Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakhogylegyenvalami

2 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónk javaslata szerint "Mediterrán vendégnek, ha nagyon nagy összeget adott és szomjas az édesség után, és szóvá teszi, akkor ne gyűszűnyi vizet adjunk, hanem egy tisztességes, felnőtt embernek megfelelő pohár vizet." Hát szerintem meg ennél sokkal egyszerűbb a helyzet:…..
A Google Naptár androidos külleme megújhodott, új arculatot kapott az anyacég jóvoltából. A különböző naptárakat különféle színkódokkal láthatjuk el, illetve az egyes eseményeket is különféleképpen színezhetjük ki. Az arculat kialakításakor a tervezők a 24 színű…..
Telefonközpont MindigTV a mobilon 2013.05.03 17:24:08
Túl azon, hogy lassan tényleg eljön a földfelszíni analóg adások lekapcsolása - vagyis a digitális átállás -, talán nem elhanyagolható lépés, hogy  néhány napja a Mindig TV alkalmazásával mobilon is lehet már nézni a négy közszolgálati televíziócsatorna, az M1, az M2,…..
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..
Hosszas késlekedés után végre Budapestre is megérkeztek a Google utcákat fotózó autói. Akik lencsevégre kapják az Opel Astrákat, tolják fel az Indafotóra a képeiket. Játsszunk együtt. Kapjuk el a panorámaképeket kattintgató mozgó célpontokat. És ne felejtsetek integetni az…..
Múltkor arra kértünk benneteket, hogy küldjétek el az öt legjobb hírforrást, amit szívesen használnátok a Gmail "Web Clips"-ében is. Az emailben és kommentben beérkezett feedajánlók között kisorsoljuk a 7 jegyet az idei Web 2.0 Symposiumra. A konferencia egyébként kerek…..
    Olvasni akarok róla!..
  Olvasni akarok róla!..