Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kríípsz

0 bejegyzést írt és 104 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Pécsi helyzetjelentés 2009.06.02 10:31:00
Rég adtunk már hírt Pécsről, a blog kedvenc városáról, pedig pörgős hely, mindig történik valami. Most egy posztba zsúfolva átfutjuk az eseményeket. A fő szál természetesen az EKF 2010, erről szól most minden, gyorsan közeleg az új év, a turisták már lefoglalták a…..
kríípsz 2009.06.02 11:38:42
@zero: Neten még nem találtam anyagot róla.
Tegnap hajnalban puff, eltűnt a telefonnal együtt. dél felé hívtam az ügyfélszolgálatot, bemondta a gép, hogy kelet-magyarországon megsérült a hálózat, nagyon sajnálják.
Továbbmentem az élő üsz-hez, az mondta, hogy útépítés közben szakadt át, és hogy hiába nem vagyok kelet-magyarországi, ide is hat. Délután 5re ígérték, hogy jó lesz.
Este 8kor visszajött a telefon, és azóta félkakaón netem is van.
Még én is várom a hivatalos magyarázatot. De ha így van... ki az az elvetemült munkásember, aki pünkösd hétfő kora hajnalban ássa az utat?
Egy nagyon komoly intézet, a Magyar Tudományos Akadémia Nyelvtudományi Intézete bírálja el a az engedélyeztetni kívánt utóneveket. Valószínűleg győzött a túlerő, a sok beadvány, és ezek a nevek megkapták a zöld jelzést: Szép új nevek .... Hogy kaphatott valamelyik…..
kríípsz 2009.05.30 18:21:38
@Talamandas:

Éppen az a baj, hogy nem beszélünk róla, és sajnos az határozza meg a jelent, amiről nem beszélünk.

Meggyőződésem, hogy ezért tartunk, ott ahol tartunk. Az embernek nincs kedve olyan dolgokkal vesződni, javítani rajta, amit evidenciának tekint.

Egy ideje a sor végén kullogunk, de ez nem volt mindig így. Semmivel sem voltunk hátrébb. Sőt, néhány szempontból inkább csak előrébb.

Lehet, hogy ma csipcsup dolognak tűnik, hogy kihogysmint főzött soksok éve, vagy hordott-e alsóneműt, és a szobája sarkában végezte-e a dolgát, de ha egy olyan korban élsz, ahol még nincs kukorica, krumpli, eszközök a tömegtermelésre, nem is beszélve a hipóról, antibiotikumokról, akkor hidd el, az ilyen alapkérdések a legfontosabbak.

Egy mai modern embernek az is leszarandó kérdés, hogy kengyel-e, vagy nem kengyel. (mijafaszomazakengyel?!)
De kocsi, repülő nélkül pár száz éve igenis nagyon fontos volt, hogy egy napokig tartó lovaglás alatt a ló háta is, és a hátsófeled is a lehető leginkább egybemaradjon.
A 4x4 Magazin kalandtúrára hívta Szekeres Imrét és Deutsch Tamást. Hogy miért pont őket, az rejtély, hisz egyik sem egy kimondott Rambo. A piás honvédelmi miniszter és a fürtös lepedőakrobata.... Bár még mindig fényévekkel jobban mutatnak a képeken, mint mondjuk a Veres-Kövér…..
kríípsz 2009.05.29 21:46:17
@tesz-vesz: Azt tudod, hogy ha holnaptól annyi csokitortát ehetsz, amennyit akarsz, de Csak azt, és semmi mást, akkor idővel gyakorlatilag éhenhalsz?

Nem csak fizikailag igaz.
Ha mindenben-mindenkiben rózsamisiket, meg szdsz-zsidó globális pénzügyi és korporációs oligarchiákat(by drabik) látsz, nem egészséges.

Idővel úgy jársz, mint Jim Carrey a 23as számban.
Vigyázz magadra!

Off vége
Emlékeztek még ugye, hogy a Magyar prostituáltak Érdekvédelmi Szervezet közel 48 millió forintot nyert a  "Szervezetfejlesztés egy speciális okok miatt hátrányos helyzetű társadalmi csoport érdekeinek védelmében" című pályázaton a Társadalmi Megújulás Operatív…..
Feszült lehet a hangulat mostanában a Pártnál, rosszak a kilátások. Szinte hallom Lendvait a tükör előtt motyogni: "Tükröm-tükröm, mondd meg nékem: Vajon ki tudjuk suvasztani a három gráciát Brüsszelbe?Jó lenne...Meg az is jó lenne, ha nem csuknák le a legjobb embereinket.…..
kríípsz 2009.05.29 11:13:39
@Bezuhov: "mert nekem, másokkal ellentétben nincs időm egész nap pártlejárató dolgokat keresni."

Ez tényleg tetszik :)
Különösen, ha 24órából random időpontban, random alkalommal nézek fel ide, és az 5legfrissebb komment közül 3 a tiéd.
(Ha mj itt van, akkor az övé. De ő csak pár óráig/nap általában.)

A második fele pedig: Híreket egy hét éve kormányon lévő pártról nemigen kell kutatni.
Vagy ha mégis, az azt jelentené, hogy nem csinálnak semmit. Még bajt se.
kríípsz 2009.05.29 11:51:04
Ha már noch dazu, itt egy cikk a náci Allgemeine Zeitungból:
www.faz.net/s/Rub09A305833E12405A808EF01024D15375/Doc~E3AA438C6EE5949DB86F999CD8C6F93E6~ATpl~Ecommon~Scontent.html

-Richard Swartz, seit vielen Jahren einer der besten Kenner Südosteuropas, formuliert es noch drastischer: "Die Ungarn glauben, dass sie es mit einer Regierungs- und einer Wirtschaftskrise zugleich zu tun haben. Sie wissen nicht, dass es in Wirklichkeit noch schlimmer ist: Der ungarische Staat befindet sich seit Jahren auf dem Rückzug, er ist dabei, zu verschwinden."-


A magyar államot több éves visszaesés után most már az eltűnés fenyegeti.
Ja igen, a zorbán.
kríípsz 2009.05.29 12:43:44
@picur3ka (Beindultunk: 10%:

Orbán Gyurcsány Szilvássy(valamelyik) háromszög ~20 évvel ezelőtt.

www.youtube.com/watch?v=5Ng6k_gkmbA
Van egy butácska, ostoba, hozzá nem értő, felkészületlen műsorvezetőd a reggeli ÉLŐ adásban, akivel hétről-hétre felmossák a stúdiót, annak ellenére, hogy a fülére "súgják" a kérdéseket? Mit teszel? A, Kiveszem az élő adásból, mivel ez még túl nagy falat…..
Boldvai László salgótarjáni palotájának a képe elég erősen beleégett az agyamba. Főleg, hogy a képviselő összjövedelme havi nettó 250 ezer forint, és az ingatlanszakértő szerint az 1050 négyméteres palota rezsiköltsége kb. 200 000 forint. Nos, az APEH kapásból…..
kríípsz 2009.05.28 15:09:41
@laspalmas:
Nem a posztra. Beleolvasgattam a kommentekbe, és hirtelen felindulásból írtam ötleteket az "egyébként" szó helyett.
Akkor is mindegy volt, most meg méginkább.
Zero MSZP-kampányos postjának folytatásaként nézzük, mit alkottak a szabad, demokrata pártnál. Érzik, hogy szorul a hurok, közeleg a vég, beleadnak hát mindent. Demszky meg is mondta nyíltan a HVG-nek: "hvg.hu: Sokan bírálják az SZDSZ választási kampánystratégiáját: a…..
A Mónika-só ugye már a szellemileg retardált fogyasztók kedvenc sportműsora. Minek nekünk box vagy K1, mikor Mónika biztosan szállítja a különböző küzdősportokat? De ez a "kór" szépen terjed, már Joshi Bharat "beszélgetős" "műsorát" is elöntötte…..
kríípsz 2009.05.26 13:30:20
@Virág et.:
Én még emlékszem, mikor a Mónika show talán csak egy éves volt, és a Kész átverésben úgy "verték át" Mónikát, hogy egy primitív házaspár esett egymásnak műsor alatt, meg mindenféléket vágtak egymás fejéhez.

Na akkor leesett a Mónika álla, mi meg röhögtünk otthon a tv előtt, hogy -Áááá, ilyen nem létezik!-
Most meg, 5évvel később egy ilyen jelenet még a szolidabbak közé tartozik.
Tudod, változnak az igények. És van egy sanda gyanúm, hogy nem véletlenül.
Gyors post a kisember vs. Hivatal témakörben. Szeitz Ferenc két hete végrehajtási határozatot kapott: 30 napja van összepakolni, és elhagyni a helyet, ahol felnőtt, s ahol gyermekeit felnevelte. 16 év pereskedés után kipaterolták ingatlanából. – Egy szerencsétlen földhivatali…..
kríípsz 2009.05.26 11:43:23
@laspalmas: Mi az, hogy mit? Hát így semmit.

www.nol.hu/lap/mo/20090521-vesz_-_helyzetben

"- Az embereknek ki kell állniuk magukért, ha a politika nem teszi meg értük. S az ellenállást mindaddig kell folytatni, amíg politikai megegyezés nem születik a kérdésben - hangsúlyozza Simó Endre, aki szerint nem kívánnak ördöngösséget."

És akár másért is. Vagy egymásért.
Mindegy.
A Reakció ultramazochista bloggerei újra meglátogatták a Szent István parkot, ahol "részt vettek" a Népszava Feszt - Sajtófeszt 2009 rendezvényen.  (A Népszava, a Klubrádió, az ATV és a Vasárnapi Hírek szervezésében, a…..
Subba Rúgja ki a főnökét! 2007.05.02 11:50:00
Egy ideig azt hittük, megtaláltuk minden idők legbutább, legidegesítőbb honlapját, de aztán szerencsére ráébredtünk, hogy már megint rossz oldaláról nézzük a leglényeget. Az igaz, hogy az interneten ennyire fárasztó, hosszadalmas és bugyuta fejléccel még nem találkoztunk, de…..
kríípsz 2009.05.23 22:48:46
Mert sodi az :DDDD

sodi.freeblog.hu/archives/2009/05/22/Zsery_Zsreyhound/

Ha jót akarsz röhögni, nézz be a játszótér-kommentrészbe!
Ilyen szánalmas fickókat boldogabb időkben csak ketrecen túl mutogattak 5fillérért.
Ha így marad az ingatlanadó terve, akkor az emberek 5%-át fogja csak érinteni, nyilatkozta Bajnai tegnap az Estében. Kénytelen vagyok igazat adni neki, mivel én nem ismerek olyan kollégát, ismerőst, akinek 30 milliónál többet érne a háza. Bár nem is a Rózsadombra járok…..
kríípsz 2009.05.23 15:15:45
szentkoronaradio.com/belfold/2009_05_21_gyorsreagalasu-csoportokat-alakit-a-vesz

Van egy olyan érzésem, hogy hamarosan jól jönnek még ezek az alulról induló szerveződések, civil összefogások..

A vitához: Miért akarunk mindenáron egymás bukszájába kukkolni?
Azt hittem, van éppen elég közös gondolatuk, és "ellenségük" ahhoz az ide kommentelőknek, hogy ne egymást marják.
Vastagbőr Apróbb módosítások 2009.05.22 13:31:00
Apróbb módosításokat eszközöltek egyesek a választási kampányfilmeken. Íme: MSZP:  Június 7-én hallgass az eszedre és szavazz az MDF-re! Jobbik: SZDSZ:   FankaDeli a a refrént használta fel az SZDSZ-reklámból: Várjuk a többi hasonló…..
Most már lassan kezd elegem lenni a kis pártocska reklámjaiból, plakátjaiból. Mindenhol ott vannak, rengeteg óriásplakát, rengeteg sima plakát. Honnan van erre ennyi pénzük? Vagy a megsemmisülés előtt kiürítik a svájci Strabag-bankszámlát? A legfrissebb alkotásukat azonban…..
kríípsz 2009.05.22 20:43:06
@picur3ka (Beindultunk:
Na ez az, és mégcsak nem is állnak meg az egyenruhánal!
Félelemkeltő _Bakancsuk_ is van, jó kis vietnámi papucs helyett.

Itt van nekünk a 12sárga csillag(meg a kék, meg a fehérek), szóval egyáltalán a Honvédelem-már a szótól is a rettegés önt el, fujj- nácifasiszta gyökerű, elavult ostobaság.
Hálistennek, reformizálják azt is.

A demokratikus, modern hozzáállás az, ha az okos, országunk építgetésén buzgolkodó államférfiaknak, és sorosgyusziknak megmarad a páncélos bandériumuk,
és ha kirekesztett, többször felgyújtott, agyonlőtt roma társaink is végre lehetőséget kaphatnak megvédeni magukat a sóher náci parasztoktól.

Stukkert, kardot, lovat nekik is! (És jó étvágyat.)
Vastagbőr Késelés éneklésért 2009.05.21 10:01:00
Ilyen ország tényleg nincs, hogy a blog jelmondatát idézzem. Valahol a világ egyik eldugott csücskében tudnék ilyet elképzelni, nem itt nálunk, "Európa szívében"...... A sonline.hu cikke: "Kilencszer szúrt egy zákányfalui fiatal. Az eset 2008. február 1-jén…..
kríípsz 2009.05.21 11:48:05
@Mj: Még majdnem igazad is lenne, ha nem 2009et írnánk, és nem itt.
A Jobbik egy amolyan utolsó szelep.

Ha bejutnak a parlamentbe így vagy úgy, és az jön le, hogy csak melegedni járnak be, akkor itt bummbumm lesz, és ezt ők is tudják.
De talán ide már tényleg csak az használ.
kríípsz 2009.05.21 12:45:29
@Jancsibohóc /MSZP sponsored by KIA Motors/:

Valahogy éreztem, hogy nem kell felhozni a témát, valaki megteszi helyettem. :)

Miránk a jómunkásemberek néztek emberölési szándékkal, mikor csütörtök hajnalba munkába menet "...döntöttem én főegyenest, forgattam én síkot!..." nótáztunk kocsmából hazafelé.
kríípsz 2009.05.22 17:10:17
@Mj: Ez nem pszichológiai jellemző, ez butaság.

Most ha az ember tudja, hogy tévedett, nem egyszerűbb beismerni(legalább a tükör előtt), aztán a következő percben már mással foglalkozni; mint időtlen időkig csakazértis ezen lovagolni úgy, hogy már érzed, hogy nincs igazad?
Van egy harmadik MSZP EP-reklám is ... ami mindent visz. Aki megnézi, nem lesz ugyanaz, mint aki előtte volt. Én szóltam előre ..."Készült egy, a Barack Obama amerikai elnök kampányának elvén működő  "underground" film is. A spot a Mátrix című film…..
Végleges a cafetéria megadóztatásának a terve is. Két kategória lenne, a 32%-os adóval terhelt juttatások és az 54%-os adóval és 27%-os járulékkal terhelt juttatások. A kormány számításai szerint a 32 százalékkal adózó juttatások bruttó értéke összesen 154 milliárd…..
Ne nézzetek már ilyen hülyén! Igenis, van ilyen. Persze csak a nagy "mágus", Christian Panthera képes rá. Saját maga kereste meg ezzel a hírrel a Blikket, ők meg gyorsan kivitték a csepeli mezőre, hogy megmutathassa, mit tud....... Sírvaröhögős videó, hogy jól induljon a…..
Így kell az EP-választáson kampányolni! Üde, friss EU-s témák, és egy "hiteles", bár mélynövésű főszereplővel!Hol az erkölcsi bizonyítványod, Kolompár Elnök Úr? Ja, neked nincs is olyan ...  Azt hittem az SZDSZ filmje a mélypont ma, de nem, ismét tévedtem.…..
Ugye joga van mindenkinek szeretni vagy nem szeretni valakit, esetünkben Meggyes Tamást, Esztergom magát kiskirálynak képzelő, fideszes polgármesterét, a feljelentőbajnokot. Ha van meggyesahibás-blog, meg szeretgom oldal, ahol kendőzetlenül elénk tárják a Deutsch imitátor negatív…..
Vastagbőr Ki lesz a hatodik erő? 2009.05.15 16:47:00
A Gallup legfrissebb közvélemény-kutatása teljes új dimenzióba helyezte a "Ki lesz a harmadik erő?" címen futó, pártok közti élet-halál harcot. Ugyanis az SZDSZ-t megelőzte a Legyen Lehet Más a Politika - Humanista Párt listája is, így most már az a kérdés a…..
kríípsz 2009.05.16 21:11:43
Igen, igen a patásorbán veri a tamtamot már majdnem egy éve Athénban, TrianonTagadóTibiék balhéznak a tőkések ellen, ha G8as buli van Londonban, és rohadt náczifasisztarasszista csőcselék állt a taxisblokád mögött.
Megjegyzem, azóta a bizonyos blokád óta nem volt egyetlen halálos áldozata sem "monnyonle"tüntetésnek, vagy hídlezárásnak Magyarországon.

Miért is volt? Drágább lett a benzin?
Én meg kérlekszépen, pusziért dolgozok 12hónapból minimum ötöt!!!
A gyerek sulijának a faláról potyog a vakolat(amire még külön zsebből dobjuk össze a zsét), fizetem anyukám sarokműtétjét, és imádkozom a jóistenhez, hogy ne legyen bajom, mert ha kórházba kerülök pár hétre, nemtom mi lesz a családdal.
És akkor ezek a krajcárosbohócék meg beleröhögnek az ember képébe a Tényekben, hogy dehát költözzkisebbe! Neki meg ott virít a kitudja honnan virított 500millás villája.
Tized ennyiért karóba húztak már földesurat a húdesötét középkorban!
Szóval elmentek ám a fenébe a csöndesdolgozóvégezzeadolgát népbutítással!!! Hogy van képe bárkinek összemérni pár indulatból felgyújtott kuka általi kárt azzal, amit ezek nekünk összehoztak???

Csak csepp a tengerben: 1milliárd zöldhasút kapunk hitelbe összesen 73-89ig, de már Antall Jóskáék idejében a 20. milliárd dollárt fizettük vissza, és még azóta is ugyanazt fizetjük!

u.i.: Baromi nagy !!!SPOILER!!!, amit most mondok, de a képeden a doki önként be fog vonulni a diliházba az 5. évad végén, mert rohadtul nem fogja tudni, mi a valóság, és mit képzelt a vikodin miatt.
Állj le a szerről, bezuhov, és ugyan nyisd már ki a szemed, mert bajod lesz.
Már a pszichiket is leamortizálták, ahova menni tudnál!
Bajnai, olyan volt mint az a celeb, aki bugyi nélkül, széttett lábakkal száll ki a limuzinból, és "villant" egy merészet. Úgy is mondhatnám, hogy lehullott az álarc ... Ilyet talált mondani a pártonkívüli szakértő min.elnök a tervezés alatt álló ingatlanadó…..
kríípsz 2009.05.12 14:12:22
@Félkupica_Fehér_Főnök:
Mint jelzőt használtam egy ország állampolgárára. Ezért lenne kis betű, ha nem ezzel a szóval indult volna a mondat. Nem igazán értem a megjegyzésed.

És tényleg hollandok. Nem is csak nyugdíjasok. Csemetés családok.
Szóval van itt pénz, és kereslet a szépen karbantartott, csöndes, nyugodt környéken levő házakra. Nem magyar embereknek, de nem is ez a cél.
A gond csak ott van, hogy én nem fogom feladni az egészséges életemet már csakazértse egy panellakásért a Tesco mellett, vagy azért, hogy kimehessek cselédnek külföldre, akárhogy is cukkolnak!

Szabják meg magukat!
kríípsz 2009.05.12 15:09:31
@Félkupica_Fehér_Főnök:
Akár azok is lehetnének, akikre gondolsz. A lényeg szempontjából mindegy, hogy rövidebb-e a bőrük bizonyos részen, vagy sem.
A fontos, hogy Molnár Tamás, (3gyerekes családapa; gépészmérnök) besokaljon, és takarodjon jó messzire az élhető vidékről. (Fél éven belül ahogy a terveket hallgatom, jó, ha 50%a a földieimnek itt marad. Hívják már a rokonokat az új lakók. A mi telkünkre is lenne már vevő.)
El lehet innen menni. Jönnének mások nagyon szívesen a helyedre.

Nem hiszem el, hogy ezzel a bevétellel jönne el az eldorádó, vagy oldódna meg a válság.

Azt hiszem, kezdek megőrülni. Már semmilyen bársonyszékes intézkedésre sem tudom azt mondani: "Jószándékú ötletnek indult, de ejj, a megvalósítás útján csak hiba csúszott a gépezetbe."
Újabban még a kötőszavaikban is rendszert látok. Alapvető rosszindulatot.
Kérdés, kinek rossz. A zebrának biztosan. A gepárdnak nem. A magyarnak Magyarországon biztosan. Másnak nem.
Nem? 30 évre, svájci frankban? Tuti nem? Biztos benne? Érdekes .... Oszkó Péter kapott ...  Oszkó Péterről teljesen véletlenül pont tegnap írtam, hogy a Deloitte élén gőzerővel nyomul(t) a ciprusi offshore-bizniszben ('Minden út Ciprusra vezet'). Nos, szemmel látható a…..
kríípsz 2009.05.08 19:12:56
Jól, vanna. Elsőre olyan hihetőnek tűnt...

Forrás:
"A pénz törvénytelen.
Egy precedensper Amerikában

1969-ben Jerome Daly bíróságon támadta meg az árverezést, amit a bank akart foganatosítani,
mikor Daly nem tudta tovább fizetni a törlesztőrészleteket.
Daly azzal érvelt, hogy a jelzálog-szerződés törvényes tulajdonforma cserét ír elő a bank és közte.
Daly szerint azonban a pénz sohasem volt a bank tulajdona, mivel a semmiből keletkezett a kölcsön létrejöttekor.
Emlékezzünk a FED-kézikönyv passzusára: „kölcsönnél fizetési ígérvényt fogadnak el pénzért cserébe.”
A bank tartalékalapja sem változott a kölcsön folyósításától.
A pénz nem a bank meglévő vagyonából származott, hanem feltalálták, és semmit sem adott hozzá saját vagyonából.

A bank elnöke a tárgyaláson elismerte, hogy a FED-del együttműködve hozta létre a pénzt, ami csak a könyvelési tételekben jelent meg.
Azt is elismerte, hogy semmilyen törvény sem hatalmazta fel őket erre.
Törvényes ellenértéknek kellene léteznie, és azt kellett volna felajánlania.
A bíróság megállapította, hogy nem volt törvényes ellenérték.
Daly megtarthatta a házát.
A per tanulsága az, hogy amikor pénzt kölcsönzöl a banktól, akkor a kapott pénz nem valódi, ráadásul törvénytelen.
Ez érvényteleníti a szerződést, ugyanis a pénz sohasem volt a bank tulajdona.
Az effajta jogi értelmezéseket eltitkolják az emberek elől, és az egyének javait folyamatosan veszik el."

Pedig jó lenne ;) Érteni hozzá is jó lenne. Azt hiszem, utánanézek annak az OKJ-s dolognak.
Alig egy évet kellett várnunk, és újra Berlusconi libidójától hangos a világsajtó. 2008-ban volt, hogy az öreg a  kis Marát megrakta esélyegyenlőségi miniszternek. Már akkor is nagy felzúdulás volt, mert hát mindenki nyílt titokként kezelte, hogy az olasz miniszterelnök…..