Regisztráció Blogot indítok
Adatok
xi00

0 bejegyzést írt és 187 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a világon nem ismert még egy olyan energiaforrás, ami hasonló mértékben környezetileg felelőtlen, az adófizetők számára drágább és működésileg veszélyesebb lenne az atomerőműveknél. Az atomipar elkeseredetten próbálja zöldnek beállítani a nukleáris energiát, ami nem…..
xi00 2019.04.08 09:07:56
Japánban nagyjából a 40 éven aluliak harmadának semmilyen romantikus kapcsolata sem volt. Egyre többen csak a kibervilágban, kitalált szereplők láttán éreznek szexuális ingert. A fiatal japánok egyszerűen elzárkóznak a kapcsolatoktól, és nem vállalják a vele való problémákat. Ezzel együtt Japán…..
A közelmúlt egymást érő szexuális zaklatási botrányai nélkül is jól tudjuk, a színésznők élete nem egyszerű az álomgyárban. Amíg fiatalok és szépek, addig van a legtöbb esélyük, hogy befussanak, ám elég egyetlen rossz döntés, hogy mindaz, amit addig felépíttettek, kártyavárként omoljon össze. A…..
Hogyan működik a hatalom? Erre a kérdésre keresték a választ Michel Foucault kutatásai az 1970-es években, amikor a francia  filozófus elemezte azokat a technikákat, amelyekkel a hatalom osztályozza az embereket aszerint, hogy rendesek vagy deviánsok, bűnözők-e vagy az erényesek. Ma az egyén,…..
A mai történetnek több különlegessége is van számomra. Az egyik, hogy egy olyan országba visz el, ahonnan még nem volt poszt a blog történetében, ez pedig Bhután. A másik, hogy egy rendkívül kalandosnak indult útról szól, ami aztán kissé más lett, mint aminek indult. A harmadik pedig a szerző,…..
Szerintünk nem kell túlzottan sok képzelőerő ahhoz, hogy az Erlaufsee (Ausztria, Stájerország) partján meglátott csónakházba egy minden igényt kielégítő loft-lakást beleképzeljünk, ami mellett nem az autónk parkol, hanem egy színesre festett csónak ringatózik. A Mariazell melletti csónakház…..
Az a rohadt kaszás nem bír leállni. Lemmy szinte pontosan egy évvel ezelőtti halála óta többek között olyan legendákat ragadott magával a csuklyás, mint David Bowie és Prince, de akár a napokban elhunyt Rick Parfittot is idesorolhatjuk. Az éjszaka folyamán, 53 éves korában,…..
A tengerészgyalogság 66 éves, nyugállományú tábornokát választotta Donald Trump leendő védelmi miniszterének. A Pentagon új vezetője az egyik legtapasztaltabb stratégának számít az amerikai hadseregben, aki az Iránnal kötött atompaktum legélesebb kritikusa volt, nyugdíjaztatása is részben a Barack…..
Autós reklámok régen szerepeltek a blogon, ez a mostani két okból sem passzol a legjobb autóreklámok rovatba: egyrészt nem hivatalos reklám (a Baden-Württembergi Filmakadémia jegyzi), másrészt nem igazán jó. Sokkal inkább a Ford KA reklámhoz hasonló félresikerült partizánprojektek közé sorolható...
Hát nem is tudom, a fővárosi József nádor tér, persze a legbelvárosabb belváros, de jelen pillanatban éppen igencsak változó arculattal, úgyhogy nincs egyszerű helyzetben, aki ott próbál meg jelenleg lakást eladni, még ha kifejezetten luxusingatlanról van is szó. Márpedig 1,8 milliós…..
Az ember természetesen mindenből a legjobbat szeretné a gyerekének, ezzel együtt is azért nagy kérdés, hogy ebbe a kategóriába beletartozik-e az, hogy több mint egymillió forintot adjon egy babakocsiért...
Ha 90-es évek, akkor Nickelodeon - legalábbis nálam. Mivel az évtized elején születtem, túl fiatal voltam a téka-kultúrához, moziba pedig bár gyakran eljutottam, csak az életkoromnak megfelelő filmeket nézhettem meg. Habár egyszer bekeveredtem a Csillagközi invázió feliratos változatára, amiből…..
xi00 2016.04.12 23:22:20
A világ nagyvárosai közül egyre több kénytelen szembenézni az ingatlanpiaci válsággal. Ilyen hely például London, vagy az Egyesült Államokban San Francisco, ahol a gondok már egészen szélsőséges méreteket öltenek. Amire az emberek szélsőséges válaszokat adnak. Itt egy ember…..
A húsvéti eső elmosta a fekete, arany és piros gyertyákat Antwerpen főterén. Mellettem egy japán turista fotózza a virágokat, a rongyos zászlókat és John Lennon Imagine-jének dalszövegét: a béke megázott üzeneteit. Egyik belga ismerősöm most éppen Je suis Bruxxelles portréval ékeskedik a facebookon.…..
xi00 2016.04.07 12:07:31
@nu pagagyí: észkombájn, nagyjából leírtad, hogyan működik a kalifátus Rakkában...
Tizenkettedik alkalommal értékelte az évet Gyurcsány Ferenc. Ez önmagában is figyelemre méltó teljesítmény. Tizenkét év a magyar politika élvonalában (és főleg a magyar baloldalon!) nagy idő. Ha a konkurenciára nézünk: az MSZP forgószínpadán pár évente cserélődnek a molylepke-tehetségű…..
Azért el kell ismerni, hogy Európa rohadt almája végül tényleg kontinentális politikai tényező lett. Sikeresen szétbarmolta bármiféle kooperatív megoldás esélyét és most már mindenki a saját belső határait zárja. Sem Németország, sem Ausztria nem tudta kontrollált mederben…..
xi00 2015.09.18 00:05:52
Amikor megláttam ennek a háznak a hálószobáját, azonnal odaképzeltem magam, amint ott ébredek fel a napfelkeltével együtt. A hatalmas ablakoknak köszönhetően az egész ház világos és a kilátás is fantasztikus belőle. A házat egy Libanoni sziklaszirtre építette fel egy Blankpage…..
xi00 2014.11.09 22:54:03
@borzimorzi: ja, kap egy scudot, aztán annyi...
Helyi önkormányzatok licitálják egymást felül olyan jogszabályok megalkotásával, amelyek valódi és néhol bevallott célja is a cigány származású állampolgároktól való megszabadulás vagy az ő távoltartásuk. A nyilvánvaló kirekesztés mellett külön figyelmet érdemel az a cinizmus, amivel elintézik a…..
xi00 2014.10.07 11:31:47
@Nagykorú: taszkalapék a cigányok által szakmányban elkövetett, rettenetesen brutális, az isis-t ipari tanulóvá minősitő, személy elleni erőszak eseteket adócsalással relativizálják, csekély sikerrel...

nem érik fel ésszel, hogy a kettő nem ugyanaz, hiába magyarázza nekik (az ivócimboráik kivételével) mindenki

reménytelen ismeretterjesztő küzdelem ez, de nem szabad feladni
xi00 2014.10.07 12:11:51
xi00 2014.10.07 13:05:19
@a Ténytár: na, most utoljára

szadista lefejezősök jellemzően csbe kategóriába tartoznak, számukat tekintve elenyésző a rablásos gyilkosságokhoz képest, melyeket védenceid követik el letaglózó arányban, főleg a társadalmi reprezentációjukat tekintve... ha nem érzed a különbséget, akkor menthetetlenül elvesztél, de ez már eddig is nyilvánvaló volt

amúgy a brutalitást tekintve a gadnai láblevágás, szemkinyomás, nemi erőszak a nyolcvanéves néni sérelmére, elég szép példa a cigányaid kreativitására, meg a befőzőkanállal vagy a féktárcsával péppé vert fejű idős párászt néni ill. bácsi, és ezek csak a médiában pörgő esetek közül egy pár, a "médialátenciában" maradó egyéb, romák által elkövetett szörnyű bűncselekmények száma is kellően bizonyitó erejű arra nézve, hogy vagy pénzért csinálod, vagy megkergültél

de csak huzigasd elő a hazug statisztikádat, maradt még vagy négy haverod, aki elhiszi...
Szegény, kirekesztett Józsika nem tudta feldolgozni a rasszista támadást, ezért roma szamurájjá képezte magát és kardot ragadott, hogy bosszút álljon mindazokon, akik felelősek a szegregációért. Emlékeznek még Patai Józsikára? Ki ne emlékezne! Ő volt az a 15 éves cigány…..
xi00 2014.08.13 16:14:11
@gabesz7004: ja, elismerte, majd pedig a következő lélegzetvétel után, s azóta is folyamatosan nácirasszistafaszistaellenes hisztériában fetrengve nyilatkozgat, mintha mi se történt volna... ez kábé annyira hiteles, mintha smitt pál "disszertáció írás erkölcstana" témában óraadó lenne az egyetemen
Jobbegyenes A helvét coming out 2014.02.10 15:58:50
Talán maguk a svájciak sem gondolták komolyan, hogy egy népszavazással pillanatok alatt kiírhatják magukat a fejlett, felvilágosult, ajropéer és az európai értelemben vett európaiak családjából. Szűk többségük ugyanis úgy döntött: elege van az agyatlan, s fék nélküli…..
A TASZ jelenti A diktatúra neve 2012.11.25 20:34:04
Bár a választási eljárásról szóló törvényjavaslat zárószavazását elhalasztotta az Országgyűlés, ez a hét sem múlt el egy újabb antidemokratikus és alkotmányellenes törvény elfogadása nélkül. Az egyes törvényeknek a XX. századi önkényuralmi rendszerekhez köthető elnevezések tilalmával összefüggő…..
xi00 2012.11.26 00:54:35
@Androsz: a tasz ebből a rettegésből él, ezért kapják a zsetont a libbant oldaltól

néha védenek egy kis jogot is, de az olyan, mint a hányinger és bőrkiütés a kanalas orvosság mellékhatásai közt

és persze ha valakinél jogot védenek, akkor az szinte mindig valami deviáns, rablógyilkos, szívenszúró, nyugdíjasnénike erőszakoló mocsadék

(na, eccer szóltak, hogy ejnye fletó, mi volt már ez... erre annyira büszkék, hogy mindig elmondják, ha épp az aktuális, felháborító posztjukra megkapják a zsák fekáliát, ahogy illik)
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
xi00 2012.11.07 00:11:05
@Kandabula: ne aggódj, ahogy a dolgok állnak nem a kigyúrt kopaszok, hanem kolompárék fogják meghatározni a jövődet

és nem biztos, hogy tetszeni fog

sőt, biztos, hogy nem fog

ne mondd, hogy nem szóltam :)
A tévében jelenleg látható legjobb paródiaműsor, az X-Faktor újabb élő adása ismát felhőtlen szórakozást ígér, ki ne hagyja senki, aki szeret röhögni más nyomorúságán. Vajon hány hangot talál el Jmmy fia Krisztián? Hányszor mondják azt a minősíthetetlen foskazán…..
xi00 2012.11.03 21:06:36
xi00 2012.11.03 21:12:27
xi00 2012.11.03 21:15:41
@Rakoncátlan Oedipus: szerintem hang és fej nélkül ok