Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sikirifiki

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég hülye helyzetbe került az Apple, mert az új Core i5-ös, Core i7-es processzorokkal megkapta az azokba integált Intel HD grafikus gyorsítókat is, a korábban használt Geforce 9400-asok, és a kisebb gépekben most bevezetett Geforce 320M-ek tehát mehettek a kukába. Persze a laptopokba…..
Bár már magyar utcákra is kereshetünk egy ideje a GoogleMapsen, ugyanakkor azt mindenki tudja, hogy ez a szolgáltatás közel sem teljes. Bár a főbb utak mindenhol megvannak, a részletes utcatérkép egy csomó településen hiányzik. Ide tartozik például Törökszentmiklós is, olvasom a…..
Első körben mindenképpen meg kell említenünk, hogy elkezdték kiélesíteni a Gmail új verzióját. Az elmúlt napokban számos blogban olvashattatok már erről a fejleményről. Nekem sajnos még nem frissült be a fejléc. (Elvileg ugye a "Settings" és a "Help"…..
sikirifiki 2007.11.01 15:13:13
Hátha ti okosabbak vagytok, mint én. Van egy régi gmail accom amit újra használnék, mondjuk xy.zz@gmail.com és van egy újabb, xyzz@gmail.com néven.
Az xy.zz jelszavát elfelejtettem, ezért kértem új jelszót, meg is érkezett a másodlagos címemre, a jelszót megváltoztattam, de amikor utána automatikusan beléptet már az xyzz accountba léptet be és a jelszavát is annak változtatta meg...
Többszöri próbélkozás után is ugyanezt produkálta.

Ötlet?