Regisztráció Blogot indítok
Adatok
janikahhh (törölt)

0 bejegyzést írt és 569 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tömeges csomagfeladás sosem volt a sorban állók kedvence, de az új rendszerben egy átlagosnak nevezhető ajánlott levélen is fenn lehet akadni egy jó negyedórára. Naiv ügyfél kifogta az ügyintézőt, aki már az aznapi dátumot sem találta el, ennek megfelelően az új szoftverből…..
Ha van magyar cím, amit rühellek leírni, az ez, a Doctor Who magyarítása, de mindegy, ez legyen az én bajom, a sorozat rajongóinak meg az, hogy kiszáll a kultikus scifiből Matt Smith, a legutóbbi Doktor. Smith 4 éven át alakította az időutazó főszereplőt és az idei karácsonyi…..
janikahhh (törölt) 2013.06.03 12:13:54
A XI. kerületi jegyző olyan cinikus, hogy noreply@-os e-mail címről küd leveleket. Azt állítja, ők nem hajlandók válaszolni a Jarokelo.hu-n keresztül elküldött lakossági bejelentésekre, mert azok nem elektronikus úton lettek előterjesztve.  A XI. kerületből a…..
Ha jól látom, majd két évnek kellett eltelnie, mire ismét sorra került nálunk a rizottó. Évi kicsit besokallt tőle, hiába mondtam neki, hogy de hát ez jó. Meg is örültem, mikor megkaptam végül ismét az „engedélyt" rá. Még egyszer nem mondanám el, hogy milyen is a "jóféle",…..
janikahhh (törölt) 2013.05.15 13:39:46
Aki ellátogatott a most hétvégén megrendezett harmadik budapesti Street Food Showra, találkozhatott egy narancssárga szórólappal, amely Magyarország első Food Truckjára hívta fel a figyelmet. A neve nem más, mint Zing Burger, ami valahogyan pont rímel a Ringre, és nem is véletlenül,…..
janikahhh (törölt) 2013.05.13 13:21:45
@Wind Callman tér: JA, mindig ez van, az első pár hónap szenzációsa, aztán őket is utoléri a költségdémon, és mint olyan, azt is csökkenteni kell :D Lesz még itt csalamádés puffancs :D:D
Itt akkor először is, nem árt tisztázni a fogalmakat. Remélem, nem sértek meg ezzel egy "Mexikó specialistát" sem. Illetve az még hozzátartozik a történethez, hogy ha jól emlékszem, talán kétszer jártam eddig mexikói étteremben, ebből egy alkalommal fűszert próbáltam…..
janikahhh (törölt) 2013.05.07 13:13:54
Ezt a két dolgot kívántam meg, és valahogy össze kellett raknom. Mármint először kettőt, a spenótot, meg a raviolit. Ehhez valahogy nagyon illett nekem a képbe valami markánsabb sajt, mondjuk kecske. Meg persze valami jóféle sonka, mondjuk serrano. Az valahogy jobban passzol…..
janikahhh (törölt) 2013.01.31 11:30:03
fastfood Sűrűbab, csülökkel 2013.01.13 10:48:34
Ezt de szerettem mikor anyukám csinálta. Múltkor elkezdtük sorra venni a főzelékeket, mit szeretünk meg mit nem, eközben jutott eszembe a sűrűbab főzelék, vagy hogyishítták..Otthon persze, ha jól rémlik ennyire nem cifrázta anyu, belefőzte a füstölt, éppen mit.De ha előre…..
janikahhh (törölt) 2013.01.13 11:53:45
Azt hiszem, egy igen kellemetlen érzés előtti utolsó pillanatról találtam egy fotót. Csak remélni merem, hogy a láncfűrész végül nem indult be. Kellemes hétvégét mindenkinek! ..
Vöröshajú lányok Faye Reagan 2012.11.18 10:21:00
..
janikahhh (törölt) 2012.11.18 12:58:11
Mindenkinek van "tökéletesre" sült csirkéje, nehogymá' nekem ne legyen :) A recept, amire ráakadtam (ami egyébként Jamie Oliver barátunké, egyszer már teszteltük, asszem még tavaly, Balázséknál) elvileg 200 fokot ír, annó valamiért a 190 mellett voksoltunk. Bár ez, jobban…..
A long time ago in a galaxy far, far away... ...a Disney kitöröli a Star Wars Univerzumot a tér-idő kontinuumból ..
janikahhh (törölt) 2012.11.09 18:29:50
Számos alkalommal használjuk okostelefonunkat: útba igazítanak, híreket adnak, vagy csak szórakoztatnak. Amit viszont eddig a kisgyerekes szülők nem tudtak meg telefonjuk segítségével: hol tudok pelenkázni? Merre van a legközelebbi babakocsival is megközelíthető kávézó? Hol tudok…..
janikahhh (törölt) 2012.11.05 10:35:32
@Szumi: Na, akkor te már elérted a nirvánát, ennek nagyon örülök. De mi, szegény megvilágosulatlan kisgyerekesek addig is minden apró segítséget szívesen veszünk :)
Nos, a hír futótűzként járja be a világ blogjait és fórumait: a Disney felvásárolta a LucasFilmset és egyben a hozzá tartozó franchiseokat, emellett bizony kapásból be is jelentették 2015-re a Star Wars Episode VII-et. Az első gondolata természetesen mindenkinek pánikkal teli,…..
A képeket nézve azt hinné az ember, hogy egy kellemes (már aki szereti a májat, aki nem az tekerjen) nyári ebédről van szó. Pedig ahhoz képest ami most van, pár hete még vígan tombolt az indiánnyár. De jó is volt.A májat mi szerencsére szeretjük, még nagyobb szerencsénkre meg…..
janikahhh (törölt) 2012.11.01 12:59:54
Az internetnek vannak szabályai, és lassan bizony ezek közé azt is fel kell venni, hogy "Ha valami létezik, akár fizikai, akár kitalált formában, akkor abból van steampunk.". A képregényhősök sem ússzák meg a steampunkosodást, íme 12 olyan karakterk, akiket alaposan ismerünk -…..
A Sony hivatalosan is bejelentette a legújabb (a "slim" után immáron másodszor újragondolt) PS3-modelljét, amely már a hó végétől elérhető lesz - nálunk is. De minek. Az addig rendben van, hogy az új modell könnyebb (a "fat" /duci/ súlyának kb. a fele, és a "slim"-nél is…..
Subba A nap videója: Metro Ride 2012.09.06 11:00:00
Két és fél perces road movie, ami kábé arról szól, hogy egy fickó motoros hajtánnyal száguld végig Valencia egyik metró vonalán valami ritka szar zenére ..
Ezt éppen elcsíptem asszem így a nyár vége felé. Már most az elején „kiraknám a táblát”, hogy ez itt most nem a megszokott, ismert menzás, vagy mamaféle téma lenne, aki olyasmit keres lapozzon.  Azt is szeretem, de ahhoz most épp nem volt kedvem, meg múltkor a liszttől…..
janikahhh (törölt) 2012.09.06 10:25:07
Történt egyszer hogy nekiindultam nagybőszen borjúmájat venni. Persze bejött a „pont az nincs ami kéne", így gyors váltással új cél a bárány lett. Ebből épp akadt, és tipp hogy mennyi kilója?Pontosan nem emlékszem, de vagy 70-80 dekáért pár száz forintot fizettem. Nem is…..
janikahhh (törölt) 2012.08.21 14:15:21
@ratman_: Na, maga is jól megragadta a lényeget az írásból... (Jól írtam? megragadta? nem ki-, be-, esetleg elragadta? Nem vagyok a "proli szleng" beavatottja...) :P
Naiv ügyfélnek nem sikerült kommunikálnia az E-care ügyfélszolgálatával, úgyhogy ő nem lepődött meg, hogy szeptembertől más cég foglalkozik a HTC-tulajokkal. Persze azért sokat elmond, hogy a telefont végül szoftverfrissítéssel javították. Igzán kellene már valami olyan…..
janikahhh (törölt) 2012.08.17 15:09:00
Mi tagadást, kicsit megdöbbenve olvastuk a Magyar Kerékpárosklub tanácsait, különösen a buszsofőr-bringás szemkontaktus-teremtése nyerte el tetszésünket, pláne, ha egy busz jobbról előz egy bringást a buszsávban, ahol - véleményünk szerint - semmi keresnivalója nincs. Ennek…..
Merhogy minden volt otthon, még a hétvégén megvettem. De egyébként a „vitzet" félretéve, a hétvégi bevásárlásnál sem a kiló krumpli volt a súlyos tétel, bár a juhtúró amennyire büdös, annyira drága is, szerencsére nem kell belőle sok.Kaprot ajánlanám a szlovák…..
janikahhh (törölt) 2012.07.12 09:36:45
@gigabursch: Na, belőled is előtört a kultúra, te tahó.