Regisztráció Blogot indítok
Adatok
catamenia

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Várható volt, hogy Will Petersen egy idő után bemondja az unalmast, és kiszáll a Helyszínelőkből, de attól még szíven ütött a hír: Grissom nélkül kell elképzelni a CBS egyik legsikeresebb sorozatát, nem lesz több fasza beszólás a las vegasi CSI-ban. Petersen tavaly aláírt…..
A női emancipáció és a Playboy feltalálása óta a szépségverseny pont olyan értelmetlen és idejétmúlt, mint a pukedli. De most komolyan, ha egy nő a szépségéből akar karriert építeni, akkor egyszerűbb bejelentkeznie egy modellügynökségnél, ha pedig egy férfi magas sarkúban…..
w Milyen volt szőkesége? 2007.06.01 11:00:00
Joghurtot lóbálni és azt hazudni, hogy az a legjobb és az egyetlen, az ciki. Szőke András és Badár viszont rendben van. ..
w Akiért a harag szól 2007.05.22 04:00:00
Na. Rendőrség lefejezve miniszterig, pártkongresszus roppant izgalmak közt lezajolva, úgyhogy most talán felemelhetjük egy kicsit a fejünket a magunk alá csináltból. Ideje foglalkozni az őszödi beszéd legnagyobb vesztesével: Malina Hedviggel. Malina Hedviget saját beszámolója…..
w A szopós száj előnyei 2007.05.11 21:02:00
Ilyenkor jön jól, hogy már a kezdet kezdetén ráállt a szátok. A szopásra, igen, arra. De hát aki kurvának megy, ugye.Egy aljas manipulációról (Meg csapjuk hozzá az eggyel előbbit, csak úgy háttérnek.)..
w Hörrtévé 2007.04.06 22:17:00
Helyes és dicséretes, ha a szcientológia elleni küzdelembe minél több médium kapcsolódik be. A harcot azonban hátráltatja, ha közben fölöslegesen hazudunk. A szcientológusok beépültek a politikába, mondja a Célpont riportere, miután kitértek arra, hogy ez a gyanús szekta még a…..
w Helyreigazítás 2007.04.06 05:39:00
Üzent a Buta Fiú, nyilván megrettenve a haraszti zörgéstől, hogy őt holmi tévésre cserélné a párt. Most pedálozni kell. Intelme gyorsan, nyersen ért: ők bizony beperelik az Indexet, amiért úgy kommentáltuk Orbán Viktor Tápióbicskei Beszédét, miszerint „Orbán…..
Meg a Vegyi Fivérek! Elképesztő, mit meg nem engednek ebben a nagy fene demokráciában! Hogy ezek mind idejöhetnek a Szigetre! Hol van ilyenkor az ifjúságvédelem? Kinek áll ez érdekében? Betlen János olyat tett a tegnapi Napkeltében, amit talán a Pajtás magazin óta senki.…..
catamenia 2007.03.31 07:58:02
w Tisztelt Szcientológia Egyház! 2007.03.21 11:00:00
Levelüket, amelyben az előző, szörnyegyházukkal foglalkozó írás eltávolítását követelik, megkaptam. Annak ellenére, hogy nem nekem címezték, hanem a blogszolgáltatónak, mert hát felmegyek a párttitkár elvtárshoz, és ott mószerolok – a spicli már csak ilyen típus. És…..