Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gekkócska

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim, harcostársaim, hűbéreseim, lekötelezettjeim, szóval gyerekek!Köszcsi, hogy ilyen szép számban megjelentetek újra, nagy dolog ez ebben a szutyok időben.Tapicskolok is rendesen a létyóban ami a felvezetőt elgügyögő Balogh Zoliból maradt, bár nehezen tudom…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
Exkluzív beszámoló DopeMan és ügyvédje, Pelle Andrea (TASZ) mai látogatásáról a 7. kerületi rendőrkapitányságon, ahol a rappert kihallgatták a Bazmeg ügyben... A TASZ sajtóközleménye: Bazmeg a hatalmi arroganciát!2011. december 9. péntek, 16.45 Telefonon keresték…..
  Mert parasztvezér miniszterelnökkel legfeljebb parasztháborút lehet vívni, nem pedig szabadságharcot. *** A leminősítés után Orbán Viktor Matolcsyval közgazdászokat hívott meg egy tárgyalásra. Az összejövetel tartalmi elemeiről írtak eleget, nem szeretném megismételni…..
Történelmi időket élünk: Magyarország gazdaságtörténetének legsötétebb napjai ezek. Minden nap sötétebb, mint az előző, ezért minden nap a magyar gazdaságtörténet legsötétebb napja. Mindig azt hisszük, hogy ez az őrület már fokozhatatlan, és kormányunk mindig…..
Őszintén szólva erről a helyről indult az egész sorozat ötlete, mert pár éve olyan reggelit ettem itt, hogy azóta is emésztem. Jó volt az íze, benne volt minden, aminek bele kellett kerülnie, és olyan laktató volt, hogy délutánig nem éheztem meg tőle. Delejes étel a Stex Alfréd…..
Fordulóponthoz érkeztünk, egy időre szüneteltetjük az Olcsó ebéd menő helyen-sorozatot, egyrészt mert kezdünk kifogyni a helyekből, másrészt mert nyaranta valahogy jobban esik a kiadós reggeli, mint a bőséges ebéd. Mostantól tehát rántottákról, roppanós virslikről,…..
gekkócska 2011.06.07 13:28:19
A Maligán borétterembe épeszű ember véletlenül biztos nem tenné be a lábát. Hiszen elő sem fordul arra, ahol a bejárat van: a Lajos utcában több sávban kanyarog a kocsisor, minden csupa szmog, csupa korom, csupa kosz: ipartelep ez, nem város. A széles út mellett sorakozó apró…..
gekkócska 2011.02.21 10:32:00
gekkócska 2011.02.21 11:52:48
@skaven: Iktattam, rendben van ez így. Együnk, igyunk és ha finom, akkor mondjuk el másnak.
E-nek magával ragadó aurája van. Jól megtermett, vidám, nyílt nő, akivel az első pillanattól kezdve öröm együtt lenni.  A szobája, mint nyugodt, kora esti tengeröböl. Tükrök, tégelyek, selymek, a masszázságy körül mécsesek apró lángjai imbolyognak. CD-ről Celine Dion…..
A Fidesz frakcióvezetője a tegnap esti RTL híradójában befeszített, mint tetanuszra váró kisnyugdíjas a körorvosnál, és arcunkba tolta a valóságot:- Majd a választók eldöntik, jár-e neki a mindennapi luxus, nyugdíj megtakarításokból foltozott költségvetés idején. Az…..
gekkócska 2011.02.09 10:03:08
Megnyitott a Ladó Café! Finomkávékteákszendvicseksalátáksülteksteakekházi desszertekborokkoktélok ÉtlapunkItallapunkMinden pénteken és szombaton nyolctól élő zene, társastánc!Budapest 1074 Budapest Dohány utca 50asztalfoglalás: 06 70 350…..
Subba Buziverés a Klub64-nél? 2010.06.16 14:00:00
Nem kommentálnám a frissmeleg.hu (:-D) által lehozott levelet, a lényeg hogy most már nem csak zsidókomcsinégyévmúlvalógnifogtok vagyunk, hanem -ezek szerint- buzik is!„Nemzeti érzelmű magyarok. Így definiálják magukat azok az „emberek”, akik rám támadtak 2010.…..
gekkócska 2010.06.16 15:36:05
@Redcap: Red, baszod alássan, ennél te okosabb vagy. Ne okozz csalódást.
Offshore lovas Offshore lovagok 1 2010.06.10 22:35:00
Offshore lovagok   Hát, kedves Olvasóink, izgalmas időszakokat élünk a világban, Kína munkásai lázadoznak az éhbérek és megalázó munkakörülmények ellen, pénzügyi szektorunkat büntetni akarják, de legalább lehet odahaza pálinkát főzni.   Az Index címlapján is…..
Minden idők egyik legrobbanékonyabb csatárának lesz a búcsúja Dél-Afrikában, ahova a nagy, eposzi hősökhöz hasonlóan saját büntetéseként jutott ki. Maradona kezezésénél Isten kezét emlegették, Henrynál nem.   Thierry Henryt már a franciák is leírták, de neki végig…..
gekkócska 2010.05.31 14:24:26
Drága Jobbik-szavazók, itt az alkalom, amire vártatok! Ide küldjétek a retket, ne a Subbára! Csak el ne felejtsétek, hogy pártotok hivatalosan nem rasszista, így az „A büdös kurva anyádat te rohadt cigány kurva!!!! Falhoz kellett volna baszni amikor születtél vagy egy nagy…..
gekkócska 2010.05.17 11:04:33
Várkonyi László (túravezetőnk) és Klein Dávid március 27-én indultak el a világ tetejére, a 8848 méteres Mount Everestre, amit oxigénpalack nélkül szeretnének megmászni. Ha sikerül, ők lehetnek az első magyarok, akik oxigénpalack használata nélkül jutnak a…..
by CN & SchA Contrary to what amateur fascists think, the really successful military elites encourage discussion, train mid-rank officers to react independently, and discourage yelling, steroid use and macho bullshit in general. Gary Brecher / War Nerd Már megint itt egy agyondícsért film,…..
Hosszú ideje állást keresek. Sajnos több munka helyen érdeklődtem már és elutasító válaszokat kaptam.  Én intézetben nőttem fel közel 24-éves koromig. Megtanultam írni olvasni, befejeztem az iskolát, sőt még egy szakmunkát is sikerült kitanulnom. Angol tanfolyamra járok…..
Má nem vinnyogok. Csak állok szomorúan, nézem a megfejtést, amit mi mindjárt szintén látni fogtok, és ti is nagy-nagyon szomorúak lesztek. Annyi szép és nemes dolog van a világon, miért kell tönkretenni jóravaló emberek tízezreinek érzékeny testi szöveteit és mentális…..
gekkócska 2010.02.04 10:18:00
A múlt héten egy csúnyán roncsolódott fülcimpát kellett megjavítanom. Az srác egyik fülcimpája úgy megütődött, hogy az elkezdett sebesedni, és csúnyán elvékonyodott. A másik fülön is jól látható sebek vannak, amik az elvékonyodás ezen szakaszában már csak varrással…..
Még egyszer, utoljára, az EmPaMo kerékpársáv elleni tüntetésről. A vasárnap tartott demonstrációjukon egyértelműen kiderült, hogy súlytalan, háttér nélküli szervezetről van szó. Szimpatizánsaik, szervezőik nem csak egymásnak mondtak ellent, de gyakran saját…..
Ma délelőtt újabb öt ember szenvedett kipufogógáz-mérgezést a szocialista Molnár Gyula hőn szeretett újbudai plázájában, az Alleeban.Tegnap már egy csomó eszméletlenül fekvő embert kellett a garázsból és az élelmiszerboltból (!) kipufogógázmérgezéssel kórházba vinni, de…..
gekkócska 2009.11.16 15:17:32
@Muad\\\'Dib:
Nem hasznos ez a mérgezés és nem szabad minden épületet így megcsinálni. A felelőst picsán kell rúgni. De halomban fekvő ájult emberek, drámai feszültség, meg molnárgyula. Ehhh, faszrázás.