Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vakond38

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Végre egy őszinte képviselő, aki vagyonbevallásában nem hagyja üresen az ajándékozási rovatot. (A 386 országgyűlési képviselőből jó ha tíz követője van.) A bonyhádi fideszes Potápi Árpád bevallja, hogy kapott 5 üveg bort 10 ezer forint értékben, 3 üveg pálinkát 2 ezer…..
László nem igazán érti, miért nem kapcsolják át 5 Mbites csomagra, ha már egyszer az előfizetett 15-ös nem működik. A T-Home ügyfélszolgálata ehelyett 4 hónapja azt játssza, hogy felveszik a panaszt, majd másnap közlik, hogy elhárul a hiba, pedig nem is:Engem már hónapok óta…..
Vakond38 2011.04.29 09:05:42
@68nyara: Hello!

Nem kamu! de gondolom nekem sem hiszed el. Én kb 1 éve még ide a honárnak is megírtam, de nem volt elég érdekes hogy kitegyék.
Van egy főrumjuk ahol meglepő módon akad olyan ember aki foglalkozik érdemben a panaszokkal. Nem ugrik be milyen Attila.
Az én módszerem felmondtam az ő hibájukból letárolt sebességteszttel, garantált minimum alatt. Ezt az indoklásba is beleírtam. A fórumon a hapsinak írtam. Az első körös baromságukat pedig dobtam vissza a fenébe, mert persze bepróbálkoztak hogy komolyan játszok e, vagy meg lehet félemlíteni.
Update2: az Onyx egy két személyes vacsorával jutalmazza a jó hír hozóját, amit persze nem tartok meg magamnak, szóval hamarosan egy nyereményjáték következik, ahol a nyeremény egy Michelin-csillagos vacsora lesz két főre! Facebookhoz érdemes csatlakozni addig is! Update1: megvan a…..
Vakond38 2011.03.16 13:18:24
@senderesevece: Ezt ugye viccnek szántad?

Gratulálok mind kettő étterem teljes személyzetének
Tisztelt Praxisblog! Olvastam a „diagnózis két méter távolságról” cikket és én is szeretnék egy gyöngyszemet küldeni hasonló témában (saját történet). 62 éves sportos örökifjú ember vagyok. Ezt csak azért írtam előre, hogy nem egy nyávogós orvostól - orvosig…..
  Még közel sincs vége az idei MotoGP szezonnak, mi több, az igazi tűzijáték még csak most kezdődik. A világbajnoki címeket ugyan lassan borítékolhatjuk az illetékeseknek, azonban az érmekért még keményeket fognak meccselni.   Egy kis játékra invitálom az olvasókat.…..
Vakond38 2010.09.07 11:44:47
  Ismét Szanyi Tibor bérszavazóiról lesz szó (előzmények itt) - remélhetőleg utoljára. Választási matematika iránt érdeklődők előnyben. Nem írtam volna, de Szanyi Tibor a minap nyilatkozott a Mandinernek, és ezt bírta mondani:   „A számok nagyon…..
Vakond38 2010.05.10 08:19:32
@lookout: Tisztelt Lockout!

Én nem értem a matematikát így a vita ezen részéhez nem is tudok hozzászólni. De egy dolog szöget ütött az én fejemben is. Miért csak újlipótvárosi kollégiummal számol??
Felhívnám a figyelmét arra a tényre hogy az összes átszavazót egy körzetbe irányították, vagyis az összes kollégista egy körzetben adhatta le a voksát. Emiatt azt is elképzelhetőnek tartom hogy a kollégisták bizony együtt indultak el hogy szavazzanak. Egy helyről.
Remélem nem mondtam nagy butaságot
 Ma Magyarországon Orbán Viktor az egyetlen ember, aki hitelesen elmondhatná, miért van szüksége a Fidesznek a kétharmados parlamenti többségre. Ám ahelyett, hogy kiállna a nyilvánosság elé, ahelyett, hogy elhívná a Kossuth térre híveit, de legfőképpen az ingadozókat, és…..
Ismét lecsapott a gyilkos ötforintos: most kaptam egy levelet Octaviától, a Naiv Ügyféltől, aki 1995-re 2000-et adott a pizzafutárnak. A futár ezután - valószínűleg, mert az akciót senki se látta - leszakította a névkártyáját a levélszekrényéről, bosszúból. Íme a…..
Vastagbőr Licit "A testre" 2009.06.04 10:01:00
Ismét bebizonyosodott, hogy mindig van lejjebb, Obama rémálma, a pumpaszájú Maria Geronazzo a pornófilm, a könyv, és a tanfolyam után valami új, ám teljesen profiljába illő dologgal próbálkozik, hogy pénzt keressen. Hál'Istennek nem kezdett politizálni, ahogy megígérte, hanem…..
Ha félreteszem minden ellenérzésemet, amit a petting szó előhív bennem, akkor sem értem, az ilyen csávók honnan kerülnek elő. Rómából kutyát hozni exnek, majd új csajt Rómába vinni? Kedves Szakítós! Legfőképp segítségeteket szeretném kérni, hogy eldöntsem, hogyan kellene…..
Kezembe akadt a minap egy kis A/5-ös cetli, "Tájékoztató a haláladó részleges eltörléséről" címmel, Mdf logóval a szélén. Azon nyomban dobtam is félre, mit érdekel ez engem, de ma végül is csak átfutottam. Érdemes volt. Az Mdf megpróbálja körülujjongani magát, de…..