Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anóka

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt valaki alighanem csapdába manőverezte magát. ..
anóka 2019.07.03 23:13:02
@Veszéjben a lyogállamiság !: ...rossz helyen írsz rosszakat, és rossz a stílusod... menj a fidess házatájára,ott van sok söprögetni való... hülye liba...
Valentin Flauraud; EFE A sodronyok, amelyek a hidat tartják, 8 tonnát nyomnak (Valentin Flauraud; EFE) A Swissrope cég által épített szerkezet lehetővé teszi, hogy a híd alig lengjen ki (Valentin Flauraud; EFE) Drónfelvétel az Europabruecke-ről (Valentin Flauraud; EFE) Az Europabruecke…..
Igazi kincset talál aki a Városligeti fasor végéhez elsétál, hiszen (ismét) megújult a Körössy-villa és szebb mint valaha! Az 1899-re elkészült szecessziós villaépület máig sokak kedvence, különösen az első emeleti csodálatos ablakok miatt. A fantasztikus art nouveau elengedhetetlen jegyei itt mind…..
„A hőskor.” Bevezető Witold Gombrowicz a következőket jegyezte föl a lengyel nemzeti képzeletről Henryk Sienkiewicz hatásáról szóló esszéjében: De hisz a lengyelek már évtizedek óta az üzleti bájt kultiválták, mindig valami más és magasabb érdek jegyében, így nincs…..
Amikor II. Vilmos császár 1897-ben Pestre látogatott, megjegyezte, hogy túl kevésnek találja a köztéri szobrok számát. Nosza, Ferenc József rögtön tíz szobrot adományozott a fővárosnak. Ezek egyike a Gellért-hegy oldalában, az Erzsébet-híd vonalában a keresztet intő jelként a…..
Bizonyos szempontból egy virtuális párbeszéd első felét olvashatjátok ma. Iván korábban írt már a blogra, nem kis vitát kavarva, most újabb írást küldött arról, hogy szerinte mi a legnagyobb gond ma Magyarországgal. Lássuk. „Nemrég írtam egy posztot az angliai…..
anóka 2014.04.01 21:08:04
@ctboy:
...nemcsak a szovjet filmekben, hanem a kőkemény magyar valóságban, a maltert /többek közt/ sváb parasztlányok keverték a 45 utáni években... a felszámolt kupik lányai Dunapentele/Sztalinvárosban rakták a téglát...
Érthetetlen, miért fanyalog a liberálbolsi ellenzék amiatt, hogy kormányunk állítólag nem tesz meg mindent a gazdaság fellendüléséért! Mert, ugye, az alapduma az, hogy a Fidesz-kormány kizárólag az államháztartás belég oldalát erőlteti, miközben szarik a termelésre, a…..
anóka 2014.03.17 21:15:04
@Csúfy: ...hát ezekre gondoljon mindenki...
JóVáros Blog (Gy)érdeklődés 2014.03.17 18:58:56
Van itt ez a Kép. Tessenek jól megnézni. Ne a Felcsútit, azt láttuk már eleget. Hanem a tömeget. Illetve annak hiányát. A Nemzeti Múzeum mögött lakva voltam már sok ott tartott rendezvényen. De ilyen kevés embert még nem láttam. Szóval ha figyelmesen megnézi a KÉPET az…..
Térdmagasságig érő, hat sor kisméretű téglából készült falat kell átlépnie minden Tuska házba belépőnek mindkét ajtón, mert a Lucernás árok nevű időszaki vízfolyás hanyag városi kezelése miatt csakis így tudják megakadályozni, hogy házuk lakóterét mocskos iszap öntse…..
Nem hordok gyűrűt, mert még nem találtam meg a tökéleteset, ami feltűnő, de nem hivalkodó, elegáns, de akár hétköznap is hordható. Még mindig nincs meg az igazi, de ez a DeGrisogono gyémántgyűrű közel van hozzá. Csak akkor lenne maga a tökély, ha fehérarany vagy platina…..