Regisztráció Blogot indítok
Adatok
messin

0 bejegyzést írt és 66 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKK-automaták megjelenése Budapesten igazi minőségi ugrást jelentett a lakosságnak. Vége lett a hó eleji lehangoló sorbanállásoknak, nem kellett többet a szürke aluljárókba és más csomópontokba vándorolni egy-egy köteg jegyért, sem nyitva tartó újságos bódékra vadászni, az ember egyszer csak simán…..
messin 2017.12.16 19:28:25
Oké-oké, hogy vicces színház meg minden, de ez azért ez: "a jegyvásárlást követően e-mailben lehet jelezni az igényemet, miszerint látni is szeretném a színpadi előadást". Ennyi erővel a cipőboltban jelezhetném, ha hordani is akarom a lábbelit, vagy a könyvesboltban, hogy nem csak a borítót kérem,…..
Péter  f i k c i ó s  posztjában az általa megszemélyesített főhős először infarktust kap, majd rájön, hogy lehet, hogy madárnak nézik.  Házi feladat: elképzelni  a sztorit mondjuk a legendásan halvérű Berki Krisztiánnal a főszerepben. Update: És az milyen, hogy mint…..
Nem csak a Diginél szórnak ki csatornákat, a UPC is szelektál időnként. Náluk most az Animal Planet hullott el, de csak analóg kábeltévén, digitálisan HD-ben is fogható, vélhetőleg a gyorsabb átállás jegyében: sajnos ugylatszik hogy az animal planet nem egy mezzo, mert rajtam…..
Aerosmith Blog Turné 2012 2012.03.26 13:10:00
The Global Warming Tour néven rajtol júniusban az Aerosmith és a Cheap Trick közös nyári turnéja, melynek megérkezett végre a hivatalos plakátja, rajta az első dátumokkal. Számomra egyelőre elég foghíjas a lista, bizonyára bővülni fog még a következő hetekben (szerdán…..
messin 2012.03.27 21:59:47
@joeperry: Hm, én se vagyok egy nagy FB guru, de majd megtudakolom okos emberektől, és hamarosan szállítom privátban a megoldást! :-)
Az aktivitást pedig nem a rajongókra/itteni blogolvasókra értettem, ha ennyien vagyunk, akkor értünk csináld, mert szeretünk, jövünk akkor is, ha nem írunk kommentet minden egyes írásodhoz!
Egyébként itteni okosok is jelentkezhetnek bátran, mindenkit buzdítok egy kis összefogásra.
Nem szokásom légből kapott turnédátumokat megosztani a blogon, de az első teljesnek látszó pletyka bizony egy hazai dátumot is tartalmaz, így rátok bízom a program valóságtartalmának megítélését, íme:May 30, 2012 Boston (klubkoncert)May 31, 2012 Boston (klubkoncert)June 01, 2012…..
Steven Tyler és két zsűritársa a hamarosan induló idei American Idol szezon kapcsán nyilatkozott a vasárnap esti Television Critics Association vendégeként, íme az Aerosmith-t érintő kérdések és válaszok:Arról, mennyiben változott meg az élete a show indulása óta:"Tavaly…..
messin 2012.01.10 21:24:31
@schjani: hoppá... Igazi úriember, eljegyzés, esküvő... :-)
Aerosmith Blog Joe Perry chat 2011.12.30 17:16:00
Joe tegnap éjjel Twitter oldalán chatelt a rajongókkal, íme a kérdések és a válaszok. Boldog Új Évet mindenkinek!  Melyik dalt szereted a leginkább élőben játszani? Általában egy olyat, amit rég játszottunk utoljára... Mit szeretsz a legkevésbé egy…..
A 90-es évek közepétől egyre többször hangzott el az a megfogalmazás, mely szerint a XXI. század a kommunikáció évszázada lesz. Akkor még csak sejthettük, mit is takar ez a kijelentés, mára azonban benne élünk, és valóban elmondhatjuk, hogy ez így van. A mobiltelefonok, és…..
Aerosmith Blog 20 éves évforduló 2011.12.05 20:31:24
Pontosan 20 éve, 1991. december 5-én került adásba az MTV 10. születésnapját ünneplő gálaműsor felvétele, melyen az Aerosmith 57 tagú nagyzenekari kísérettel adta elő Dream On c. slágerét. A legendás zeneszerző, Michael Kamen vezényelte nagyzenekar  és Steven Tyler…..
DV-nek iszonyat szerencséje volt, hogy a CIB-nél valaki másnak átutalt 220 ezer forintját az illető magától visszaszolgáltatta, a bank ugyanis észre sem vette a hibát, és később sem értesítették semmiről:Múlthét Péntekén besétáltam a sulim közelében lévő CIB Bankba…..
messin 2011.11.30 19:26:45
1. Úgy tűnik, ez nem átutalás volt, hanem pénzbefizetés egy másik magánszemély számlájára. Ez felettébb érdekes, mert 200e Ft felett először is a befizetőt AZONOSÍTANI kellett volna. Ez annyit jelent, hogy a pénzmosás elkerülése érdekében a személyes okmányai megvizsgálásával a bank meggyőződik a befizető kilétéről. Ez a pont mintha hiányozna.
2. Ha jogosulatlanul kapok egy összeget, köteles vagyok azt visszaszolgáltatni, különben jogalap nélküli gazdagodás esete áll fenn. Azonban a bank nem jogosult a tévesen jóváírt számláról az összeget levenni! Kizárólag a számlatulajdonos adhat erre megbízást.
Mindenütt előfordul hasonló, én a bankot nem védem, főleg azért, mert a megbánásra, elnézést kérésre mindössze 25%-nyi hajlandóságot mutatott a befizető ill. annak testvére felé.
Az eljárás ilyenkor, hogy a bank felszólítja írásban a jogosulatlan kedvezményezettet, hogy haladéktalanul utalja vissza a pénzt, ill. adjon engedélyt a banknak azt a számlájáról levenni. Ha erre az ember nem hajlik, akkor jön a fizetési meghagyás ill. bírósági feljelentés, hosszadalmas eljárás procedúrája. Ez rendszerint megállapítja, hogy ember köteles visszaszolgáltatni a pénzt. Ember nyilvánvalóan előjön az "elköltöttem, nincs pénzem, megélhetési gondjaim vannak" sablon szöveggel, mire x havi részletfizetési engedményt kap.

De! Normális bankok ilyen esetben azonnal jóváírják az eredeti kedvezményezett számláján az összeget és ők maguk bíbelődnek a továbbiakban a pénz visszaszerzésével, tekintve, hogy banki operációs hibából fakad a probléma, és az egy normális banknál soha nem hárítható az ügyfélre.
messin 2011.12.01 06:33:57
@tildy:): Egy szóval sem aláztam a posztolót. Lehet újraolvasni.
A példámban végig NORMÁLIS bankról beszéltem. Ahol én dolgozom, ott úgy megy, ahogy leírtam, erről nem vitatkozom.
Steven Tyler is csatlakozott a Children's Action Network nevű szervezet jótékonysági akciójához, melynek keretében hírességekről mintázott játékbabákat árvereznek el, a bevételt pedig otthontalan gyerekek megsegítésére fordítják. A babákra az eBay-en lehet licitálni, Steven-é…..
Ételmérgezés miatt ájult el a zuhany alatt, állítja Steven Tyler a ma reggeli Today Show-nak adott telefoninterjúban. „Hirtelen rosszul lettem és arcra vágódtam. Egyszerűen összeestem” – magyarázza. Az énekes menedzsere a hír hallatán azonnal felkereste a helyi…..
Aerosmith Blog A nap videója 2011.10.04 06:18:31
Lehull a lepel: Brad vokálokat rögzít a stúdióban! ..
messin 2011.10.04 19:56:37
Aerosmith Blog A nap videója 2011.09.25 17:22:00
Steven Tyler - (It) Feels So Good (iHeartRadio Music Festival, 2011.09.24.) Vendég: Nicole Sherzinger, Jeff Beck & Randy Jackson-----További, amatőr felvételek Steven fellépéséről:Sweet Emotion (vendég: Jeff Beck & Sting) (videó 2)You Really Got Me (The Kinks cover) (vendég: Jeff…..
Szeptember 24-én ismét hazánkba látogat a világ talán legismertebb Aerosmith tribute zenekara, az olasz Eurosmith. Aki jutányos áron, élőben szeretne élvezni minőségi Aero dalokat, annak ott a helye a frissen megnyílt Barba Negra Music Club-ban. Részletes információkért…..
Tavaly az európai turné lázában szépen megfeledkeztem róla, de 2009-ben épp ezen a napon indítottam útjára az oldalt, azaz:Két éves az Aerosmith Blog!Köszönet minden kattintásért, hozzászólásért, pozitív és negatív kritikáért egyaránt, ne mérjétek őket szűkmarkúan a…..
messin 2011.06.06 19:56:06
Aerosmith Blog Joe Perry interjú 2011.05.27 11:39:00
Jópár hónapos csendet megtörve Joe végre interjút adott a Creem magazinnak, melyben saját és az Aerosmith jövője is szóba kerül: Tinédzserként gondoltál arra bármikor is, hogy a színpadon töltöd majd a 60. születésnapodat? Nem, soha. Akkoriban egy The Who koncerten…..
Egy indiai weboldal e-mail interjút készített Steven Tyler-rel, néhány részlet a cikkből: Az indiai zenéről:   „Azt kell mondanom, minden tudásom az indiai zenéről és filmről azon alapszik, hogy tiniként láttam fellépni Ravi Shankart. Ismerem az indiai zene…..
Aerosmith Blog A nap videója 2011.05.25 08:43:00
 Steven Tyler az American Idol ma esti döntőjére próbál - az Aerosmith nélkül: Update: Steven Tyler - Dream On (American Idol, 2011.05.25.): ..
messin 2011.05.27 21:51:43
Steven új dalának világpremierje a RyanSeacrest.com jóvoltából:  Something cool went down As I was walking with a friend of mine And I still remember How she was smelling like a summertime And ooh how it change my mind Changed everything about that kind of girl It feels so good loving…..
messin 2011.05.11 20:10:34
@joeperry: Tyler hangjával nekem sincs semmi bajom, sőt, nagyon is egyetértek veletek, h brutál jó így 63 évesen is. Azért örülök, h nektek tetszik a szám is. Én sosem tagadtam, h a régebbi számaikat kedvelem jobban, nekem már a Just Push Play is túl modern hangzású, bár a Sunshine-t és a Face-t kifejezetten szeretem.
 A The Joe Perry Project lesz a medgyesegyházi Dinnyefesztivál idei sztárfellépője, adta hírül a dél-békési város polgármesteri hivatala tegnapi sajtóközleményében. A Viharsarok egyik legismertebb szórakoztató rendezvényeként közismert fesztiválra hagyományosan augusztus…..
messin 2011.04.02 08:51:23
Steven az USmagazine.com kedvéért állította össze az alábbi listát, szerintem nem én leszek az egyetlen, aki néhány titkot ismert már közülük:) A 12-es egy nyelvtani szójáték, akinek eszébe jut rá valami frappáns fordítás, írja meg kommentben.  1. Úsztam együtt…..
Még 2010. december 17-én Tunéziában, a fővárostól mintegy 200 kilométerre található Szidi Buzidban felgyújtotta magát egy fiatal utcai árus, miután a standján lévő gyümölcsöket és zöldségeket elkobozták a rendőrök. Valamivel több, mint egy hónappal később Egyiptom…..
messin 2011.01.29 18:03:35
@neddie:
Sidi Bouzid nem azonos a turisták által kedvelt Sidi Bou Saiddal.