Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ScrnSvr

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasói kommentben érkezett a hír, hogy a Telenoros telefonokra a KIES feladja a Froyo (2.2) frissítést. Nem az eredetileg várt JPA érkezett, hanem a JPF nevű alverzió, de az alapsávot jól tudtuk: I9000XXJPP. Jelentem a hír igaz, megnéztem KIES-en a hazai brandelt illetve független…..
Bayer Zsolt nem szokta frappáns szójátékokba vagy kétértelmű mondatokba csomagolni, ha valakit elküld a picsába. November 24-én sem finomkodott, amikor Domaszék amúgy fideszes polgármesterét és az apró falu nagyon kicsit általános iskolájának tanárát ekézte a Magyar…..
Nem megmondjuk mi, hogy a Depeche Mode Kelet-Európának akar nyalni? Hát dehogynem! Megérkezett az új videójuk, ami bizonyos képei alapján akár hazánkban is játszódhatna, de gyanús, hogy mégkeletebbre mentek forgatni. Még a balkán egyik szimbólumával, egy igazi Daciával is…..
Hogy megkérjen minket, ugyan kattintsunk már az általa mellékelt Raiffeisen ügyfél belépési oldalra? A helyes válasz: never. Hiteles ügyfél üzenet formájában ennek esélye a nullához konvergál, ezért ha mégis kapunk ilyet, 110%-os bizonyossággal tekinthetjük adathalász…..
Nagyon nagy szerencse, hogy a "minden idők legdurvább lakáshirdetése" címet még nem itéltük oda senkinek (csak a legfélelmetesebbet és a legidétlenebbet egyben), hanem szépen megvártuk vele a tuti nyerőt. Amikor Vetrov elküldte ezt a remek linket, percekig nem hittem a…..
ScrnSvr 2009.03.11 13:31:03
@fokukac: Na és végül dugtál mekdonáldszos vassrékát, vagy kiadtad Mátis Viktornak? :P
A hagyományos, az időt körkörösen ábázoló órák terén eszétikai különlegesség Iskender Asanaliev és Adilet Asanaliev koncepciója, amely egyetlen mutatóval oldja meg az órák és percek jelzését. Az áttetsző óralapon "mozgó", a perceket számokkal jelző mutató…..
Nem is tudom, hogy a sebességmérősdi témakörön belül foglalkoztunk-e már azzal, hogy az autós társadalom tagjai mennyire segítik egymást abban, hogy elkerülhessék a nemrégiben igen megdrágult gyorshajtási csekkek postaládába való érkezését. D=M=C hozta végül elő ezt a…..