Regisztráció Blogot indítok
Adatok
snail1982

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
E de csinos kis ember! Pam-Pam!   ..
snail1982 2010.12.09 23:58:35
@Trog_Air: Bameg tróger megelőztél... azt hittem én leszek az első aki kiszúrja Nyíregyet...
Akinek fiúgyermeke van, és nem eleve transzvesztitának neveli, az előbb-utóbb kénytelen olyan intézményeket keresni, ahol nehéz vasak láthatók. A kisfiúkat ugyanis az autók, a vonatok és a tankok érdeklik, és bár szívesen megnézik őket számítógépen, videjón, ők még…..
Egy nap a városban Látványpék 2010.08.30 09:21:00
Borzasztóan indul ez a hét, kialvatlan vagyok, tegnap dél óta alig ettem, leesett a vércukorszintem, az alkarom izomgörcsöt kapott, pedig még nyolc órán keresztül kell ütnöm a billentyűzetet, ráadásul véletlenül megint meghallgattam Schmuck Andor: Ez a mi városunk-című instant…..
Itt az ideje, hogy mindenféle szemforgatás, képmutatás nélkül kerek perec ki merjük mondani: A vidék, a vidéki emberek 500 évvel le vannak maradva a múltban, egy feudális világban, feudális értékrend szerint élnek, az egyetlen dolog amit egy korhű középkori film forgatásához…..
Azt hittétek, hogy a vörös riasztás tesz be Magyarországnak, mi? Pedig Mike Big B durvább, mint bármilyen természeti csapás. FEDEZÉKBE!!! (Kommentelőnk ráakadt a honlapjára is, lehet csemegézni!) ..
snail1982 2010.05.26 12:06:07
Kettős Mérce A liberálisok 2010.05.13 00:59:00
 A SZEMA az SZDSZ alapvetően szimpatikus utódpártja indított egy felhívást a Facebookon, hogy a parlament tárgyalja újra a Jobbik nemzetbiztonsági bizottsági elnöki helyét. De nézzük pár kommentet:   JA és ÉN személy szerint és bízom benne ,hogy hozzám hasonlóan…..
A tragédiát követő magyar reakciók ismét megmutatták, hogy a közös érzelmi bázis igenis létezik. Ennek segítségével mindig ki tudtunk jutni a kapcsolati hullámvölgyekből. Így lesz ez most is.   Újabb írásunk a lengyel tragédiáról: A lengyel egy igazi nemzet Ma…..
Ezt a posztot azért írtam, hogy megtaláljak egy nagyon régi pornófilmet. Amikor a nyolcvanas évek elején felső tagozatos lettem, az osztályban talán két gyereknek volt videója. Az egyikük Z. volt, akinek az apja külügyes volt vagy krupié - nekem mindegy volt, mert egyik szót sem…..
Magyarország harmadjára is óriásit játszott, az utolsó percekig harcban voltunk a középdöntőért a világranglista-kilencedikkel. Az első harmadot elvesztettük, a másikat fantasztikus teljesítménnyel nyertük. Rengeteg helyzetünk volt, de csak egyből lett gól. Az ellenfél…..
A válogatott utolsó edzésére pénteken fél tizenegykor került sor az esti magyar–szlovák mérkőzés helyszínén. Előttünk a csehek, utánunk a szlovákok gyakoroltak. Pat Cortina csapata a várható sorokkal tréningezett, élénk szlovák médiaérdeklődés közepette. A szlovák…..
Olvasónk, forallmankind álláskereső története következik, amely kommentben lett elküldve, ezért nincsenek nagy kezdőbetűk és rendes központozás! érdekes dolgokat lehet itt olvasni... január óta munkanélküli vagyok én is, állami cég privatizáció előtt és sajnos belestem a…..
snail1982 2009.04.23 14:29:28
@porcedli: Szia Porcedli!

A postiró az én gyerekkori jóbarátom. Most hívtam telefonon, hogy index címlap lett a sztorija (hazautazott vidékre nincs net), és nagyon örült neki.

Válaszodból pontosan nem tudtam kivenni, hogy akkor most a te barátod sem kapta meg az állást? Persze lehet csak figyelmetlenül olvastam.
És tutti, hogy egy munkahelyről beszélünk (reptér környéke)

Történetesen láttam a beküldött power pointot ami tényleg profi volt. Ez inkább SzZ-nek küldöm.

snail1982 2009.04.23 14:37:19
@snail1982: Visszaszívom az előző kérdésemet... Tovább olvastam a kommenteket :) Sorry...
autózz! Elég 25 köbcenti / fő? 2009.02.04 14:08:00
Hiányoltátok páran a motoros sztorikat, ez nyilván azért lehet, mert télen kevesebb őrült pattan nyeregbe, nincs szezonja a dolognak. Kivételek persze mindig akadnak. Onlydjz elmondása alapján a lenti képen látható robogó(cska) valószínűleg 50 köbcentis lehet, ami egy emberrel sem…..
Mára már lerágott csont és lezáródott politikai csörte a miskolci rendőrkapitány ügye.Pár napig még beszédtéma lesz, aztán belemerül az össz-magyar tisztán gondolkodó tudatba, hogy a miskolci rendőrkapitány nem rasszista, ő csak tényeket közölt.Egy kis ejnye-bejnye, de az is…..
snail1982 2009.02.02 17:14:57
Kedves Richárd!

Sajnos ezzel a poszttal többet ártasz az általad vélelmezett jó ügynek mint gondolnád. Mert hát gondolkodjunk egy sajátos logika mentén. Amikor valaki bűnelkövető az magyar állampolgár nuku etnikum, roma származás stb. Ezt folytatva tehát Magyarországon nem élnek etnikumok, tehát romák sem. Ha nem élnek romák akkor nem kell őket felzárkóztatni, nem kell pénzt ölni ezekbe a programokba, sőt nincs is szükség semmilyen kisebbségi önkormányzatra sem (másra sem, nem csak cigányra). Erre egyébként kitűnő példa, a babócsai népszámlálás, amikor a faluban senki nem vallotta magát romának ezért felszámolták a kisebbségi önkormányzatot. Aztán ment a sírás, hogy ezt hogy képzelik, mi lesz a helyi romák képviseletével? Hát ha nincs roma, nincs önkormányzat...Ilyen amikor vissza nyal a fagyi. De sajnos ebben az esetben nem így állunk. Ha egy elkövető roma akkor ő semmi más mint magyar állampolgár. Ha az áldozat roma, akkor ő elsősorban roma, aztán magyar állampolgár.

Kedves Richárd!
Ahhoz, hogy a gyereket meg tudjuk nevelni, ahhoz először meg kell nevezni. Amit te csinálsz az struccpolitika, félsz/féltek szembenézni a problémával. De ne aggódj a problémát nem neked/nektek kell megoldani. Azt te/ti úgysem tudnátok. Csak az a baj, hogy amíg ilyen minden realitást nélkülöző posztokat teszel közzé, addig nagyon sok emberben fog felmenni a pumpa... Látva a tétlenséget, a probléma elodázását... Igen, kedves Richárd te elodázod a problémát. Amikor egy kritikus tömegnél fog elszakadni a cérna az nagy baj lesz... azt meg kell előznünk... ez a te jól felfogott érdeked is. Ezért is maradj távol az ilyen dolgoktól, ne rontsd a helyzetet.
Huba barátunk tisztázó postja régen volt, indokolt hát, hogy újfent körmére nézzünk a témának. Annál is inkább, mivel a monorierdői tragédia kapcsán a minimális empátiára is képtelen (mondjuk ilyet ismerünk még) szélsőjobb a kuruc vezényletével megint elkezdte skandálni…..
snail1982 2008.10.08 11:32:57
Kedves Ka Steve!

Ezért a posztért legjobb esetben is csak fogalmatlannak tudlak nevezni, és szerintem a rend kedvéért maradjunk csak ennyiben. Belinkelek egy videót, amiből fentebb már idéztek ( a miskolci cigányvajda ), ha már valaki belinkelte akkor bocs.

www.indavideo.hu/video/Ciganybunozes_3

A véleményed alapján ennek a meglett bajszos TISZTELETBENÁLLÓ cigányembernek legalább a kuruc főszerkesztőjének kellene lennie.

Mennyit jársz Miskolcon? Mennyit jársz Sátoraljaújhelyen, Ricsén? Olaszliszkán?

Ui.: Ha van időd olvasd el a videók alatti hozzászólásokat. Tanulságos lehet a részedre.
Már régebben eldöntöttem, hogy ne mindig csak a rosszat nézzük, ezért szenteljünk egy bejegyzést azoknak a dolgoknak, amelyek tényleg működnek - és jól működnek - Magyarországon.Nos nem találtam sokat, ha valakinek van még ötlete, akkor várom a kommentek között.Az első,…..
Kettős Mérce Hazaszeretet? 2008.07.24 15:20:00
Szeretem a hazámat. Szeretem a hazámat, mert meseszép az Alföld, a Mátra, a Mecsek. Itt kanyarog a Duna és a Tisza. Szeretem a hazámat, mert Ady, Petőfi, Radnóti, Tóth Árpád és megannyi író és költő élt itt. Szeretem a hazámat, mert nyelvünk egyedülálló, szép és érdekes.…..
w Tégy a gyűlölet ellen 2008.04.11 06:30:00
Valami Charta-féleség bújt elő a héten, a jóérzésű polgárok kimennek az utcára, és demonstrálnak a fasizmus ellen. A társaság egészen szívderítő: fideszesek, liberálisok, szocialisták állnak ki együtt, mert bár alig valamiben értenek egyet, de most mind veszélyben érzik…..
snail1982 2008.04.11 08:55:39
Miért érzem, azt hogy ez a post erősen azt sugallja, hogy bár nem illik kimondani, de a jobboldallal szimpatizálók ( ne tekintsük most azokat akik Attiláig, vagy akár a sumérokig visszavezetik a családfájukat ), így vagy úgy de "fasiszta, mélymagyar, nemzeti rock hallgató újnyilas"??? Miért baj az, speciel a részemről is, hogy egy olyan országban szeretnék élni ahol az emberek a gondjaik ellenére tudnak mosolyogni, megvan bennük az összetartozás érzése? Ezáltal a problémák megoldását, illetve viselését is közös feladatnak érzik? Mert hát egy országban élünk ami téged nyomaszt, nyomaszt engem is...Na de ez utópia! Szóval miért? Kedves Tóta W., akár mennyire is gondolod, hogy te csak jóindulatból szapulod a népet, mint valami 21. századi Ady, sajnos te is csak azt az árkot mélyíted ami a kézfogás, elfogadás közé ékelődött. Én elfogadom, hogy nem hiszel(tek) Istenben, mert leszarom, hogy hogyan számolsz el magaddal majd az utolsó órán, (Ez csak egy kiragadott példa, kéretik nem ezen lovagolni). Te miért nem tudsz engem elfogadni? Nem vagyok demagóg láthatod. Nem akarok pogromot, nem vagyok antiszemita, nem félek a buziktól sem. Csak Magyar vagyok. Szeretem ezt az országot, még ha kicsit savanyúbb is mint a nyugati narancs, de az enyém/miénk. És tudod ez a szeretet ami hajt arra, hogy talán egy kicsit jobbá tegyem.

Ezt nézzétek meg a kedvemért (elég az első 10 másodperc, nem kell az egészet végigszenvedni), és megkérdem, hogy ezek után a nagy liberális szellem kiáll a fasizmus, rasszizmus ellen tüntetni?
www.youtube.com/watch?v=6RZXSZJiEDM

Krampusz klasszikus dillemától gyötrődik. Megbüntették a biztonsági öv be nem kapcsolásáért, miközben ő állítja, hogy be volt kapcsolva. Higgyünk a gonoszrendőr-teóriában vagy mondjuk ki hogy Krampusz csak mosakszik? Lehetséges-e bizonyítani, hogy be volt-e kapcsolva. Nyilván…..
Megrázó infót kaptunk egy olvasónktól, aki a T-Online egyik ügyfélszolgálatosától azt hallotta, hogy a régi előfizetők már nem tudják "átkérni" magukat az aktuális legjobb díjszabásra, hiába járt le hűségszerződésük: Szeretném kijelenteni, hogy netfüggő vagyok…..