Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fenzo

1 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hartter oldalon a szerkesztő elővette photoshopját és ráérő idejében dolgozgatott vele. Retro posztereket gyártott, elképzelve pl. azt, hogy milyen lett volna, ha egy alternatív világban William Shatner játszhatta volna a Fenegyereket vagy Marilyn Monroe lett volna a Kill Bill…..
Korábban már többször is poszttá formáltuk az egyes Epic War részről (2,3) alkotott véleményünket. Nemrég megjelent az Epic War 4, így most sem teszünk másként. Az első benyomás pozitív: a játék tartalmaz egy tutorial pályát (ha valaki eddig nem találkozott volna az…..
Egy ausztrál apuka és fia úgy döntöttek, hogy megcsinálják a Stargate kicsinyített másolatát. Fát, hungarocellt, vállfákat használtak hozzá. Egy videó is készült, mely "működés" közben mutatja a kaput. Valóban rajongói lehetnek a sorozatnak, maga a Csillagkapu is…..
fenzo 2010.06.16 14:11:43
Nagyon nagy elnézést mindenkitől az elmúlt két és fél hónap hallgatásért, és köszönöm mindenkinek a türelmet. Mint látjátok, új blogon folytatjuk a böngészőben játszható (azaz főleg flash-) játékok összegyűjtését. Hogy miért született ez a nem éppen ideális…..
Kedves kommuna, szerettem volna mást írni ide ma – hiszen ma van a blog harmadik születésnapja –, de bizonyos körülmények miatt egy elég rossz hír az idei születésnapi ajándék. A KMK mostantól határozatlan ideig szünetel. Lehet, hogy napokon belül újraéled, lehet, hogy…..
Sárdobáló Szerintem szar 2010.05.13 07:00:00
Szerintem szar Mesterházy Attila, nála csak Orbán Viktor szarabb. Szerintem szar az ózdi Nemzeti Konzultáció. Szerintem szar az ingyen BKV, aminél csak Horváth Csaba szarabb. Szerintem szar a kutyaszar. Szerintem szar a Hajdu Péter féle Frizbi. Szerintem szar Nyakó István. Szerintem…..
Azt hiszem, kijelenthetjük, hogy mostanában senkinek sem könnyű a netes világban a szinkron mellett szólnia, hiszen nagyon nagy szeretettel hurrogják le a drága fórumozók az ilyen megnyilvánulásokat, és mondják el, hogy csak az eredeti a jó, a magyarítás az ebeknek való.  A…..
comment:com Hírek kávé mellé 2010.04.28 09:30:00
Tegnap nem volt Lost, basszameg. Jó, tudtam előre, de akkor is. Vasárnap veszti érvényét Conan O'Brien szerződésben foglalt "szádat befogod" klauzája, a műsorvezető pedig azon nyomban, a CBS 60 Minutes című műsorában pakol ki a botrányról. Nem minden tudós…..
Barakonyi Szabolcs fotós kolléga szerint (a képeket ő készítette) elég semmilyen volt a tegnap este ünnepélyes körülmények között megnyitott Lost-kiállítás, és van egy olyan sanda gyanúm, hogy aki nem Lost-függő, az pontosan ugyanezt fogja mondani. A VAM Design Centerben…..
A "Pénteki bukta" sorozatban ma a híres pisai ferde toronyhoz látogatunk el. De nem csak mi, hanem egy csomó kreatív turista is...Persze az vesse rájuk az első követ, aki Pisában járva ellen tudott állni a kísértésnek!Via imgur.comEz is érdekelhet a blogon: 10 tipp,…..
Muhaha, Benjamin Linus, mint börtönben dolgozó hivatalnok? És az a haj, szem megáll. Persze a gülüszemek, a beszédstílus, a hanglejtés, sok jót nem sejtető félmosoly mind klasszikus Emerson. És tessék belegondolni: a szerepét annak idején mindössze pár epizódosra tervezték. ..
Deadgirl (2008)   Rendezte: Marcel Samiento és Gadi Harel Enyhén filozofikus kérdés, hogy ha valaki szexuális aktust folytat egy élőhalottal, az akkor most nekrofília? A film nem ad erre választ, de mindenképp valami olyat láthatunk, amire még nem igazán lehetett az egyszeri…..
Ahogy érezni lehet a tavasz közeledtét, egyre több, télen és mínuszokban hasznos eszközre bukkanunk. Az alábbi kézvédő és melegen tartó eszközt mopedes barátainknál már láthattuk, most azonban úgy tűnik, testre szabták bicikliseknek is. A Biker Reviews beszámolója szerint a…..
Az utóbbi idők legeredetibb játéka a The Company of Myself. Azoknak a programoknak a sorát gyarapítja, amikben egy főhős több alteregója csak együtt, összedolgozva tudja megoldani a pályákat (ilyen volt például a tíz kurzoros játék, ugye), de csavar még egyet az ötleten: az…..
Nostradamus a 16. században leírta a jövőt, ahogy ő látta. Most, a 21. században rajtad a sor! Írd le, hogy látod magad 2010. április 29-én, mi fog történni akár Veled, akár mással, akárhol a világon. A jövőt most Te alakítod, elég egyetlen bejegyzés hozzá a saját blogodon,…..
Három, börtönben töltött év után ismét szabadlábon van Richard Hatch, a Survivor történetének első nyertese, aki 2000-ben tulajdonképpen megmutatta, hogyan kell ezt a játékot eredményesen játszani, és bebizonyította, hogy a többet ésszel, mint erővel mondás a világ minden…..
fenzo 2009.10.20 15:35:50
Ez a hét eddig az autóbalesetekből adódó rövidebb vagy hosszabb kálváriák jegyében telt. Pénteken egyik kedves olvasóm gyermekkori balesetéből adódó kamaszkori orrműtétjének kellemetlen utóhatásaival ismerkedhetünk meg.Kérem, legyenek olyan kedvesek, aktivizálják magukat,…..
Amikor pár hete a Futurama feltámadásáról hírt adtunk, azaz visszatér a tévébe az egyik legidiótább animációs sorozat, amit valaha készítettek, azt is megírtuk, hogy a készítők a "és kik lesznek a hangok?" kérdésre a magabiztos "minden eredeti szereplő hangja…..
Kérem szépen, a revival-korszak folytatódhat, a V-mini pilotja olyan jól sikerült, hogy mindenki elesett tőle, a kritikusok nem találják a szavakat, a taknyuk, a nyáluk a hatásától az állukon folyt végig (szevasz, Laci), szóval van értelme tüzet csiholni a régi parázsba továbbra…..
A japán gyerekeket úgy látszik, MINDENRE felkészítik a gondos szülők. Sírvaröhgős videó egy színlelt zombitámadásról és bátor japán kiskölykökről. ..
Olvass Fenzot Közérdek 2009.02.19 10:58:00
Ma kisütött a nap úgyhogy eljött a változtatások ideje. Én nagyon jól szórakozok egyegy poszt írása közben és számolatlanul olvasom újra a bejegyzéseket, mindig találok valamit bennük valamit amit átírnék vagy kijavítanék, de egy saját magamnak felállított szabály szerint…..
Egyszerű (még csak nem is flashes), de remek logikai játék a Figure Ground. Egy négyzethálón kell létrehozni megadott elemekből egy képet. Az ugyanolyan színű elemek összetapadnak, ha egymás mellé tesszük őket, a különböző színűekkel pedig bontani lehet egymást. Egyszerű…..
fenzo 2009.02.11 14:27:04