Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Darkwood

1 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Darkwood 2010.09.05 10:06:59
@Bdup: nem tetszik ne nézd...
egyébként nem rosszabbak, gondolom te egyikkel se játszottál amit AVGN bemutatott, egyedűl az Anarhcy volt rosszabb
mint AVGN bemutatói...
meg suli van de látom nyelvtantanárral még nem találkoztál
mellesleg még te írtad: "biztos a sok nintendótól hülyült meg!!!!!"
te meg írni nem tudsz miatta
HARDasNAILS3 küldte nekem ezt a videót, ahol szerintem igen találóan kiparodizált. Többek között felfedeztem a saját szófordulataimat, bosszankodási kombóimat, úgyhogy grat az odafigyelésért. Külön poén volt maga a játék, hogy egy sajátot készített el, úgyhogy köszönöm a…..
Szóval van ez a zseniális Panzers sorozat, amely köztudottan (főként) magyar produktum. Aktuális epizódja a szintén remek Panzers Cold War, amelynek menüjében "dday15" talált valami marha nagyot. Természetesen nem biztos, hogy ezt pont egy magyar rakta bele, de én akkor is…..
Darkwood 2010.03.23 15:28:21
Már majdnem a Big Rigs "minőségi határértékét" súrolja ez a Taxi Racer nevű akármi, amelyet 2001-ben a Stellar Stone adott ki. Stellar Stone... Egyesek talán gyorsan kapcsolnak, hogy ez bizony ugyanaz a fejlesztő, amely a kamionos "játékot" adta ki! Tudnak valamit.…..
Az egyik legtöbbet követelt játékot mutatnám be, ahol állandóak a furcsa történések és Hitlerből akaratlanul nagyobb bohócot csináltak, mint anno Chaplin a "Nagy Diktátor"-ban A mentségére azonban el kell mondani, hogy itt legalább próbálkoztak valamiféle egyedi…..
László küldte ezt itt a Need for Speed Shift magyar verziójából, ahol Söfőrpárbajra hívnak...
Darkwood 2009.09.20 14:51:10
sztem azt kellet volna irni h párbaj
@Magico: én se tudtam volna jobban fogalmazni :D
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Darkwood 2009.09.06 14:47:34
@bot: te egy nagy gs tróger vagy ezt már megtudtuk a leveledből
Végén a játék bakizott méh, vagy áttért a trendy ínglisre. From them 4 U! Küldte: Attila  ..
'Toxicity' küldte nekem és enyhén szólva unfair ez az endboss. Egy japán "Mushihimesama" nevű játékban ez az utolsó ellenség akit le kell győzni. Igen, a lilák azok az ő lövedékei.   Életerőt elnézve túl sokat nem vesznek le, de ha nincs baromi sok plusz életed…..
ramaklama awsurveys : Ingyen Pénz! 2009.02.15 13:03:00
<a href="http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=datkwood"><img src="http://www.AWSurveys.com/Pictures/AWS_ad3_150by150.jpg" width="150" height="150"></a>ha regelni akarsz..