Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gracey

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba A hal kakija nem hurka 2007.07.27 12:35:00
A Subba rajongása a szar minden formája iránt közismert. Ha valami szar, az minket egyből érdekel, sőt, konkrétan maga a szar, a kaka, a fos, a bélsár, a széklet, az ürülék, a fekália, a trágya, a kula, a ganaj, a kábel és a barnamedve is mindig méltó…..
Egész egyszeruen jó érzés tudni, hogy a tudomány ma már ott tart, hogy olyan képlékeny és megfoghatatlan dolgokat is pontosan körül tud írni és osztályozni, mint a szar. A Bristol Stool Scale (magyarul nagyjából Bristol Székletteszt) az orvosok eszköze pácienseik salakjának…..
gracey 2007.06.18 17:17:51
Subba Kondom Csaba új klipje 2007.06.13 13:10:00
Volt már veletek olyan, hogy valami rosszat álmodtatok, és napokra egy nyomasztó érzés telepedett rátok? Képzeljetek el egy réten álló, monokrómban éneklő párost, mondjuk egy férfihangon éneklő nénit, és egy behatárolhatatlan hangú és nemű lényt két fehér…..
Szeretnénk egy bolondos dallamot ültetni a fületekbe, és egyúttal megmutatni, hogyan lehet kábítószer nélkül is úgy érezni, hogy tiéd a világ. Na meg egy picit azért is, hogy ne gondoljuk, hozzánk született az összes zenélésből megélni akaró idióta. ..
Subba Virág három esküvője 2007.04.16 12:27:22
Szoktatok álmatlan éjszakákon forgolódva azon gondolkodni, hogy vajon hová tűnhetett Fresh Virág, a változó felállású együttes egyik első tagja? Nincs ezen mit szégyellni, mindannyiunkkal előfordul. Ha viszont nem néztek rendszeresen nemzetközi pókerközvetítéseket, akkor…..
Subba Régi idők zenéi: 4F Klub 2007.04.11 13:45:00
Nézzétek mit büffentett fel az internet! Emlékeztek még a 4F Klubra? Erőből irigykedünk azokra, akik megúszták a tíz évvel ezelőtti időszakot, és nem hallottak róluk. A 4F Klub tulajdonképpen semmiben sem különbözik a mostanában futó magyar együttesektől, annyi a…..
Subba Amikor még kissrác voltam 2007.04.06 18:01:00
A kisfiúk ijesztőek. A kislányok is, de a srácokban van valami bizarr és félelmetes. Nem mindegyikben, de például a nagyon duciktól egyenesen rettegünk.Olyankor viszont repes a szívünk, amikor valami fejlett nyugati ország is kitermel olyan borzalmakat, amikről mi azt hittük, csak és…..
E csodálatos nap lezárásaként foglalkozzunk egy kicsit Robertóval, a mulatós masszőrrel. Igazából olyan nagyon nem akarnánk, de ha már egyszer megtettük, úgy érezzük, elemi kötelességünk ez Drága Olvasóinkkal szemben, A tájékoztatás felelőssége és a média őrkutya-szerepe,…..
gracey 2007.03.27 21:56:04