Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cstm

2 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is tudom, hol kezdjem ezt a posztot. Lehet, egyéni szoc. probléma az, amiről itten szó van, de nem bírom magamban tartani, már majdnem teleüvöltöttem vele a szerkesztőséget, a rovatvezetőm, meglátva dühtől vöröslő fejemet, idejött, megsimogatta, és azt mondta, írjam ki…..
cstm 2013.01.16 22:50:50
@horrorpornó bábszínház:
Viszont a munkaköri kiadásait talán fizethetné a főnöke, nem a koncertszervező, az Aréna, vagy Slash.
Már ha feltétlenül munkára kell hivatkozni, hogy miért ne fizessen valaki be egy koncertre egy belépőt.

Remélem tiszta, hogy adott a lehetőség egy olyan légkörre, ahol mindenki vesz belépőt, aki pedig a munkájával (vagy bármi mással) kiérdemli, az kap ingyenjegyet, ingyencsokit, ingyenöltáncot. Ettől az még nem jár neki. Kapja. Megköszöni. Szerencsére akad jócskán zenész, újságíró, koncertszervező, bulihelyszín, akik alkalmasak ilyen modellben gondolkodni. Érdemes kipróbálni!
Egy olvasónk vette észre, hogy a 40 milliós játszma tegnapi adásában volt egy olyan kérdés, amire a lehetséges négy válasz egyike sem igazán adott helyes megoldást. A kérdés az volt, hogy mit készít a tímár, a válaszok között a két egyértelmű marhaság mellett pedig a szűr…..
cstm 2010.12.03 20:40:39
@Intizar:

1. Miért, mekkora része elhanyagolható?

2. Mióta számít egy vetélkedőben a válasz helyességét illetően a népszavazás?

Én is rosszul tudtam, most néztem utána. Most már tudom. És hidd el, hogy nekem növénytan szigorlaton túl ez még cikibb, mint neked (hacsak nem szintén biológus vagy, mert akkor ekviciki :) ). De hát mindig tanulunk.
Spanyol- vagy Olaszországból fog érkezni Debrecen 18 új villamosa, legalábbis akkor, ha a járművekre kiírt közbeszerzés mostani, ötödik fordulója végre eredményes lesz.Az MTI közlése szerint ugyanis most csak ketten, a baszkföldi Construcciones y Auxiliar de Ferrocarriles S. A.…..
cstm 2010.08.18 14:23:10
@erminavet: írsz egy semmitmondó posztot, és az emberek nem arról kommentelnek...felháborító. Több cenzúrát, kötött pályát!
Az állatvédők is próbálnak fellépni az oldalainkon is szereplő állatkínzókkal szemben. Az Orpheus Állatvédő Egyesület munkatársai az elmúlt napokban több közösségi portálon találtak olyan tagokat, akik más szélsőségek mellett állatokat kínoztak és öltek meg, majd erről…..
A múlt héten kifogyott krónikásunk tolla, ezért ehelyütt olvasható a múlt hétfői mérkőzés beszámolója. Emellett természetesen az Angyal Bandi elleni mérkőzésen is kint járt kollégánk.2010.05.31.Az utolsó tavaszi nap méltóképpen köszöntött bennünket: 60km körüli szél,…..
Braunschweig FC A jó irány 2010.04.26 11:30:00
Nem mondhatnánk, hogy a pesti oroszlánbarlang lakóit manapság ne tizedelné meg a balszerencse. Stabil játékosok garmadája hiányzik, sérült, vagy lakik valahol messzi idegenben. Ráadásul a vezetés - alapjában érthető bizakodása folytán - nem vásárol új embereket, így minden…..
Amikor a kínai Szökés-nyúlást megláttam, azt hittem, ennél lejjebb már nem lehet süllyedni, aztán tovább túrtam a net sötét bugyrait, és rátaláltam az indiai 24-re. A Bollywoodnak csúfolt indiai filmipar Time Bomb 9/11 címre keresztelt terméke a Legpofátlanabb Nyúlás Evör,…..
cstm 2010.04.11 08:43:18
@sixx: gratulálok, újságíróhoz méltó riposztot olvashattunk. (teljesen függetlenül attól, hogy igazad van-e)
A táltosok nem jöttek, helyettük Csetlik-Botlik.Cserénk továbbra sem.Gudlin, Molnár, 2-0.Okos játéklassítás.Elfáradás, 2-3.Idegeskedés, rohadt sok helyzet kihagyása, Sipossal az élen, Gyulavics anyáz, Mezey "mert én be tudom rúgni bazdmeeeg", 3-3.Sokadik ziccer, Molnár…..
Csere nélkül, vészkapussal, sérülés miatt helyenként 4+1-ben játszva, a második percben hátrányba kerülve - asszem nem is kérdéses ezek után az eredmény. Istu előbb rúgott két nagyot a labdába, az első visszapattant a kapu előtti tömörülésből, így másodjára ez neki már…..
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..
Legutóbb azt hittem, az utolsó bőrt húzom le szegény Léderer Ákos kommentátorról, akit szakmaiság miatt meszelt el munkaadója egy jégkorong-közvetítés után, de muszáj volt meggondolnom magamat. A Magyar Sportújságírók Szövetsége ugyanis néhány hét spéttel úgy döntött,…..
Bár hivatalosan még senki nem erősítette meg, de egyes források szerint John Frusciante kilépett a Red Hot Chili Peppersből. Állítólag hónapok óta a gitáros nélkül próbálnak, mert ő nem tért vissza a többéves szünetről, ahogy a többiek ezt pár hónapja bejelentették,…..
cstm 2009.12.14 11:34:46
Nyolcszoros pénzt fizet a német 2010-es vb-győzelmére a legnagyobb angol fogadóiroda, a William Hill.Bár nincs szerződése, Kubica, Rosberg, Webber, Barrichello és egy sor másik pilóta előtt van, alig marad el a 7/1-gyel fizető Felipe Massa mögött, a hatodik legesélyesebb. A…..
w Mea culpa 2009.11.06 17:12:00
Éppen három éve indult ez a blog, eddig körülbelül kétszázötvenezer komment született, ezek kábé kétharmada az előzetes moderálás bevezetése (2008 augusztus), avagy a rendkívüli állapot előtt. Máshol ennél sokkal több közvélemény gyűlt össze, ez a negyedmillió…..
Kovács Kati rengeteget készült a Qualitons-zal közös, A38-as fellépésére, és mint az a videóbol látszik, megérte. A közönség egy emberként lúdbőrözött, a 65 éves énekesnő formabontó előadása minket és őt is kizökkentette a szintis haknik világából. ..
A takony idő ellenére mind az érdeklődés, mind a lelkesedés hatalmas volt az idei utolsó A-pályás meccs előtt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy a csapatbusz már 45 perccel a várható kezdés előtt begördült a parkolóba. Összesen tíz braunschweig-i érkezett a papírforma…..
Nagy szériában csapatunk (zsinórban három győzelem, 14-4-es gólarány), így erőtől és önbizalomtól duzzadóan érkeztünk a mérkőzésre, ahol is a tabella harmadik helyezettje, a Coronitas volt az ellenfél. Tavasszal egy nagyon magas színvonalú és rendkívül sportszerű…..
06.10 - Ghrarghrughraaaaa - mi az anyámért  szól az ébresztő szombat reggel ilyen korán? Ó bassza meg, Zászlónk kupa, megint meg kell nyerni.07.08 - találkozás Guguval a McDonalds-nál a Blahán, tekerés ki Rákosdurvára.07.37 - megérkezés, becsekkolás, ronda karszalag, szép…..
cstm 2009.09.29 13:55:57
Na hali! Nem szoktam höbörcködni nagyon itt, de most kicsit felbosszantottam magam asszem. Ülök a gép előtt, megy a minőségi műsor a rtlklubon (reflektor), hallom a kvízkérdést, "hova nem utazik a 4fordance?". Há mondom csak megnézem, ha már ismerősök,…..