Econet veszteségei, köszönhetően többek közt a Neo FM névvel elhíresült rádiónak. Mivel a reggeli sávot magasan nyeri az adó, így komoly pénzek folytak be az üzemeltetőnek. 2010 első negyedévében máris jobb eredményeket produkált a cég, szám szerint az…..
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
NetzArbeit 2010.04.27 11:32:04
@fakof: Ez a dugó nagyon befixált neked. Szóval akkor Te nyúlsz le többet mégis a kasszából, nem a szégyentelen autósok? Kicsit következetlen vagy, de nem baj, ha idősebb leszel ez még változhat. Gyerekkoromban én is mondtam hülyeségeket.
NetzArbeit 2010.04.27 11:46:05
@Jaffar: Hát akkor Tőled is megkérdezem? Mit fizetsz a közös adónkból az autómra? Mert én fizetem a közös adónkba amit Te nem: súlyadó, regadó, ÁFA, üzemanyag járulékok, illetékek (átírás és vizsgák) Na mégegyszer, mit fizetsz Rám?
Sok éve írjuk a Homárt, a műfajból következően néha csapkodnak a villámok, de az ismert utazási iroda most új színt tudott hozni a szolgáltatók és ügyfelek örök harcába. Az eszköztárban megjelent a telefonos fenyegetés és a verbális megfélelítés. A sztori úgy indult,…..
A biciklista hevesvérű népség, Balázs például 18-as karikát érő káromkodásig jut el alanti levelében, miközben felidézi, hogy - ha már úgyis itt a karika, mondjuk ki - a McDrive-ból a halál faszára küldték el, amikor bringáról akart rendelni. A Homár robogós + hidegvérű,…..
Idén úgylátszik egyelőre csak a hölgyolvasóink éreznek késztetést a masszázskalandjaik megírására. Isten éltesse őket! :-)   Szia! Olvasója vagyok blogodnak, és a hétvégén velem is megesett egy kis történet, ami talán elég vicces és tanulságos arra nézve, hogy…..
Subba A hét videója: Popó 2009.12.01 15:43:00
 Ez a nap pedig a magyar akcentusé! ..
Most csak azért sem fogjuk magunkát Sas Józsefen túráztatni. Már lassan húsz éve játssza a csasztuskákat a tolvaj politikusokról, akik mind a mi zsebünkből csenik ki a pénzt, trallala, miközben húsz milliót azért neki is csak sikerült ellopnia. Sallala.Az ilyesmihez prémium…..
Igen, tudom, hogy napokkal ezelőtt történt és a Reakció is írt már róla. Csakhogy amikor megláttam, lefagytam kis időre, meredtem magam elé, és csak azt dünnyögtem, hogy ez durvább, mintha Lakat T Károly élő adásban olajozná be Bajnai Gordon felsőtestét. A reggeli tévés…..
autózz! Kérlek, ne üss meg! 2008.10.18 10:44:00
Vannak még bőven akik rendelkeznek ugyan jogosítvánnyal, de a közlekedéssel kapcsolatban kisebb-nagyobb kihívásokkal küszködnek. A legrosszabb talán a "nem tudok vezetni, nem ismerem a helyet és fogalmam sincs a KRESZ-ről" hármasának szerencsétlen együttállása. Richelieu…..
Bruhaha, a kisstílűség Dunakanyarbéli rekordját állította fel a váci önkormányzat, amikor úgy döntött, hogy a házasodó párok nem hajthatnak be a Főtéren lévő házasságkötő terem elé, csak ha papírjaik fénymásolatát csatolva 3 ezer forintért behajtási engedélyért…..
Tygger balesetet szenvedett és nem elég, hogy felszakadt a homloka, de egy szolgálaton kívüli rendőrnek köszönhetően a vétkes fél elismerő nyilatkozatát is semmisnek tekintették, végül hosszas ügyészségi procedúra vette kezdetét. Régi sztori. A darazsas postról jutott…..
Srácok, nem kertelek, ezen fel fogja magát húzni pár ember...de nagyon. De tényleg olyan bögreösszeroppantósan. Szóval az a szitu, hogy Veress Jenő a Népszava online munkatársa megtalálta a neonácikat, gárdistákat és a budakeszin felállított táborukat. Nem is tudom, hogy írjam…..
Gergelynek sikerült megörökíteni, ahogy a veszélyes helyzeteket produkáló hölgyemény, gyakorlatilag a semmiért törtet előre. Valószínűleg nem ez az egyetlen eset, ami a hölgy számlájára írható. Ma történt velem az alábbi bájos eset, Újpest Városkapu közelében. Az Árva…..
NetzArbeit 2008.09.10 09:37:37
De lehet, hogy Mitnyán-szikláknak is nevezhetnénk ennek a kis magyar Stonehenge-nek az elemeit, mert hogy már az ő idejében is álltak a Kútvölgyi úton. Mostanában azonban újabb menhirek kerültek ki. Kétségtelenül olcsóbb parkolásgátló megoldás, mint a fémoszlopok leásása. És…..
comment:com Gálvölgyi 60! 2008.06.15 12:17:00
Szomorú, vagy vicces, döntse el mindenki maga, de a Gálvölgyi János hatvanadik születésnapjára rendezett gálaest csakis egy isten háta mögötti humorcsatornán lesz látható, sehol máshol. Egyébként a gálaestet nem Bajor Imre kocsmájában rendezték, hanem a Madách…..
Subba Szépségverseny, foltvarrás 2008.06.12 09:27:00
Imádjuk az amatőr szépségversenyeket, azok közül is leginkább az interneteseket. Csak úgy gyűlik rá az a rengeteg gyönyörű hölgy. Különösen örültünk mikor kiderült, hogy a Leila Titka által szervezett versenyben nem volt korhatár! Legalább látjuk, hogy sikerül…..
Na takarodjál le! Hol máshol hangozhatna el egy ilyen mondat, mint a magyar gengszterizmus fészkében, egy tömegközlekedési járművön, természetesen egy vérszomjas verőember ellenőr szájából. Pesti Norbert békésen zötykölődött a 941-es buszon, ahová a sofőr beleegyezésével…..
NetzArbeit 2008.06.05 14:05:03
A levélíró története szerint ha büntetni kell, akkor felnőttként kezel egy gyereket a BKV, amikor pedig a büntetését személyesen szeretné befizetni, de kiderül hogy elvesztette a csekket, akkor üvöltve zavarják el az Akácfa utcából. És még a rendőr sem segít. Fiamat…..
Na de nézzétek már ezt a csapat pálcikaembert! Igazi zorál arcok, szétkapnak egy üres villamost amit persze videóra vesznek. Pár divatos lakkfilces punci utazik a nirvána felé, aláfestésnek meg a hörgős zene...
w Libera nos! 2008.03.25 05:30:00
A technikai elemzés stimmel, ám szükségszerűen jelenidejű. Ma és holnap még az a kérdés, lesz-e SZDSZ, vagy kiírják a szappanoperából, mint Buzimisit a Barátok köztből. De a pártpaletta nem az ország; az országban nem pártok élnek, hanem emberek. Akiknek egy részét…..
Egy szegény öregember szükségtelen megalázása vagy normális biztonsági intézkedés? Cm teljesen kiborult, hogy öreg, beteg nagybátyjával Ferihegyen a fémdetektoros kapunál levetették a bakancsát, aztán magasba tartott kézzel, a lecsúszó nadrággal küszködve vizsgálták át…..
A mai közvetlen családi videó egy gyönyörű témát dolgoz fel. Rozika kiszalad a kert végébe pürézni, és közben próbálja elzavarni a rettentő jófej kamerázó unokát. Látjuk jól, hogy a jópofaság a családban generációkra visszamenőleg jelen van. Mi az unokával…..
NetzArbeit 2008.03.20 12:27:40
autózz! Több kedvességet! 2008.03.20 08:36:00
Socka számomra nagyon szimpatikusan közelítette meg a közlekedés problémáinak kérdéseit és megoldási javaslatokkal is előrukkolt. Egyszerű tanácsok, de nem tartom kizártnak, hogy pozitív hatást gyakorolnának a negatív folyamatokra ha sokan megfogadnánk őket. Egyszerű gyalogos…..