Regisztráció Blogot indítok
Adatok
birbaum

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elie Wiesel, az 1986-ban Nobel Béke-díjat kapott holokauszt-túlélő (amúgy máramarosszigeti születésű) amerikai író a napokban Budapesten járt. Látogatásának apropóját az adta, hogy a Chabad Lubavics ortodox mozgalom 20 éves magyarországi fennállását ünnepli és meghívták az…..
birbaum 2009.12.24 14:13:58
@Cypriánus: Idióta hocaust tagadókkal nem érdemes vitatkozni. Ezeket úgysem lehet meggyőzni.
Vajon mennyiért "vehetnénk" meg egy törvényt, ha szeretnénk? Hány képviselőt kellene megvenni, és mennyi lenne a számla végösszege? A magyar focisták és a magyar képviselők között elég sok a hasonlóság. Mindkét csoport a hazai bohócligában játszik, nevetséges…..
Vasárnap szövetségi népszavazás volt Svájcban a minaretek építésének teljes betiltásáról. A referendumon a szavazók 55%-a vett részt, és dupla többséggel - az összes szavazat 57,5%-ával, illetve a 23 kanton közül 19½-ben többséggel - elfogadták a Svájci Néppárt…..
birbaum 2009.11.30 21:46:18
@Kotkodus: Kis lemaradás? Ötven év, minimum!!!!!!!
A „cigánybűnözés” szó azt jelenti: olyan bűnözés, amelyet cigányok azért követnek el bizonyos homályos statisztikák miatt gyakrabban, mint a nem-cigányok, mert cigány származásukból (eufemisztikusan: kultúrájukból) öröklik az adott bűnözésre való hajlamot. Ez…..
birbaum 2009.11.30 21:43:56
@Vörös BLORóka: Milyen terror-ról beszélsz? Ha a cigányok agresszívek az egy természetes önvédelmi rendszer. Én tanítottam cigányokat, tudom, hogy a Kádár rendszerben sem akarták őket igazán befogadni.Nevelni. De egyébként az un. magyar gyerekekkel néha több gond volt, mint a cigányokkal.
Naiv autóst először a saját háza előtt bírságolták meg amíg külföldön volt, és közben telepítettek egy megállni tilos táblát az utcájába, aztán amikor a szomszéd utcába parkolt, oda is került délutánra tábla és persze büntetés is: Csütörtökön Bp, Visegrádi u. -…..
birbaum 2009.11.27 19:23:13
@CatMother: Ha ká kattintasz, akkor meg kell jelenni a blogomnak., de próbáld meg azt, hogy kimásolod és beírod a google keresőbe.