Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lendit

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hétvégét elég szépen uralta az azeri-örmény dolog, de nem feledkeztünk meg Hoffmann Rózsáról sem. Az államtitkár asszony "támogatná az egyenköpenyt az iskolákban, mert a szegény gyermekeket nem frusztrálná, ha nem tudnának drága, divatos ruhákban járni." Segítsünk a…..
Közeli ismerőstől kapott információ szerint a IX. kerületben lakók postaládáiba az elmúlt napokban a "kerületi tanács" címerével díszített nagy borítékot gyűrt be a postás. A levél adóbevallásra szólít fel. Kiderül belőle, hogy "2012. január 1-jétől új…..
  Ma reggel a Moody's a bóvli kategóriába minősítette le Magyarországot. Az általunk megkérdezett emberek nagyon nem örülnek a hírnek, de szerintük is összefogtak ellenünk, ahogy ezt a kormány is állítja. Van, aki disznóságnak tartja, ami itt folyik. Az elszálló…..
Bevonná a MÁV-ot is a közmunkaprogramba a kereszténydemokrata Spaller Endre, aki erről szóló módosító indítványát már be is nyújtotta az Országgyűlésnek. Spaller Endre az MTI-nek csütörtökön elmondta: elsősorban a pályák melletti kertészeti, takarítási munkákat, a…..
A kormány mostani megoldása arra emlékeztet, mint amikor a régi, hatalmas drog-dealerek le akarnak számolni az új dealerekkel. Amikor a régi maffia harcol az újjal a területért. Amikor a prostituáltak kiutálják a területekről az új lányokat. Szó sincs itt arról, hogy az…..
Amikor e sorok íródnak, nagyjából 300 ezer hektárt borít belvíz Magyarországon. Ennek a hat Budapestnyi területnek körülbelül a fele termőföld. Százmilliókat költünk a védekezésre, s hogy mekkora kár keletkezett vagyonban és terményben, az majd csak a későbbiekben derül ki.…..
A világ leghülyébb kötelező biztosítási rendszerétől búcsúzunk. Lesz helyette új, ami csakis jobb lehet. De lehetne még jobb. Vélemények az azonos című írásunkról...
Sziasztok!A Tatabányai Kórházról szeretnék nektek írni, amiről sajnos nagyon rosszak a tapasztalataim.Februárban magamtól jelentkeztem a neurológián, mivel 5. napja nem szűnő erős fejfájásom volt,tarkó,és szemfájásom,amit a gyógyszerek sem enyhítettek.Mire…..
lendit 2010.08.14 21:38:22
@adamantium: Igen a tatabányai, a műtét után voltam több rehabon és volt ahol csodálkoztak, hogy egyáltalán mozgok. Lehet, hogy csak szerencsém volt. A kórházi körülmények nem éppen ideálisak, talán a háromból a legrosszabb, de a doki értette a dolgát.
Felsőbb utasítást emlegető pénztárosokkal gyűlt meg a baja víziboci ismerősének, aki csak másodszorra tudott a kedvezményre jogosító igazolványával kedvezményes jegyet venni. Ugyanis a MÁV szabályozása a pénztárosok szerint rájuk épp nem vonatkozott. A segítségedet…..
A katasztrófák azok a pillanatok, amikor kiderül, mennyit is ér az állam, mennyire számíthatunk a vezetőinkre. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) 70-80 éve nem volt példa olyan özönvízszerű esőzésre, mint az elmúlt napokban. Nem csoda, hogy számos magyar település…..
lendit 2010.05.18 14:47:21
@védőanygyal: Bocsi azért nem 6 db cigi ára a biztosítás, mert egy átlagos 90 m2-es családi ház éves biztosítási díja 22.000.-Ft. Igaz ebben a betörés is benne van.
Csak azt nem értem, hogy én miért fizetek, hiszen ha baj van, majd az állam segít. Arra azért kiváncsi lennék, hogy aki most segélyért folyamodik, mert nincs biztosítása, mennyit hagy havonta a kocsmában.
Azt leszögezhetjük, hogy Epikurosz már csak azért sem lehet sikeres ember, mert megjárta a biztosítási díjak poklának legmélyebb bugyrát, a malus 04-et, de szerencsétlent ezek után még jól meg is szívatta a biztosító és az alkusz azért, mert rosszabb bonus-malus szintet adott meg…..
lendit 2010.03.12 19:01:42
@promontor: Ha B01-et mondtál volna és rossz szerződésszámot adtál volna meg akkor A 00-ba soroltak volna vissza. Így a M02 eltünt volna. Sajnos mindig vannak kiskapuk ami az okosok ki tudnak használni, mivel a biztosítók közötti kommunikáció nem működik.
lendit 2010.03.12 19:10:42
@Sobrijóska: Az online alkuszok sietnek kihasználni a kampány elejét, a programok még hibásan számolnak ezért van eltérés a díjakban. Ilyenkor a különbözetet az alkuszok csekkolni szokták az ügyfeleknek. ( Ha a mi hibánkból van a díj eltérése, mi kifizetjük a különbözetet, ha tudomást szerzünk róla.)
lendit 2010.03.12 19:49:12
@bunkocska: Igen, de a biztosítók nem így értelmezik. Ügyfelemnek egy B03-as és egy M03-as autóra kötött biztosítást. A BOMA rendszrből nem tudták lekérni, így felszólították az igazolásra és az igazolás beérkezéséig visszasorolták A00-ba.Megbízott a B03-as igazolás beszerzésére, a biztosító B03-ba tette. A M03-as befizetett díjkülönbözetét visszautalta ügyfelem számlájára. Nevet a markába.
Ezek a díjak 10 évvel ezelőtti díjaknak felel meg, ki keresett sokat ez idő alatt?
Közel 50 kilométer/órával lépte át a megengedettet Angliában a csapatfőnök, bevonhatják jogosítványát.A Brawn GP alapítóját délnyugat-Angliában, Okehampton közelében kapták rajta, amikor közúton Mercedesével 100 mérfölddel, 160 kilométer/órával hajtott, pedig csak 70…..
lendit 2009.08.04 15:52:00
@gelsystem: Jaj, nem telefonált, csak a fülét vakarta, azt pedig senki nem tiltja.