Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Humanic (törölt)

0 bejegyzést írt és 269 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom mindenki látott már Ázsiában készült dokumentumfilmet az ottani gasztronómiai csodákról, mint a szakéban ázó kígyó, a szárított csótány és hasonlók... Arról már kevesebben tudnak, hogy mitől is lesz valójában bíbor árnyalatú az eperízű joghurt...A…..
Humanic (törölt) 2010.01.23 17:55:48
Fugaszerkesztés a mai magyar építőiparban. A 2009-ben felújított budai alsó rakpart egy részlete a Margit hídról nézve. Múlt heti hír az InfoRádión: „Lebontatná és újraépíttetné a Margit híd alatti alsó rakpart új támfalát a Budapest Világörökségéért…..
Humanic (törölt) 2010.01.16 08:49:06
@Robis: Hát nem, itt az eredeti kiírásban igen komoly kötbérfeltételeket és jóteljesítési garanciát írtak ki, be kellene tartatni.
Humanic (törölt) 2010.01.16 09:49:52
@Flea: Annyira biztos a dolgában a kivitelező, és annyira nyivánvaló pökhendiséggel szarja le a szemmel látható hibákat, hogy teljesen nyilvánvalóvá teszi, magasabb protektorától reméli, kihúzza a szarból.
Mindenkit lelaikusozni, akinek a nyivánvalóan igénytelen kivitelezés bassza a szemét, ez tipikus flegmaság, azokra a kivitelezőkre jellemző, akik megveszik a bonyolítót, műszaki ellenőrt, és biztos tudatában vannak, hogy a megfelelő helyre letették a megfelelő összeget, ezáltal sérthetetlenek.
Humanic (törölt) 2010.01.16 10:10:57
@Gasper: érdekes módon mindenkinek bassza a szemét, hiszen szerzett esztétikai képességek nélkül is azonnal lehet igen rusztikus vélememényt fogamazni. Aki pedig tanult valamit a vízépítésről, vagy a kőfaragásról, inkább hallgat, mint orvos a műhibaperben.
Olyan kivitelezői közleményt kiadni, hogy munkaközi állapotban márpedig így kell festenie egy párszáz évre készülő támfalnak, hát, nem utal valami nagy észre, magyarul büdös, bunkó, ha tetszik proli mentalitásra vall. Itt ne tessék keverni a munkást a prolival, egy proli ritkán végez szakmunkát.
Nagyon remélem, hogy börtön lesz a rossz kivitelezést megelőző praktikák jutalma.
Félnégy, klozet, mosdó, tea, mikádó, gumicsizma, kutya, kapunyitás,térvilágítás, haverok.Malac, ezbazmegdekurvanagy, nemjönki, vigyázzonnanmajdén, holakötél,öntsdlevízzel, holakábító, megkrétázzam hova szúrjad, eriggyélmá',mostszúrjad, addatálat, mégegyet,…..
Humanic (törölt) 2010.01.06 13:07:42
A furmintról egyre többet tudunk, egy idő óta azt is, hogy nemcsak tekintélyes-monumentális, hanem könnyed-kedves, nagy kortyokban iható, mégis tartalmas borok is készülhetnek belőle. Utóbbi tudásunk alakításában talán Bárdos Sarolta és Molnár Péter családi birtoka vállal…..
Humanic (törölt) 2010.01.03 16:42:50
A magyarigasságot, aztat nagyon tuggyuk, a három a'. Már a Legnagyobb Magyar Értetlen, a Cigány Fiktórr se tanult egyszer se, holott meg lett neki mondva, ne naggyűljön, mégis a móresig el kellett menni a leckéztetésbe, de még harmadjára se fogta föl, hogy ne fusztátójjon mán…..
Humanic (törölt) 2010.01.02 08:53:18