Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tamank

0 bejegyzést írt és 22 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Ecserin vettem kilencezerért, róla szól a poszt. Akkor a Mobil boltban egy vagyonba került a 40 km/h-t tudó S51N újonnan, de kinn, az M5-ös tövénél levő Nagykőrösi úti zűrzavarban is 15 ezerért mérték őket használtan, egy Simsonnak nem volt akkoriban értékvesztése.…..
Kis híján elsírtam magam, amikor a Machete előzetesében megláttam Mel Gibsont. Hogyan süllyedhetett idáig egy két Oscar díjas színész, aki nem is olyan régen világsztár volt? Egyszerű a válasz: megöregedett, és nem sikerült a klimax miatti magánéleti botrányokat eltitkolni a…..
tamank 2013.12.15 19:43:01
Minap már beszámoltunk Roberto Rossi egyik legújabb motorjáról, amely úgy tűnik, nem nagyon képez metszetet a magyar közízléssel – olvasóink inkább kritizálták, mintsem lelkesedtek volna érte. Most itt egy korábbi építés, amely aktualitást nyert, hisz a decemberben…..
Naiv ügyfélnek a T-Mobile azt mondta, hálózaton belül ingyenes az átirányítás. Csak egy 60 ezres számlával később derült ki, hogy mégse. Az eredeti tájékoztatást viszont nem találják, hiába rögzítenek elvileg mindent központilag: T-mobile-os történetem következik.…..
Traubisoda! Mi más lehetne, mint a természet ajándéka?! És most ne csak a hidegben duzzadó mellbimbókra tessenek gondolni...ejnye! Bár nem tudom, hogy van-e ember, aki ha ránéz erre a plakátra, annak rögtön nem szúr szemet a póló dombor mintázata. Hiába, no, ebben a korban még az…..
ET? Sandokán? Keresgélj évszám szerint!   ..
napszemüveg Kémek öröme 2012.02.27 07:00:00
Látszólag óriási ötlet, még a Google Terminator-szemüvegénél is jobb. De ha jobban belegondolunk, nehéz kitalálni olyan szituációt, amiben hasznát vesszük. A napszemüvegbe épített kamerával nem tudunk igazán jó minőségű felvételt készíteni, mert bár a technika rengeteget…..
tamank 2012.03.04 14:16:19
@Tesco árufeltöltő: Igazad van, de a végösszeg ugyanaz :(
Na, végre valami szokatlan. Az utóbbi hónapokban már kezdtem úgy érezni, hogy mostanában nincs semmi jópofa újdonság a café racer kiegészítők között. A LivTID véget vetett a rossz szériának: a bambuszból összehozott üléspúp ötletes, sőt mutatós is. Rétegenként…..
tamank 2012.03.02 21:02:43
@janoszeged: A szú csak élőfában van.
Annyi szép falu, város, ország meg kontinens van, muszáj neked itt autókázni? És itt lakni? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
tamank 2012.02.29 07:56:47
@lomtengerkapitány: a 37 év melyik kategória ezekből? ;)
napszemüveg Új trend: ablaküveg? 2012.02.02 08:45:00
Mivel jelen pillanatban egy reklámfotózáson ülök, sokakat meg tudok kérdezni, létező új trend-e, vagy csak egy annak tűnő tünetbe botlottam valahol. De úgy néz ki, senki se tudja. Írtam egy emailt az általam ismert legsúlyosabb pojácának, Zsiga barátomnak is, hogy ő…..
tamank 2012.02.09 20:03:30
@mangalor:
Szerintem Mon-X volt a neve.
napszemüveg Csodák nincsenek 2012.01.20 10:33:00
Kollégám, Pista erős izgalmi állapotban hívott az Ázsia Centerből: nagyszerű airsoft fegyverek kaphatók óriási választékban, vegyen-e nekem egy fém pisztolyt négyezerötért? Nem kértem, gondoltam, majd megnézem élőben. Élőben viszont csak azt a pisztolyt láttam, amit Pista…..
tamank 2012.01.23 20:37:22
A Tucano a mellkast is befedi Jön a tél, bár a nyár vége odébb tolódott, késik a hideg. De nem csak azért nem akarom letenni a gépet: egyszerűen imádok a kis motorommal közlekedni. Egyre többen vagyunk így, köztük az említésre kerülő,népszerű fiatalember. A másik tényező…..
tamank 2011.09.29 07:51:04
@1kutya:
Milyen rossz idő? 25 fok lesz keddig :-)
Irány az országút!
Váci utca Ez a marihuána legális 2011.09.28 13:48:00
Szívni tilos, akkor inkább viseld!-nagyjából ez lehetne a mottója annak a Rich Hippie parfümnek, amit a cannabis ihletett. Persze azt tudni kell, hogy semmi köze nincsen a marihuána leveléhez, teljesen más növényekből készül, de a végén az eszencia az eredeti illatit adja ki. …..
Találja meg a képen a napszemüveget!  Na jó, végem van. A Persol már kora tavasszal publikálta az őszi kollekció képeit, de akkor egyrészt még nem létezett blogunk, másrészt most van meg a magyarországi forgalmazás időpontja. A mintakollekció szeptemberben érkezik,…..
Nem a munkád vagy, nem a pénztárcád és nem is a bankszámlád. Kivéve, ha Ruby sisakot készülsz vásárolni, mert ebben az esetben utóbbi kettőre igen nagy szükséged lesz. A termék szinte fogalommá nőtte ki magát a motorosok és a divatbuzik között egyaránt. Persze akadnak jó…..
Dimitrij Kristyenko feltehetőleg órás. Mi más magyarázná azt a töméntelen alkatrészt, amit hobbija felemészt? Az orosz férfi szabadidejében karórákból állít elő aranyos maketteket – chopper, enduró, oldalkocsis és quad is szerepel eddigi munkái között. A csillogó kis…..
Olvastam minap a Totalcaron ezt a szerencsétlenül járt tojásdobáló fiatalembert, és elgondolkodtam rajta, hogy elnézve a hazai állapotokat, nem vagyunk messze ilyen esetek hazai bekövetkeztétől. Családi gondokkal, munkahelyi stresszel terhelt, végletekig a kapitalizmus által…..
Belsőség A Bödön meg a Tehén 2009.03.20 20:20:00
Emlékeznek még a Bödönre? A fogyasztáscsökkentő-teljesítménynövelő csodaszerre? Winkler hosszútávú tesztje lassan a végéhez ér, nemsokára előjön a farbával. Engem is érdekel, de nagyon titkolózik, nem lehet belőle érdemi információt kiszedni.Valami miatt nem hagyja…..
örökre szívembe zártalak miez? 2009.02.12 20:51:00
Négy férfi, akik mind világhírűek. Négy férfi, akik önerejükből lettek azok, akik. Négy férfi, akik soha nem tévesztenek a választásban (itt beúszik egy szörfös, borotválkozva és miközben elegánsan végighúz az arcán, mosolyogva kitér egy őt bekeríteni igyekvő hullám…..
tamank 2009.02.15 09:13:11
@ilyesmi...: A dalok.hu oldalról legálisan korrekt áron letöltheted, akár veszteségmentes formátumban is.