Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bossi

14 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
Először is mindenkinek nagy-nagy köszönet a tegnap esti buliért, a több, mint 80 önzetlen közreműködőnek ezúton is, és mindazoknak akik így, vagy úgy besegítettek, hogy ez az egész talpra állhasson.És persze kiemelt nagy köszönet a 918 fizetővendégnek, akik jegyük…..
help jamaica Ma Este! 2009.06.12 09:16:03
Eljött a nap! Ma este találkozunk az A38-on, HELP Jamaica Charity Dance!A következő napokban meg persze beszámolok itt az eredményekről, meg remélem sok fotót is felteszek majd. Most pakolás, aztán már délutántól indul a terep előkészítése.19:00-tól már lehet jönni az orrterasz…..
bossi 2009.06.12 15:07:50
@Piranja: Ma talán nem is az a legfontosabb, hogy mekkora lesz a durranás, hanem hogy ott legyünk!
Azért remélem szórakozásnak sem lesz utolsó!
Este találkozunk!
help jamaica 1 Nap Van Hátra! 2009.06.11 10:42:55
Hát akkor holnap! Már este 7-8 órától várunk az A38-on! Korai érkezés ajánlott: az első 300 vendég között (az LB27 és a PASO Ska koncert közötti szünetben) 2 x 2 db Buju Banton koncertbelépőt (június 28-án szintén a hajón lesz) sorsolunk ki!HELP JAMAICA CHARITY MIX CD (34…..
help jamaica Yes, We Can! 2009.06.09 12:55:00
Dance To The Offbeat And Make It Happen! Már csak 3 nap! szóljatok másoknak is, és gyere el Te is, hiszen ott a helyed! Befutottak a CD-k, így pénteken az A38-on lehetőség nyílik majd a hivatalos HELP JAMAICA CHARITY MIX-CD megvásárlására is, amelyen olyan előadók működnek közre,…..
Bő egy hét van hátra egyre közeledik a nap és jövő hét pénteken megtartjuk a HELP Jamaica budapesti eseményét. A fellépők névsora már közismert, lassanként a pontos programbeosztás is kialakul.Egyébként némi gond, ami a múlt héten derült ki, hogy az A38 - talán apró…..
Miközben a budapesti esemény reklámanyagai éppen nyomdába kerültek, érdekességképpen csatolom nektek a május 30-i jamaikai Charity Dance flyerét, íme:                ez a buli egyébként (ha a technikai…..
Immár teljesnek mondható a június 12-i budapesti Charity Dance fellépőlistája! 3 helyszínen zajlanak majd az események, a repülők pedig jövő héten nyomdába kerülnek.A lista:LADÁNYBENE 27 BUDAPEST RIDDIM PASO TRADITIONAL SKA SPECIALRIDDIM COLONYKNOTTY HEADZ ROOTS KOMPAKTIRIE-ITHE…..
bossi 2009.05.11 22:07:39
@Rastapt: hozzá kell tennem, hogy karitatív rendezvényről lévén szó itt minden fellépő gázsi nélkül vállalta el a fellépést! Ha nem így lenne nem is lehetne csak 1000 ft a belépő.
bossi 2009.05.13 18:55:27
@reggaeculture: javítva, a többi privátban ment
           Na kisebb szünet után visszatért a blog, és belekezdek az európai körképbe. Még mielőtt elfelejtem, gyorsan leírom megint, hogy interaktív blogról és tévedéseket könnyen beismerő szerzőről van szó. Ha bárki…..
bossi 2009.05.06 20:21:28
@yaaman: üdvözlet! a szóbanforgó kulti-hakni-vád az akkori kultisvezetők részéről a Supersonic ellen szólt...(no comment)! (2002-ben)
zrínyi-nyomda mindenképpen a pecsa elött volt. szerintem 2001-ben vagy 2002-ben.
Love Tank for life!
Big up fanatiks!
help jamaica Cassava Piece 2009.04.22 10:14:00
A Help Jamaica! támogatásával és gondozásában ezen a környéken, "Cassava Piece" negyedben épül majd meg a vadonatúj napközis és tanuló otthon.  További aktuális benyomások Cassava Piece-ről Birte (a Help Jamaica egyik alapítója) jóvoltából aki jelenleg is a…..
Nemcsak itthon, világszerte zajlik a szervezés. Eldőlt - a talán egyik legfontosabb esemény - a jamaikai Help Jamaica rendezvény időpontja és helyszíne is.További hír, hogy elkészülőben van a rendezvény designja is, hamarosan prezentáljuk itt is.Még hír, hogy a HELP Jamaica!…..
Nagy örömünkre postafordultával be is futottak az első fellépő visszaigazolások, így már most biztos, hogy remek lesz a program a HELP Jamaica! segélykoncerten! Biztosan fellépnek (persze ha nem jön semmi közbe): zenekarok: Riddim Colony, Ladánybene 27, Knotty Headz, Budapest Riddim,…..
Az utóbbi hetek látszólagos semmittevése után mostantól valóban gőzerővel beindul a szervezés. A legfontosabb, hogy eldőlt a budapesti Help Jamaica segélykoncert időpontja és helyszíne. Nos, június 12-én pénteken kerül sor a nagy támogató megmozdulásra, mégpedig az A38-n,…..
Greetings madzsar soundclash fanatiks!!!   Nem is tudom hol kezdjem. Mondjuk Amsterdam – Amstel állomáson, mert onnan indult a war busz. Rent a Vybe aka Giselle egy nagy fekete néni mint kiderült Ziggi turnémenedzserének nővére, na ő szervezte meg a buszt A’damból a War…..
bossi 2009.04.09 18:17:31
sziasztok kedves madzsar soundclash fanatiks!úgy döntöttem, hogy lesz még egy utolsó utáni bejegyzés a magyar reggae szcénával kapcsolatban. na azér nem ennyire, ennek az írásnak az apropója a múlt héten végetért budapest selectors league.szokás szerint mondani sem kell ki rakott…..
bossi 2009.02.26 16:54:33
jó volt és győzött az egész LIGA és ez a lényeg.
Matic joggal nyert ő gyüjtötte a legtöbb pontot, ez nincs kétségbe vonva, mert amikor kellett, akkor az ő tábora volt a leghangosabb, és ez döntött.
DE!
Senki nem vitatja, hogy jó és kiegyensúlyozott szetteket hozott, és kellemesen, tényleg ügyesen is keverte azt, én továbbra is azt mondom (személyes véleményem, már ha jogomban áll ilyet formálni, szerintem miért ne lenne), hogy voltak nála jobbak, voltak nála kreatívabbak is és láthatóan hallhatóan voltak, akik nála többet taktikáztak, törték a fejüket és felkészültek versenyről versenyre, fordulóról-fordulóra, hogy meglepetéseket okozzanak. (persze a selectorok lemezparkja is befolyásolja ki miből meríthet).

És természetesen semmi kivetnivaló nincs abban, ha a fórumon az emberek elmondják a személyes véleményüket, hiszen senki nem kiáltott csalást, mindenki gratulált Maticnak, egyszerűen ismét ízlések és pofonoknál tartunk. Amúgy iránt akár Matic is elmondhatta volna a véleményét, hogy ő hogyan látta.
Azt gondolom ha a versenyzők mindegyike elfogadta, hogy ez egy játék, egy közös klub, ahol a jelen lévő közönség dönt, és mindenki emelt fővel fogadta az imitt-amott meglepő eredményeket, akkor ugyanilyen alapon a győztesnek is illik hasonlóan elfogadni, ha egyesek elmondják a véleményüket - hiszen ez is a játékhoz tartozik. vagy ez már nem?
szerintem, ha elvárás elegánsan veszíteni (ugye egy játékban), akkor győzni is illik elegánsan (ugyanabban a játékban).
De oké, (tényleg nem vitázva, hanem véleményt fogalmazva írok) egy rajongótábor (akik többségükben mások fordulóira kiváncsiak sem voltak) hangosabb volt a közönség többi részénél, így ez az eredmény jött ki.
Matic nyerte a bajnokságot, mert ebben a játékban rá szavazott a többség. De ezt nem illene összetéveszteni azzal, hogy Matic a legjobb reggae-selector, és roppant elszomorítana, ha ő ezt így gondolná...
summa summárum: Matic nyert, jár a gratuláció, övé a kupa, de ahogyan a rajongótáborának joga volt rá szavazni és ezzel véleményt formálni, a közönség többi részének is joga van elmondani a véleményét.
Semmi kivetnivalót nem találok abban ami a fórumon ment.
Az én (játékból) felállított sorrendem továbbra is: 1. Jumo Daddy 2. Krama 3. Dermot 4. Bosi 5. Matic.
Ez az én ízlésem és az én véleményem, 100 másik embernek meg 100 másik.

bar.üdv. a blognak bosi.
helpjamaica.blog.hu
help jamaica Irány Jamaica 2009.02.16 12:06:57
A legfrissebb hír, hogy 19-én, vagyis csütörtökön a Help Jamaica! irányítói felkerekednek a tengerentúlra, hiszen 20-án este máris egy támogató-partyra kerül sor Bronx NY-ban, a neves helyi TEK 9 sounddal, és az esemény egyúttal a Help Jamaica! USA-béli hivatalos alapító…..
help jamaica Help Jamaica! 2009.02.14 16:30:00
"Knowledge is the key to success and a better life."A környék, ahonnét egykor Bob Marley elindult, hogy meghódítsa a világot, mára a szegénység és az erőszak melegágya. Azt mondják, aki itt születik annak esélye sincs egy tisztességes munkahelyre, életre.De ennek ellenére…..