Regisztráció Blogot indítok
Adatok
uniball

0 bejegyzést írt és 220 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hegymászás és úgy általában az extrém sportok szélsőséges gondolatokat váltanak ki az emberekből. A többség elképzelni sem tudja mi a fene lehet jó benne. Kisebb vagyonokat áldoznak arra, hogy sanyargassák, életveszélynek tegyék ki magukat újra és újra.Akit viszont egyszer magával ragadott ez a…..
uniball 2016.06.21 12:01:41
Minden jel arra mutat, hogy egyre többen unnak rá a tökéletes testekre (pontosabban: a tökéletessé retusált fotókra), és ez immár a pénztárcákon is érezhető. Az új trend egyik nagy haszonélvezői azok a fehérneműmárkák lehetnek, akik időben kapcsolnak...
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
És ki tudja ezt rajtad kívül? Mert ha tényleg az, akkor bizony ott volt az idei szezonnyitó Parkoló Parádén május kilencedikén és nagyon-nagyon sokan látták. Fantasztikus sleeper-Mitsubishi, kanzdsikkal teli, japán belpiacos Supra Mk.4, a sárga földig ültetett cult-klasszikusok,…..
uniball 2015.05.13 09:52:42
@uniball: Korrigálok, azért vannak tényleg szép autók is, amiket érdemes parkolóban is megmutatni, első körben csak a suhancos szekciót találtam meg :)
TComment Ön rosszul tudja 2012.09.25 05:47:44
Alig megy jobban, mint egy dízel Passat mégis vigyázzba állhat tőle mindenki. Kilencmillió alatt ajándék. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
uniball 2015.05.09 19:50:03
@peterta: Mostanában képbe került a lehetősége egy GT86/BRZ vásárlásának. Néhány dolog viszont még visszatart, amihez egy tulajdonos (lehetőelg objektív :) véleménye sokat segítene. A hátsó sorba hány éves gyerekek férnek el és tudnak lehúzni 50-100 km-t anélkül, hogy büntetés jellege legyen? Sokat olvasom, hogy ez a teljesítmény még azért nem sportatuós és ha jól tévedek Te is megokosíttattad az autót. Hogyan, mivel, mennyiért lehet/érdemes komolyabbá tenni, mit lehet elérni? Miért GT86 és nem BRZ? Subaru tulajként én inkább az utóbbihoz húznék.
uniball 2015.05.10 15:46:32
@peterta: Köszönöm a válaszokat. A bal egyben 192cm pilóta ülne, tehát a bal hátsó ülés kilőve. Nyilván nem családi autóként, hanem második játszós, bejárós autó lenne, de azért alkalmanként 2 gyereket is hátra kell pakolni amíg eljutnak az oviba/iskolába. Most még a "tényleg kell ez nekem?" fázisnál tartok, amiből még bármi lehet, de nem kizárt, hogy egy tesztvezetés eldönti a kérdést.
Az amerikai Drag Times szerkesztősége volt olyan piszok szerencsés, hogy kitolhatták az új Tesla P85D szemét. Ami persze így, ebben a formában súlyos képzavar, láthatóan a Tesla préselte a bent ülők szemgolyóit egészen mélyen a gödreikbe. Csak úgy repkednek a Holy shit!-ek, nekem…..
uniball 2015.01.31 12:31:53
@Shadowbull: Nem azért nem váltotta le, mert nincs megfelelő technológia, hiszen a Teslák akár 500 km-t is elkaristolnak. Nyilván van még mit csiszolni az energiatároláson, de vannak életképes alternatívák és jellemzően az átlag autóso km teljesítései nem haladják meg a napi 100 km-t. Az elterjedését egyetlen dolog gátolja még, az ára. Mint minden technológia újdonságnak, ennek is kell pár év, hogy beérjen a köztudatba és a fejlesztési költségeket visszafizesse az a néhány tehetős első vásárló, aki fontosnak tartja, hogy a legújabb technológiát birtokolja és talán még a környezetvédelmi szempontokat is figyelembe veszi.
A kőolaj a múlt és egyelőre a rövidke jelen, az elektromos közlekedés egyértelműen a jövő. Érdemes előre tekinteni és a lehetőségeket nézni, ha nem így tennénk, még lóvontatta kocsikkal közlekednénk.
uniball 2015.01.31 13:03:00
@tehtube: Ezt a gázórás dolgot részletezd egy kicsit, érdekelne :)
uniball 2015.01.31 13:06:59
@Gery87: A Tesla most fejlesztette jelentősen az akkumulátor gyártó kapacitásait, talán még új üzemet is építettek. Azon túl, hogy egy bizonyos szint után valószínűleg nem a pénz motiválja a haladó gondolkodású embereket, hanem inkább az, hogy formálják a jövőt, egyáltalán nem volt rossz üzleti döntés megosztani a Tesla szabadalmait, hiszen több villanyautó, több akkumulátor, amiből valószínűleg most a Tesla gyártja a legjobbat.
TComment Benzinest? Hülye vagy? 2014.02.04 06:20:00
Nem sokat gondolkodnék, ha új autóba motort kellene választanom. Elfogytak az érvek a benzinesek mellett. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
uniball 2014.02.04 09:38:39
@dr. Mutyilufi Dr.: Ez így igaz, de ha valaki használja is az autót, akkor 1-2 év alatt behozza a különbséget, utána már "nyereséget" termel.
uniball 2014.02.04 09:40:01
@Ciri: Ja, csak az átlag pógárnak meg sem fordul a fejében a V8, mert nem az autó etetésére akar keresni, hanem közlekedni szeretne vele.
Yoshihiro Shimada öt éve járja a világot kerékpárjával, pénteken érkezett Budapestre. A VII. kerületi hostelben szinte rögtön meg is szabadították kedvenc járművétől. A japán utazó a bulinegyed közelében található Kertész utcában szállt meg pénteken. A kerékagynak azt…..
Manapság egyre divatosabbá válik az a téves nézet, hogy a buzik is emberek, és hogy őket is édesanya szülte. Egyre több meleg bújik elő, vonul fel, aztán még nekik áll feljebb, ha a normális emberek nyíltan lerohadtbuzizzák, ratyizzák vagy köcsögözik őket. Lassan már meg sem lehet rugdosni a buzikat…..
uniball 2013.10.06 23:14:15
@Valóraváltógép: Te biztos politikus vagy, mert rendre ferdítesz. A melegfelvonuláson is a felvonulók üvöltöznek az "ellentüntetőknek", hogy mocskos heterók.
Elárulom nincs olyan, hogy buzi, vagy nem buzi - ahhoz egyébként sincs semmi közöd, hogy ki mit csinál a másikkal közös beleegyezéssel. Olyan van, hogy ember. Ha nem tudod elfogadni azt, hogy van néhány ember aki mást szeret mint a többség, akkor nem tudod elfogadni azt sem, hogy ha más a bőrszíne vagy más ruhát hord, vagy bármit ami eltér, akkor az nem a másik hiányossága hanem a tiéd.
Persze lehetne súly, hajszín, szemszín, vagy egyéb vele született tulajdonságok alapján is ellenségképet kreálni, csak nem érdemes, mert ezek hozott dolgok.
Ez a "hiszti" addig él amíg táptalajt ad neki a nyáj. Onnantól kezdve, hogy elfogadjuk, és mindössze egy adat lesz a sok között (ja Te meleg vagy, ok Te tudod) már nem is fog érdekelni különösebben senkit. De ez már intelligencia kérdése, mint minden ami elfogásról szól. És elnézést kérek mindenkitől, de aki erre képtelen, az valóban hülye!
Részemről ennyi, további jó gyűlölködést.
Gulyás István riporter legendás interjújáról lesz szó, de távolabbról indítunk. Köztudott, hogy a magyar köztévé feladata, hogy alternatív valóságot fessen a kedves tévénéző nappalijába. Úgy tegyen, mintha visszatértünk volna a Kádár-rendszerbe, a magyarság ősi…..
Lenyúlta a pénzt, az autótulajdonos amatőr hibáival segített neki, a rendőrség tanácstalan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
uniball 2013.08.16 17:05:20
@ColT: Én is laikus vagyok. Megnézem, hogy mik az aktuális árak, belövöm értékarányosan, lefotózom, leírom a lényeget és ha valakit érdekel megmutatom neki. Ehhez nem kell nepper. Kb. fél óra, fotózással együtt egy. Ha nő lennék megkérnék a családban valakit, hogy segítsen, de egy vadidegenre aki több száz e Ft jutalékot levesz, nem bíznám. Bele van égetve a fejekbe, hogy ha autó, akkor kereskedő, csak éppen azt nem látják, hogy ő ebből él, tehát mindenképpen drágább lesz, ráadásul azt sem tudom ki volt a tulaj. Szerintem ideje elfelejteni a neppereket.
uniball 2013.08.16 17:22:58
@ColT: Kereskedésbe bevinni és lepapírozni sztem több meló mint fölrakni a netre, ráadásul nem köt semmi ha meggondolom magamat és addig is tudom használni. Az a baj, hogy az emberek lusták és madarak, a "kereskedők" meg lerabolják az ilyet az a baj.
uniball 2013.08.16 20:27:21
@visszakettopadlogaz: Azért ez nem ua. Az egyikkel van meló nem kevés és érteni sem árt hozzá a másik meg lényegében annyi, hogy ki rakja fel a netre és fogadja a júzereket. Persze ha olyan hírrel lennének a festők mint a nepperek, lehet én is kifestenék inkább.
Továbbra sem értem mi szükség az "kereskedőkre" azóta amióta van internet és lényegében az emberek 90% ott választja ki az autóját.
Belsőség Jobb, mint a Navara? 2013.03.30 15:09:03
Olvasónk, Pozsonyi Imre két éve fordult a Totalcar szerkesztőségéhez, hogy tanácsot kérjen: milyen összkerekes autóval tudná megközelíteni otthonát a szinte járhatatlan úton? Pista és Winkler egy BMW X3-assal és egy Opel Insigniával vágott neki a jeges-havas kaptatónak, végül…..
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
uniball 2012.08.10 11:19:10
@agresszív kismalac: Grat. a következtetéshez, de legalább írtál valamit, még ha hülyeség is. Csinálj inkább valami hasznosat a helyett, hogy mindenkinek megmondod a frankót.
Egy hely, ahol egyszerre van mennyiség és minőség. Jay Leno garázsában jártunk. Rögtön kétszer! Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Vagy az Ampera drága, vagy a benzin túl olcsó, nem tudom. De nem kizárt, hogy hamarosan röhöghet a markába, aki megveszi. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
uniball 2012.05.14 08:12:46
Ötvenezer forintos pénzbírságot és öt büntető pont levonást szabott ki a rendőrség arra az autósra, aki januárban a VII. kerületben nagy sebességgel kis híján elcsapott egy kerékpárost. Az esetet a bringás fejkamerája rögzítette, így volt bizonyíték is: a sofőr…..
uniball 2012.05.02 14:23:02
uniball 2012.05.02 14:26:47
@oliba: Nos igen, egy sokadszorra is eladósodott, lerobbant, szétlopott, igénytelen BKV minden csak nem közösségi közlekedés. Egyébként a közösségi közlekedést is lehet kombinálni bringával...
uniball 2012.05.02 14:35:56
@Pirx: Akkor lényegében egyről beszélünk :) Reméljük, hogy egyre többen gondolkodnak így és nem a járművet hanem az embert látják.