Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lux

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába mondja azt a Blikk és a Színes Bulvár Lap is, hogy a holnap esti Fábry Show-t csak tizenhat éven felülieknek ajánlja az RTL Klub, és vastag sárga karika lesz meg pinázás, a csatorna azért inkább kifütyüli a Kelemen Anna és Fábry Sándor beszélgetéséből a nemi szerveket,…..
w Rágd a szájat, elvtárs! 2006.11.07 19:48:00
Bulvár, eh? Felszínesség meg egyszerűsítés? Vannak jó elvtársak sokan, akiknek tele van már a tökük az egyrészt-másrészttel. Az egykutyázással meg az ojjektivitás báránybőrébe bújtatott reakcióval. Íme egy olvasói észrevétel a Népszabadságból. Igaz, hogy szombati, de…..
„Mivel az elmúlt héten több megemlékezést is bejelentettek a forradalom gyásznapjára, a Tv2 úgy döntött, hogy egy héttel elhalasztja a Megatánc következő szombati döntőjét, és a várható országos érdeklődés miatt az este során rendszeresen beszámol a november 4-i…..
Semmi értelme szembesíteni, vádolni, bekérdezni. Egy megtörhetetlennek látszó Orbán Viktor kedvét úgy vehetjük el legkönnyebben az egésztől, ha lágy, de aggodalommal teli hangon megjegyezzük, hogy „Felizgatta magát. Igyon egy kicsit!” A vasárnapi „olyan kínos,…..
A zavargások legjobb poénjára négy napot kellett várni. Innen nincs tovább, persze Toroczkai László még végigfuthat tüllszoknyában a Körúton a rohamosztag elől menekülve. Császár Attila az imént élő adásban odarohant egy autóhoz, hogy a bent ülőktől számon…..
Tényleg nem akarnánk semmit sem hozzátenni Hajós András HírTv-ben sugárzott beszédéhez, petícióolvasó hangulat van na, én is fogalmaztam nemrég egyet a világbékéről, meg hogy tarthatatlan, hogy nincs egy rendes csokiautomata az Index szerkesztőségében, fel is olvasom holnap reggel a Mokkában.…..
lux 2006.09.23 11:02:15
Amíg olyan jelentéktelen dolgokkal vagyunk elfoglalva, hogy Havas Henrik szabadságra ment, vagy hogy Liptai Klaudia gyereket szült, és hogy Robbie Williamst meg seggbe döfték, aközben a Demokrata DVD-n megtekinthető Sajtóklubban is jelentős változások mentek végbe. Bencsik új…..
A cím, bármennyire is undorító, szó szerint igaz. Lassan kapcsoltunk, mint az egyszeri nehézatléta a vizeldében, de csak rájöttünk, hogy amit vasárnap este hallottunk a Szólás szabadságában, az tényleg úgy hangzott el. Merthogy ma megnéztük a műsor honlapján. A kérdéses…..
comment:com A szopás szabadsága 2006.06.12 10:00:00
Lehet Gyurcsány Ferencet szeretni, én meg nem tilthatom senkinek; lehet lobogtatni a piros táblákat, sőt be is lehet lépni a pártba. Lehet Gyurcsány Ferencet porban csúszva tisztelni, mert mégiscsak miniszterelnök, akár lehet őt orákulumnak tekinteni is; sőt az valószínűleg segít…..
Van egy barátom, aki néha úgy érzi, vissza kell vonulnia pihenni a Lipótként ismert Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézetbe, ha ő éppen nem érzi úgy, akkor viszik. Ez a barátom esküszik a Ziprexára. Csodaszernek tartja. A Ziprexa egy gyógyszer, szellemi-filozófiai…..
lux 2006.04.14 14:12:46
Ez már megint egy olyan pillanat, amikor nehéz bármit is mondani. Olyan erősek a képek és persze a zenei aláfestés, hogy ezután a katartikus élmény után szinte képtelenség megszólalni. Médiatörténeti pillanat ugyanis, ahogy az exmaszopos pótkerényi, aki fideszesebb mint Orbán…..
comment:com Sebeők elvtárs osztja 2006.04.14 01:05:00
A népnek odavetett kamukötegek a politikusoktól, és a semlegeskedő formális elemzések a politológusok részéről, kábé ennyi a politikai műsor, meg persze amikor a dühös nyugdíjasok betelefonálnak, hogy „Szerintem ez a Feri”. Nem volt eddig olyan műsor, ahol egy…..
A nyomtatott média azért sokkal-sokkal jobb, mint például a számítógépes, mert papíron és festékkel csinálva plasztikusabban kijönnek a hirdetésekbe rejtett üzenetek. A Magyar Nemzet például minden választás előtt egész oldalas hirdetésekkel buzdítja arra az olvasóit, hogy…..
lux 2006.04.07 14:22:22
lux 2006.04.07 15:33:18
Csak azért kerülhette el a figyelmünket szerda reggel, hogy az RTL-es Fábry Sándor mit keres a TV2-s Mokkában, mert éppen akkor szereltük be az utolsó csavarokat a Comment:comba. Most meg – legalábbis a Blikk szerint – áll a bál, amennyiben a pénisz-szarás-komcsidizájn…..