Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GreenDragon

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na kérem szépen, az első órában megismertük a főszereplőket, megtudtuk, hogy a vérfertőzés a kitalált birodalmakban is népszerű, találkoztunk egy hirtelenszőke gyökérrel, aki egy barbár vezérnek adta a saját húgát 40 000 fegyveresért cserébe és nagyon szeretne király…..
Tegnap Index anyánkon megemlékeztünk a sorozat hátteréről egy hosszabb írásban, ma, annak örvén, hogy este az HBO bemutatja a sorozat prológusát (figyelem, CSAK ma este, CSAK egyszer, szóval figyelni), megmutatjuk, kik alakítják a legfontosabb karaktereket. Sok kép lesz, előre…..
A Showtime a Tudorok sikerén felbuzdulva újabb színes-szagos történelmi sorozatba vágta fejszéjét, ezúttal a XV. századot kinézve, pontosabban a Borgiák uralmát, amiről sok jót nem lehet elmondani, ugye. Rodrigo Borgia VI. Sándor néven ült a pápai trónon 11 éven át,…..
GreenDragon 2011.04.04 15:08:41
@nasteey: :))) Nekem is eszembe jutott, hogy de jó lenne :) De sajnos nem szerepel.
Nekem egyébként bejött a pilot, de ha uncsi lesz, akkor cancel.
Megjött az eddigi legjobb, legerőszakosabb és legcsöcsösebb trailer az HBO idei első nagy durranásához (a második majd ősszel a Luck lesz), amit egy nappal az amerikai premier után mi is láthatunk majd. Fogjuk is, nagyon várós.  ..
Egy nagyon kedves és rendkívül felháborodott olvasónk hívta fel figyelmünket az alábbi riportra, amiben a Mokka két műsorvezetője és egy filmszakértő cseveg Chris Nolan harmadik Batman-filmjéről. Amikor felvezetésként bejátszották a Batman: Arkham City című videójáték…..
Mert ha Lara Croft a női Indiana Jones, akkor Cate Archer minimum James Bond szexi kiadása. A No One Lives Forever játékok hősnője a háttértörténete szerint valaha betörő volt, de aztán pandúr lett belőle, a Unity nevű titkos szervezet első női ügynöke lett. A kémnő 2000-ben…..
IDDQD Bréking: Battlefield 3 2011.02.04 13:05:00
Egy darabig gondolkoztam a megfelelő címen, aztán rájöttem, hogy akinek ennyitől nem nő meg a pulzusa, annak mindegy mit írok, szóval a lényeg: március elsején hivatalosan is megindul az őszre tervezett Battlefield 3 marketinggőzhengere, egyelőre csak ez a teaser videó van (igen, én…..
Hazudtunk, csak 970 milliót, ebből a december egymaga 213 milliót hozott össze. Legalábbis a Forecasting and Analyzing Digital Entertainment elemzőcég adatai és becslései alapján, aminek aztán vagy hiszünk, vagy nem. Toplista is van a legjobban tejelő steames játékokról,…..
A Ron Howard-Brian Glazer duó szeptemberben jelentette be, hogy három mozifilmben és az azokat összekötő két tévés évadban kívánják elmesélni Stephen King közel négyezer oldalas, posztapokaliptikus pszeudowesternjét. A formabontó adaptáció megértéséhez ráadásul mindent meg…..
Ideális esetben az Oscar-díjas Martin Scorsese (akit, ha be kell mutatni bárkinek, nagy a baj), az Emmy-díjas Terence Winter (aki a Maffiózók egyik írója volt, a Maffiózók pedig minden idők egyik legjobb sorozata), valamint a zseniális Steve Buscemi neve garancia arra, hogy olyan…..
IDDQD Heti retro: Barbarian 2010.11.25 14:00:00
Amikor két hete megszavaztátok a Barbariant eheti játéknak, volt egy kis bizonytalanság a kommentekben arról, hogy melyik Barbarianról van szó. 1987-ben ugyanis két játék is megjelent ezzel a címmel, egyik a Palace Software-től, másik a Psygnosistól. Az utóbbi nem különösebben…..
Breaking news! Napok óta azon gondolkozom, hogy fog engem (és minket) rávenni a kormány, hogy hagyjam ott a fenébe a magánnyugdíjpénztáramat, és térjek vissza a langyos lábvíz állami rendszerbe. A megoldás megszületetett, nem kicsit basz oda: "Elveszíti jogosultságát az…..
Múlt héten a Tv2 egész jól teljesített a műbalhé-fronton, a Mokkában tortát hajigáló Pákó és káromkodó Jimmy-rokon hozta az olvasókat/nézőket, az RTL-nek is lépnie kellett hát valamit. S lőn, fogták a magyar popélet egyik legkínosabb pillanatát jelentő Anti-Fitness Club…..
Geekblog Predator 1+2 2010.08.18 11:30:00
Az a legcoolabb, ahogy Arnold kiszáll a helikopterből. Előreengedi a többieket, közben szivarozik. Kidobja a zsákját, és csak aztán ugrik ki ő is. Ezt tanítani kellene a színművészeti egyetemeken - filmben ezentúl csak így lehet kiszállni helikopterből. Vagy meghalni. Ahogy a…..
IDDQD Hát ezért készült a Steam 2010.08.05 15:33:00
Nem, nem fogunk vicceskép-bloggá változni, de ezen konkrétan felröhögtem, ilyen csökevényes a humorom, na. Szóval Newton és az alma után szabadon, ezért adta ki az ukázt a Valve-ban a legendásan karcsú nagyfőnök Gabe Newell, hogy srácok, fejlesszünk egy ilyen digitális…..
Véletlen egybeesés, hogy éppen amikor megírtam a Monkey Island-cikket, a Kotaku előásott két videót a Space Quest III-ról. Mint írtam, a Secret of the Monkey Island azzal hozott újat a kalandjátékokba, hogy nem lehetett meghalni benne (csak egy helyen, de ott is poénból). Korábban…..
2007 július 9-én hoztuk le az első posztunkat - hogy a Cloverfield mekkora pofáraesés lesz, ekkor még csak nem is sejtettük - és azóta megállíthatatlanul nyomulunk. Aki pedig folyamatosan olvas minket, magára vessen.A színfalak mögött mexikói szappanoperához hasonlatos…..
Korábban tipelgettünk, nos, most itt a hivatalos lista is, némi meglepetéssel (hamarosan lesz egy nagy cikk a dologról Index anyánkon), és papírformával. Az elpusztíthatatlan Julia-Louis Dreyfus és Toni Collette nevezését nem értem, mint ahogy azt sem, miért nem jelölték a TBBT-t a…..
– Úgy vívsz, mint egy tehenész. – Persze, mert te meg úgy harcolsz, mint egy tehén. Egy megsemmisítő válasz a tizenhat közül, amit a Secret of the Monkey Islandben lehetett olvasni, a kardpárbajos részeknél. És egy idiotizmus a rengeteg közül, amik a programot az addig…..
Manapság is tombol ez a betegség a modern sorozatok körében is, hiszen elég, ha a FlashForward vagy a Terminátor széria befejezésére gondolunk. Lezáratlan, megoldás nélküli finálék voltak ezek, a katarzisról pedig ne is beszéljünk. Számos műsort tettek tönkre így a készítők,…..
Na, akkor ezzel is megvolnánk. Hat év, 121 epizód, megannyi felejthetetlen pillanat és fejvakarós epizódvég után búcsúzott a Lost - stílszerűen pontosan úgy, amilyen az egész sorozat volt: ez a nettó 103 perc (a sok reklám miatt nem jött össze a 108?) éppúgy megosztja majd a…..
Talán senkinek sem kell bemutatni korunk egyik legolvasottabb íróját, Stephen Kinget, aki zűrös regényeihez méltó életet élve tett le sokat az asztalra. Müvei közül a 7 könyvből álló regény, a Setét Torony vár megfilmesítésre, ami irányt is mutathat a mai napig a Harry…..
A Starz amerikai kábelcsatorna idei sikersztorija mindenképpen a Spartacus Blood and Sand című sorozat, ami már a címében sem nagyon kínál zsákbamacskát: vér és homok van bennne bőven. Mindkettő az arénára utal, ahol Sparti és haverjai a római előkelőségek és a mellüket…..
A Variety írta meg ma, hogy bekövetkezik az, amit már régen lehetett sejteni: a Fox a nyolcadik nap után, azaz akkor, amikor a sorozat érvényes szerződése lejár a csatornával, nem kér többet Jack Bauer kalandjaiból. Ennyi volt, kérem szépen, Jack minden lehetséges ellenséget…..