Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Urison

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoki Sport Club Csíkszereda néven, kék-fehér-fekete színekben indulhat az új szezonban az SC, a csapat neve a címerben is magyarul szerepel majd. Ezt az értesülést Ráduly Róbert, Csíkszereda jégkorongbarát polgármestere megerősítette blogunknak, de közölte, az adminisztrációs…..
Jönnek az elődöntők az olimpián, este kilenckor az Egyesült Államok és Finnország, hajnali fél négykor Kanada és Szlovákia csap össze. Vancouveri idő szerint csütörtökön csak a péntek déli első meccsen érdekelt két csapat edzett. Kanada sajtótájékoztatót tartott néhány…..
Urison 2010.02.26 21:08:33
Tizennégy győztes meccs után kikapott a Wasinghton. Kilenc idegenbeli győzelmet követően a Columbus lenullázta a San Josét. Nem könnyű nyerni Anaheimben, a Ducks sorozatban tizenegyedik meccsén maradt veretlen. Kovalcsuk megint pont nélkül maradt. Még nem indult be Ilja Kovalcsuk New…..
Egy Mol Liga-mérkőzés lesz csütörtök este, de az sokakat érdekelhet. A magyar hoki legnagyobb múltú párharcának legújabb felvonásában hétkor az Újpest látogat Pesterzsébetre. A rendszerváltás óta felváltva gyengélkedett a két egyesület, idén azonban úgy tűnik, a zöldek…..
Ezúttal nem volt kérdés, ki a jobb. A Detroit a Stanley-kupa döntőjének ötödik meccsén 5-0-ra gázolta el a Pittsburghöt, 3-2-re vezet. Pavel Dacjuk két gólpasszal tért vissza. Nehezen lendült bele a Detroit, 5 és fél perc után lőttek a hazaiak először kapura. Red Wings…..
Jó hír a Detroit-, rossz a Pittsburgh-szurkolók számára: Mike Babcock Red Wings-főedző bejelentette, az orosz Pavel Dacjuk jégre léphet a 2-2-re álló Stanley-kupa-döntő ötödik mérkőzésén. A Detroit legkreatívabb játékosa a Detroit–Chicago főcsoportdöntő második…..
A szlovéniai világbajnokságon csapatunk (Sport Club) kapusa folytatta kiváló teljesítményét. A nemrég 18 évét betöltő, zseniális tehetséggel rendelkező Ruczuj Gellért ma a horvát válogatott játékosainak ölte az idegeit. 49 kapuralövésből egyetlen egy ment be az általa…..
Hajrá Sport Club HC-szépítés 2009.03.21 21:40:00
  A román bajnoki döntő harmadik mérkőzése előtt sok volt a találgatás, hogy folytatódik-e a Sportklub győzelmi sorozata vagy magára talál a HC Csíkszereda. Kérdések sorozata, esélylatolgatás...Na de a mérkőzésen minden eldőlt.  A mérkőzés már a legelső…..
A Prosport szerint megindult két szlovák játékos román állampolgársági eljárása. A román sportnapilap úgy tudja, Patrik Polc és Peter Ordzovensky a két jelölt. Mint Tánczos Barna, a román szövetség elnöke nyilatkozta: "Természetesen beszéltünk a játékosokkal…..
A keddi játéknapon mindkét csíkszeredai csapat nyert, így már matematikaliag is biztos, hogy HC–SC döntő lesz Romániában. Négy forduló van hátra a középszakaszból, a HC előnye öt pont az SC előtt. A bronzért a Steaua és a Brassó csaphat össze. Így a szezonban a két…..
Urison 2009.02.18 17:15:38
@szalonnas: Jaj bár csak igazad lenne , és a HC nyerné a RB-ot is.
De szerintem , még azért sem fogják könyen adni a börüket :)
Hajrá HC !!!
A három győzelemig tartó döntő első két mérkőzését két héttel ezelőtt játszották. A HC Csíkszereda többgólos győzelmeket aratott az SC ellen. Ha ma is nyer, a Mol Liga első szezonjának nyertese lesz. Ha az SC kerekedik felül, vasárnap is rendeznek mérkőzést. A helyi idő…..