Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keselyűbt

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki lát valami különbséget, az szégyelje magát! Ejnye bejnye, miért nem lehet csukott szemmel hinni a reklámoknak?..
Gondoltam... Miért? 2010.02.21 20:15:01
 Sokan kérdezik: miért csinálom le ilyen nagy ívben a pénzt? Miért nem fordítok több időt a fiúzásra? Talán választ ad ez a vers.Mécs László:A gyermek játszani akartA vonat futott. A kupé-dobozokszűkek voltak. A gyermek unatkozott.Tavaszi csermely-életnek szűk volt a part.A…..
keselyűbt 2010.02.22 18:04:33
Gondoltam... Hajrá, buszosok! 2010.01.08 19:07:29
Hideg van, és csapadékos az idő, ezért szegény nyuszik nem tudnak motorral menni dolgozni. A vonat vagy megy, vagy nem, teljesen kiszámíthatatlan. Marad tehát a busz.Hétfő óta, mint az közismert, a buszsofőrök a kollektív szerződés szerint dolgoznak. Mivel már nincs kollektív…..
Már elnézést, de NEM fogok az interneten tiltakozni azért, mert nem a Sláger és a Danubius nyert!Mindenkit kérek, hogy NE küldjön nekem erről linket, levelet, és semmi nyávogást!Ez megint ugyanaz, mint a hírhedté vált "Veszélybe került világunk egy része!" írás!…..
Oké... olvastam én már sok idióta chat beszélgetést, de ez mindent ütöt... nem tudom, tényleg megtörtént-e, vagy kitalálták... de remélem kitalálták. A forrás a bash.hu, köszönet érte Akarának... akit ezúton megkérnék rá, hogy mesélje már el, mi is ez...Remélem nem itt…..
Azért beszarok... szóval én szeretem az állatokat. Aki megkínoz csak úgy egy állatot, azt nagyon szívesen bántalmazom. De soha nem fogom elfogadni, hogy egy állat egyenrangú lehet az emberekkel. Az adó 1%-ának felajánlása kapcsán mindig haragos leszek, amikor látom a rengeteg…..
keselyűbt 2009.06.24 18:20:59
@Alister:
Kedves Alister! Félreértés ne essék, nem mondtam, hogy Xinafnak nincs igaza, csak örök hibám, hogy szeretek belegondolni a másik oldalba is. Sajnos hajlamosak vagyunk hamar megítélni és elítélni másokat, mindezt úgy, hogy magunk is tele vagyunk hibával. Ha hozzászólásaimmal gondolatokat tudok ébreszteni és olvasóim kissé megfontoltabbak lesznek, már megérte. :-)
Rendszeres olvasóim tudják, hogy rajongója vagyok Soós Zoltán költészetének. Több versét is leközöltem már (elöbb-utobb be fogom cimkézni a blogom). Van egy verse, ami szinte 90%-ban illik rám. Ma egy hírtelen pillanatomban úgy határoztam, miért ne ileszkedjen ez 100%-ban…..
keselyűbt 2009.05.07 21:16:53
Kedves olvasók!Azon kaptam magam, hogy alkalmazkodom az igényeitekhez. "Túl sokat politizálsz!" - és én nem, vagy alig poltizáltam. "Túl hosszan írsz!" - és én rövidebbre vettem a bejegyzéseket. "Ne depizz már annyit!" - és én nem írtam már le, amit…..
Ezen bejegyzésem egy reagálás egy blog egik bejegyzésére. Téma: ateizmus. Az eredeti írás ITT található (szerző saját kérésére, a hivatkozás eltávolítva). Elnézést, ez egy hosszú írás lesz...Ez egy ateista meggyőződésű írás. Az olvasó vallásosságában kárt…..
Végetért életem legsz@rabb húsvétja. 16 éve tértem meg, azóta soha nem volt ilyen. Sok minden közrejátszott: 1. Rossz hangulatú volt a Feltámadási Szertartás. Egyszer már volt ilyen (amikor 3 csepp eső miatt elmaradt a körmenet), de ez ha lehet, még rosszabb volt. És persze…..
Gondoltam... Öregszem 2009.02.12 19:13:00
Hirtelen rádöbbentem, hogy öregszem. Fizikailag is sokkal könnyebben elfáradok, mint régebben, és lélekben is kevesebbet bírok.   Úgy érzem, feltétlenül szükséges számomra a leki vezetés.Hangulatomat legjobban az alábbi dal mutatja be (Sztárcsinálók:Prológus):Egy…..