Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gallito

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Subba szív iWiW: Álomszép 2010.05.14 10:12:00
Jó szórakozást kívánunk!CsókolomMortiPatrikkalTelcsi fotó (Erős idegzetűeknek)Csokicsata a nővéremmel Gólyalábon Lefety Fotosop artistaFotosop artista 2.Fotosop artista 3.Álomszép..
Nemzet akkor is volt, amikor nem lehetett szavazni, és valószínűleg akkor is lesz, ha már esetleg a demokrácia nem lesz divatban.  „Egy magyar nemzet van, egy magyar állampolgárság lesz” - Semjén Zsolt nyilatkozata szerint az új kormány lehetővé fogja tenni, hogy…..
Subba Subba szív iWiW: Picsu 2010.04.09 08:15:00
Gazdag, bőséges válogatás egy gecy szórakozni vágyó ember számára. Elő a loginekkel!Heti MILFFotosop artistaCsaládlátogatásMatatmaKémiai szer maga alá temetPopiBulaPicsuSzaunyaAlaposan dokumentált városlátogatásHajcsá Donát!ÉnNesze szomszéd..
Igazán érdekes kis válogatást raktunk össze, nagy köszi a beküldőknek is!Leszarom ennyi Röfi RudiPici PocakCsöcsApuci és Anyuci, csodálatos hétvégéje alaposan dokumentálvaRudasFotosop artistaKoszosékJD alias Csordás Levente identitásválságaA legjobb klub..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..